arshavin!


varför är jag superkäse i ps för?
:d<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3
hahaha jaja, så kan de gå ibland.
^^

allsång på skypen

nu har sk och jag sång på skype. haha de e roligt att de e min musik och den e typ 2 sek efter hemma hos henne x) de se e typ "åtta åtta åtta" haha! i love u i love u i love u i looove u. :: theeese woords of my oooown ^^ fint ester..! tjao tjao. imorgon är det tisdag, har inget för mig. vad ska jag göra? undra saflundra när mamma fixar ansiktsbehandling för mig 8-) hoppas typ imorron ^^ haha då kan jag åka till nyköping 8-) ^^ undra saflundra jao. i <3 u i <3 u i <3 u i <3 u.. imorgon är det juli! shit! jobbigt läge.. snart e sommarn över. har lite saker jag måste fixa först.. jobbigt. och läger och shit också.. prosit! .. jag vill göra nått imorgon! -.- böse. hoppas min far kan fixa lite tripp till sthlm i veckan. =) skulle vara bra. eller senaste veckan efter lägret. då ska jag på iron maiden =) hehe. och m&p ska på yngwe malmsteen. och sen så ska vi till skåne efter de =) och sen vette17. planera lite stuffs kanske. jaja. det blir nog bra. nu ska jag göra nått. tjing!

ps. vad ska jag göra imorgon !??!!?!?!??!? ds.daniela auf deutschland

haha nu sitter jag och sk och snackar med daniela från deutschland, vi har just gjort bort oss lite, men vad ska man göra åt saken ? ^^ haha de e kul iaf. mamma och pappa e hemma nu också. jaja nu ska jag fortsätta ^^ tjingeling.

ps. nu drog hon och och sa att vår tyska e echt gut :; haha, aka verkligen bra !! <3<3<3 danke ^^ ds.

design

jag orkar inte med att jag inte kan bestämma design. nu har jag en test design som jag antagligen kommer tröttna på snart , men iaf. kommentera? jag har inte kul och är på bösehumör tack så mkt. iaf så kunde jag inte besämma om de skulle va rosa eller blå bakgrund, men de vart blå. jaja, tjing.

böse skrivning!

haha så fort jag skriver säger alla att jag skriver böse :o aka att jag skriver böse -.- böse . de känns som de regnar , men de gör det inte! nu har vi beskrivit varann på bdb + att jag fick shavipavi<3<3<3<3<3<3 liebe er. dudud, nu skriver jag blogg iaf och min rubrikbild e snyggast. haha jag har ätit mat nu me. tristan fixa pizza. och så har jag haft högläsning för sk ur metro ^^ haha bästa tidningen om att shavi valde kläddesign för att ragga bruds ^^ sünd att inte shavilover1&2 gick där då 8-) massa tönterier 8-) haha sk orkar inte fixa sin böse dator. haha nu ska jag kolla bösebdb, tjing!

4 timmar

nu har sk och jag snackat i 4 timmar straight! hahah det är skillz om något ^^ kilo rekord. men vi slår det nog imorgon säkert 8-) om hon inte ska nån stans ^^ hah vi kom ju iaf på de här runt kl 3. nu ska anna prata med oss också (y) men hon kommer inte på nått namn och ville inte heta brolle-lieber92. men men. jag blir så böse på att jag hör josefs konversation i hela mitt rum x) haha och så hör jag när sk skriver på tangentbordet, haha. jobbigt x) jaja det är smidigare än msn och telefon ^^ liebe-skype !! haha. sen om man åker bort kan man använda de :d oh well. nu ska vi snacka lite ^^

har du skype men ingen att prata med?
adda: shavilover1 & shavilover2 ! <3<3


shavi&artem

nu tänkte jag inviga shavi kategorin med världens
gulligaste bild på han och hans son - artem - som
finns me i min metro tidning =) <3 dålig kvalité, jag
vet, men den är tagen med mobil.<- rubrikbild

nu har jag fixat en rubrik bild! hahahaha. jag tycker själv att jag var mycket skillad 8-) jag pratar fortfarande med sk. haha dom beställer pizza. haha, jobbigt med många olika pizzor och ingen vill ha hündin-lover! :: haha. nu såg sk min bild - hon tyckte om den :d haha!

välkommen!

välkommen till min nya fina blogg! haha. jag vet att designen är fin och så, och att den är så annorlunda än min förra (@ lbusjo.blogg.se) men jag tycker om den för mkt för att göra ny 8-) lurad! jag gjorde en ny. men jag tycker den här är snyggare :; haha just nu sitter jag och "snackar" med sk på skype. vi har snackat i två timmar typ! kilo vårt rekord! wöhöhö. haha ^^ de e sant 8-) vi har så mkt för oss ^^ jag är typ hungrig. lalala. ska nog gå och äta nått när jag har skrivit klart här.

för alla er som inte har läst mina tidigare bloggar - denna blogg kommer för det mesta handla om min vardag, aka mitt sommarlov nu, och sen kommer den handla massor om liebeshavi och sport och musik kanske och filmer och så. dock inte alls om mode ^^ haha.

snart ska jag fixa kategorier, och sedan tjinga ner och äta nått.