Impulsköp räddar dagen...

blä blä blä och lite mer blä.

inledde dagen med en tripp till doktorn: fick en stenhård kall äcklig kamera på en slang nerkörd i näsan till halsen. först funkade de inte så dom sprayade bedövning i hela näsan (läs: DET GJORDE ONT och jag har fortfarande ont från det och hela huvudet gör ont! -.-). sen körde dom ner kameran igen och tröck så hårt att jag dog. sen så var de visst inte så farligt utan bara lite tjockt nånstans. så då fick jag åka vidare till skolan med bortdomnad innernäsaochhalsgrej.

när jag kom till skolan va ted assur för att jag va 1 timme sen och sen fick han lappen och va sur ändå. cp. jag lärde mig iaf en ascool grej på illustrator så de ska jag använda när mitt illustrator e "lagat"... sen hade vi matte och de va tråkigt och lätt. + att vi fick tillbaka våra prov.

sen åkte jag hem dels för att emma va sjuk och jag kunde inte redigera allt själv på rörliga bilden = jag hade inget där att göra + att jag har så ont i näsan och bakom ögonen att jag vill bajsapå mig -.-.. och ester är sjuk ockås (Y) så de e ju lite lagom suspicious :) men vad ska man göra. vi är ju ganska suspicious av oss :) -.-.-.-.-...

dålig dag hittills... men en sak är bra:


random köp av four-four-two och voilá! fet intervju med shavi :D haha <3

Postat av: anne

Du skötte dig bra, speciellt som rummet var fullt med nyfikna. Eller AT-läkare och sjuksköterskestudent i tillägg.

2009-10-19 @ 13:27:43
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: suspicious nilsson

mm, det är ju lite suspicious... :)

2009-10-19 @ 15:49:41
URL: http://esni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: