Vill ni veta något pinigt om JC?De använder Spotify (Free!) i affären i Nyköping... aka i högtalarna spelas Spotify-musik (och reklam lol). Men det står klart och tydligt på Spotifys hemsida, i deras regler att man inte får använda Spotify i sin butik, restaurang etc. utan bara för privat bruk.

Haaaaaa. Ägda.

Viasat History

Nyss snackade de om Stockholms skärgård. Intressant. De sa att kungen ibland fiskar. Hmm spännande!

Ikväll spelar Arsenal. Jag har sovit sen jag kom hem. Imorgon är det sovmorgon, TH info, höstmusikal, samhäll. Sen är det fredag och lov. Tjoflöjt!

FödelsedagsshoppinglistaDetta är det jag planerar att införskaffa under höstlovet. Så att alla vet. Jag kan till och med tänka mig att betala nått helt själv. Helt stört. Hohoho.

SÅHÄR mycket älskar jag att det bara är tisdag idag...


Den perfekta helgen:Location: Soffan
Actions: Vakna. Fotboll. Fotboll. Lunch. Fotboll. Fotboll. Fotboll. Middag. Fotboll. Fotboll. Sova. Vakna. Fotboll. Fotboll. Lunch. Fotboll. Fotboll. Fotboll. Middag. Fotboll. Fotboll. Sova.

(Detta är mitt 2222 inlägg. haa)

Det är något fel på Esther...Dessa två snyggingar såg Orphan idag. Störd film. Bra... men störd. Och riktigt najs slut haha! Jag håller fast vid att Esther är lite som Minnah i Idol... vägrar ge sig och kommer alltid tillbaka!

PS. Jayyy äger sönder som vanligt.. hnng. <3

En blir två och Alice åker hemBlondinbella och Nils har break-at up. Inte okej. Och Alice har lämnat Idol för att hon inte känner "glädje och kärlek" när hon står på scenen... Som min kära vän så fint uttryckte det: CAREFACE.

Nu ska jag göra något. Ville bara rapportera detta. Hajda!

Ut med det nya, in med det gamla!

Ska nu byta tillbaka till min gamla Spotify-användare. Wish me luck!

Det här är det bästa ever. Typ.
Så stört... coolt. Haaaaa

School-time, & TVD night tonightHade jag haft tid så hade jag fotat soluppgången. Alla är så coola och olika såhär års... Typ idag var det helt kolsvart men himlen var knallblå! Och nu är himlen typ glassfärgad... Oh well. Någon annan gång kanske </3 haha.

TVD marathon blir det ikväll med ezni & emmaa! (Mamma, om du läser det här - vi ska vara hemma hos oss......) Det blir feet najs, fast det är tveksamt om vi hinner klart innan matchen imorron. Det återstår att seee. Hejdå.

I'm ready, I'm ready, I'm ready ready ready ready, I'm ready


Kan lika gärna passa på att "tipsa" om min andra superblog... haha klicka [HÄR].

Stone door // 101010Mer sol... och det är inte smuts på objektivet på övre bilden... det är mörka moln som dödar.

Det var en gång......och den gången hade jag jättekort hår... haha

Welcome to HeartbreakJag får så ont i hjärtat av det här... Delena FTW.

Varför är detta så stört roligt?


Hahahaha....

Drunknar i ljudböcker ATM!
Har snart alla dessa böcker på datorn som jag ska lyssna på at some point. Vi har i och för sig alla Narnia böcker hemma men 1an saknas så jag orkar inte leta + att ljudböcker är ganska värda också. Artemis Fowl böcker har vi också och jag har ingen aning om vad de handlar om, MEN det är en serie på ganska många (6) böcker så det är också värt. OCH så ska jag läsa Atlas Shrugged nån gång också... vi får se när jag hinner :3 (update: HAA varför läsa den som vi har hemma när det finns ljudbok! hehehe)

Nu ska jag kolla på Hercules. Hejdå.

Half a dozen Jay's, I think I wanna marry!Assåååå jag kan kolla på hans Idol-klipp om och om igen. SÅÅ STÖÖÖÖÖRT BRAAA OMGGG!
I'm officially in heaven: http://www.myspace.com/vonbenzo Jay's frickin band på MySpace med 10 låtar.. som han sjunger. AAAAAAAAH <3

Jag vill ha vinter...Sen sommar... sen vinter... sen studenten. Och sen gå vidare och göra något som inte tråkar ut hela livet.

Och nej jag har inte tagit denna bild själv...

Det är helt sinnessjukt hur bra denna snubbe ärFavorit från första gången jag såg honom tills han står i Globen som vinnare. True story.

Solupp- och nedgångar FTW.
Det jag hatar mest att fota

Är höst. Ute. Anledning: Det är så otroligt svårt att ta unika och roliga bilder. Visst... de kanske är helt okej fina med färger och what not... Men alla andra i hela världen har tagit exakt likadana! TRÅKIGT!