nu ska jag

sova, och snart ska jag till skolan )( whöhöhöhöhöh thingeling pling.

stan

nu har vi vart i nyk iaf. köpte massa tuggumi och lås.. hm ah. imorgon är det skola! woo. hoppas vi har hål igen efter lunch ;) (a) haha förra veckan vare kul då iaf 8-) typ. haha ;) thingeling.

abercrombie & fitchkilo att jag fick en till av pappa som 17 !
aka den va egentligen till tristan, men den va för liten (!) för honom, så
jag fick den istället. så nu har jag tre st :d wöhöhöhö jag är så fett brat <3

bilen erkänner:

idag så erkände rul 702 kidnappningen av corning pennan, 1 år.
corning är nu tillbaka hos sin ägare och rul sitter i förhör med polisen.extra extra extra extra extra!

extra extra!

sökpatrullen har ännu inte hittat några tecken på
att corning fortfarande är i livet. men de ger inte
upp. patrullen säger att de kommer söka tills de
hittar svar på vad som hände den kvällen när
corningpenna cyklade hem i mörkret alldeles själv.

om någon har tips om vart corningpennan kan
befinna sig, hör av er till sökpatrullen@penna.se

goud morån

wöhöhö jag vakna kl 10 idag som 17 ;) aka när sk's sms kom ^^ iaf har jag ätit nu 8-) jag har fortfarande inte fått mina öronproppar, men om .. 11 (?) dagar kanske jag får dom? )( höhöhö. imorgon är det måndag :d wöhö!! hoppas vi har hål igen där vi egentligen ska ha pappa ^^ för de bör vi ju ha? :) då kan jag och sk fixa deutschen ;) och den måste jag fortsätta på idag. kanske göra lite på so:n också men ja. vi får väl la se. jag behöver iaf inte grubbla på vad jag ska ha på mig 8-) höhöhö. kilo coolt som 17. hoppas sk hare bra i sthlm. de va ett tag sen hon va där så de e nog kul att åka dit för en ggn's skull 8-) ;) jao jao.. nu ska jag göra nått. thingeling pling. <3

äckliga ord - lista

på första plats har vi: skorpa
på andra plats har vi: navel
på tredje plats har vi: lök

hahahaha! jag uppdaterar senare om jag kommer på nått mer grymt äckligt som 17. thingeling.

2 månader <3

grattis på tvåmånadersdagen bloggis (a) 8-)
hahaha. pinigt att jag nästan missa de )( 8-)
jaja nu e sk hemma iaf 8-) thingelign pling.vem är gubben på bilden 8-)

taylåår

nu har vi kollat på taylors montage. max's va lätt bättre ^^ haha men jag va me på några (grymt snygga) bilder, så de fick godkänt iaf ;) haha.. tråkigt att jag inte va där -.- jag ville så mkt.. -.- aja, får väl åka nån annan ggn eller nått. ska iaf inte planera med nån kompis för då skiter det sig bara x) hahah. jaja. sk borde va hemma nu om dom inte har crashat med båten eller nått 8-) hehe :s thingeling.

ps. dagens 15 (!!!!!!!!!!!!!!!!) inlägg :| vem behöver ett liv? ds.

bosseeeee!

kan inte sk komma hem nu!!! hon ska va hemma om en halvtimme typ -.- hon måste va i sverige nu så jag ska nog smsa henne.. bosse bosse bosse. jag måste smsa av mig 8-) haha jag är så bosse nu. thingeling.

"de ee såå tråkigt utan dig"

haha det citatet gillar jag ;) speciellt eftersom de va till mig := hahah! usch vad jag inte har något att göra. jag ska nog fixa en cool playlist på ifåden. aka nu har jag alla rhcp låtar som spelas. men nu ska jag bara fixa ihop de bästa )( wöhö!

iphone 3g - update

eftersom att jag inte har något att göra just nu, och jag har funderat ett bra tag på att göra det här, så tänkte jag att jag kunde göra det nu:

jag tänkte göra en liten update på mina tankar kring min iphone ;) skrev ju positiva och negativa saker när jag fick den i somras, och tänkte skriva ner lite saker jag har kommit på nu efter snart 2 månader :) jag börjar med negativa saker, för det är ju det mesta jag tänker på eftersom jag omedvetet förväntade mig en perfekt telefon ^^

så; den kan ju fortfarande inte skicka mms - och det var inget problem, men ibland kan det vara kul att göra iallafall ^^ och när man klickar på sms ikonen tar det ett bra tag innan sjävla "konversationen", aka alla sms visas! kan bero på att jag har smskonversation som är sparad från snart två månader tillbaka, så om man klickar på "clear conversation" så kanske det går fortare , men den har ju ändå mkt minne, så varför ska inte det fungera att spara så mkt utan att de blir segt?

och sen när man lyssnar på musik, så har jag kommit på att det inte går att göra som på en vanlig ipod. man kan välja att låtarna i playlisten ska spelas blandat, och inte i ordning, men man kan inte sedan välja vilken låt bladningen ska börja med! och det tyckte jag va bra på min ipod, men dålig på iphonen. jag tycker helt enkelt om att lyssna på min favoritlåt först. ;)

något som är lite konstigt är att ibland så laggar det. det kan bero på överbelastning och så. vad som händer när den laggar är att den antigen låser sig helt och man måste starta om den, eller att den quittar det man gör och återgår till "hem" sidan. det är ganska störande ibland. den laggar också när man, från datorn, lägger in ett jättelång (aka för lång) "möte" i ical. jag la inte in ett långt möte. men eftersom att man inte kan copy paste-a från internet och så, och jag ville ha några låttexter på iphonen, så skrev jag in dem i ical istlället och sync-ade de texterna i ical till telefonens ical, och då laggade hela sidan och jag var tvungen att bryta upp texten på flera olika "möten" (aka tillfällen). så det är dåligt också.

att batteriet inte håller länge, tror jag många har märkt. på sommarlovet var det ett problem att jag inte kunde ha den laddad länge alls innan den började varna för lågt batteri. men nu när jag går i skolan och inte avnäder den lika mycket så håller den hela dagen. och oftast syncar jag in bilder och fixar musik och så varje dag, och då är den ju ikopplad i datorn, så då laddar den. men jag tror faktiskt att den skulle räcka i minst två skoldagar.

superskärmen som är omöjlig att repa har också fått en till tre repor. baksidan är inte att tala om. men det upptäckte jag redan efter andra dagen typ. men det är väl bara att leva med. jag menar - det är ju en touch screen. det gäller bara att hålla den borta från mynd, nycklar och liknande.

trots allt detta är det ändå en bra telefon och värd. jag skulle inte byta den mot någon annan, även om dessa saker är små problem. men det är bara att anpassa sig efter vad den klarar av. så vill jag ha låttexter - dela upp dom. vill jag läsa mina sms - vänta lite, eller radera allteftersom. det med musiken är ganska störande tycker jag men jag har hittat olika sätt att lösa det på. man kan antigen bara lyssna på dom i ordning och låssas att det är blandat, eller så kan man ha på blandat, sätta på listan och sen ha "repet" på, aka alla låtar, så letar man reda på sin favvolåt genom att byta låt när de är blandat och sen så lyssna vidare. dom andra låtarna kommer ju eftersom det är repet på!

om jag kommer på mer saker så skriver jag nog ner de här! om det nu är någon som läser, men det är det säkert. thingeling pling sålänge!


stäänding in line to see the show tonaat

dududu nu har jag ätit mat som låter som 17.. jag önskar mig öronproppar i födelsedagspresent. och en snöboll och en powerade och en bild på sk ;) haha. hon bör förresten va hemma snart 8-) aka om sisådär 2 timmar -.- ^^ haha. jag har verkligen inget att göra.

rhcp har vart på i högtalarna hela dagen ^^ de e en låt som e jättebra och jättelik en annan låt (vet ej vad den låten heter) och jag vet inte va den heter :o aka den som e jättebra. varje ggn den spelas glömmer jag kolla -.- ^^ men den kommer nog igen snart. höhö. nu e de 30 sek på outror kvar på by the way. zzzz. haha :) dom e bra.. de e så crazy tråkigt som 17 att jag ska börja gilla band som vart i sverige året innan -.- hehe, aka rhcp va här förra året, och gnr va här för två år sen, aka jag börja lyssna på dom förra året. hua hua.. eller vare för två år sen? jao jao. rhcp kommer väl hit 2010 kanske? ;) hehe. inte för att jag tror att jag fortfarande lyssnar så mkt på dom då, men man kan ju hoppas 8-) .. de va coolt iof att mraz kom hit i år och de va i år jag börja lyssna på han mktmktmkt.

nu spelas den där låten :d:d!!! så nu ska jag kolla vad den heter )( .. dududu spänningen stiger. låten heter: desecration smile! :o de hade jag aldrig gissat på ^^ haha kilo bra e den som 17 iaf ;)<3 aeropleeeejn e också bra ^^ dududu. jag <3 den här låten (a) och the zephyr song :: aja, nu ska jag lyssna vidare ^^. de här inlägget va så mkt musik så de får komma me i media kategorin ^^ thingeling. <3

klar med

tyskan [x]
engelskan [x]
so:n [ ]

jag vet inte ritkigt vad jag ska göra på so:n.. men den e ju till nästa fredag så jag kan nog fixa de nån ggn. e iaf klar med engelskan (vart typ 1 och en halv sida 8-) typ) och tyskan (som vart typ lika lång ^^ jag är så trött på att skriva brev på tyska, aka har gjort de 100 ggr -.- ^^) jao jao , thingeling.

plugg!

hahah nu ska jag plugga :d aka skriva en intervju på engelska och sen skriva en "sammafattning" till so:n och sen plugga tyska ^^ de e inte så mkt som de låter ;) thingeling.

mm


macncheese

åt jag till lunch 8-) de va mkt men gott ^^ nu lyssnar jag på .. dududu .. rhcp )( .. undra när sk kommer hem ^^ hehe thingeling.

nu har mama kommit hem

ja.. rubriken säger väl allt. haha, fick lite saker nyss, aka indiensaker. och smink saker från kim också. men jag tål nog inte dom, och de e de sminket som alla tål för de e bajsmineraler i ^^ hha jaja nu ska jag göra nått , thing.

helgens inköpslista

1. lås till skåpet (nr 17<3<3<3<3)
2. hårspray
3. minihårspray
4. hår stuff
5. klistermärken )(
6. hmm... grönt nagellack

haha ja det är nog det jag behöver ^^ bra som 17. nu har jag duschat *-) snart kommer mama hem. ska nog göra min engelska nu. men jag vet inte ^^ hehe.. thingeling <3

inge shavi till tottenham

Tottenham Hotspur have been unable to break the impasse over the proposed transfer of Andrei Arshavin and last night Zenit St Petersburg, the midfielder's club, declared the issue to be "closed". Daniel Levy, the Tottenham chairman, had placed the Russia international prominently on the club's list of summer targets but despite Arshavin's eagerness to complete the move, Zenit have refused to yield.

Zenit said they had given Tottenham until three days ago to meet their demands over Arshavin and that Spurs had missed that deadline. "The uncertainty of the situation does not make it possible for the club to seek out a replacement for Andrei [before the September 1 transfer deadline] and Zenit consider the question of the transfer of the player to Tottenham closed," the Russian club said. One source close to the transfer yesterday described the asking price for Arshavin as "madness".

grejen är den att dom kan vara madness. thing.


en vecka kvar;

crazy att tiden går fort som 17 ^^ haha. om en vecka börjar allt. jag längtar så mkt :d:d:d haha. crazy länge sen jag skrev nått om shavi ^^ (aka inlägget innan räknas inte 8-) hahah). han e iaf fortfarande grymt bra och förhoppningsvis skriver metro och sthlm city lite om honom så jag kan få mer tidningar till min kära liebesamling ;) haha. grymt grymt. som 17.. thingeling <3


uefa super cup

okej - innan ni läser detta ska ni göra två saker:
1. förbered er mentalt för vad ni har missat;
2. kolla vilken kategori det här inlägget kom i;

ok, klar? bra - nu är det så att jag "zappa" runt på tvn och kollade lite. sen gick jag förbi eurosport, där det stog att de va fotboll på. äsch tänkte jag, det är ändå typ bara u19 afrika mot grekland typ, eller nått annat fail. sen just innan jag bytte till nån annan kanal såg jag att de stog utd, så jag tänkte - hmm kanske man utd kör =) så jag gick tillbaka och kollade - då såg jag de. det var manchester united - zenit st petersburg !!!! uefa supercup finalen!! så jag spelade genast in de, och kollade. shavi va me och hade gröna skor :d<3<3<3<3<3<3 haha!! det va helt crazy. ok de va repris , men iallafall!!! shavi gjorde inga mål :( men danny och nån annan gjorde mål och sen gjorde nån i manutd mål, så slutgrejset vart 2-1 till zenit <3<3<3 shavi va värsta grym iaf =) och scholes trodde han hade gjort mål en ggn när han hoppade upp i målområdet på ett inlägg och boxade in bollen med handen x) haha han fick rött kort (aka hade gult innan och fick ett till). han e typ wannabe guds hand ;) jao jao. det va crazy bra iaf! liebe st petersburg <3<3 och sen snacka dom om shavi , och ba "han ville ju till barca, men pengarna va för lite tkte zenit, sen så visade tottenham intresse, men det verkar ha runnit ut i sanden. arshavin har också sagt att han blir kvar i stpetersburg" :) vilket e bra (a) för de e bara cool att spela där ;)<3<3<3<3 haha!! sk; du missade verkligen något )( men jag har de (aka halva matchen bara typ "/) inspelat :d så du måste komma hit nån ggn och kolla på den ;) haha thingeling pling <3


<3

fail

igår fixade jag mina naglar (orangea) igen - och de va typ helt tort när jag gick och la mig, och när jag vakna va de helt förstört -.- aka de e sån där skrovllig yta som när man typ har naglarna emot tyg -.- o på en nagel e de lite avskavt.. men jag ska nog fixa genomskinligt på också så alla vet 8-) hahaha..

iaf blev de som jag trodde - jag faila med att sova länge -.- vaknade halv 7. (y) men jag steg inte upp förrän för typ 5 min sen 8-) haha. och de som e böse e att där jag hade sängen förut vaknade jag kl 10 av solen, där jag har den nu vaknar jag kl 7 typ (y) men de e härligt som17 ;) haha. de e ju iaf vinter snart 8-)

idag ska jag äta macncheese till lunch har jag bestämmt := moaha. sen vet jag inte alls vad jag ska göra - typ so:n, engelskan och tyskan :p höhö. orkar inte me att ha tyska"prov" varje måndag ^^ haha. härlig snubbe den där kristian. jao jao, nu ska jag gitta ner och kolla vad som sker. (fyndig rimmning va?) thingelig pling! <3

anderspanders

8-) haha roliga rubriker jag har )( .. jag har verkligen inget att göra. sk e i suomiland med nån kryssning och jag har redan målat om mina naglar för typ 6e ggn på 1 vecka ^^ haha. kilo nya favvofärg = orange, som matchar med mitt armband jag fick av pappa )( haha ^^ + att de ska matcha med corning pennan men den tappade jag häromdan :o aka den e nog ute , i bilen , eller i köket.. så den dyker väl upp.. dudududu. kilo mkt kl e )( haha imorgon ska jag soooooova. aka jag kommer vakna typ kl 8 8-) ... jag läääängtar tills på måååndag.. dududu, jag har så tråkigt här ^^ men min musik e bra iaf 8-) och de e ju bra )( hihi. dudududu... ingen kul inne på msn heller 8-) eller jo sk e inne men de står att hos sover som 17 ;) hahah. om någon undrar e brolle (aka so läraren) också franskalärare 8-) hahaha som hurtis ^^ .. och anders hette nått i efternamn men jag har glömt vad de va 8-) ..och vår idrottslärare e grym ;) dock e de bajs att vi har "bad" aka simmning första lektionen - de e bara bajs. och att vi ska ha bajsdans -.- haha pinigt -.- men de e nog chill 8-) ;) haha. ..... hmmmmm.... dududu.... hoppas sk fattar hinten på jaggarinian.. jag menar - hur ska hon klara sig utan sånna bilder? ;) (a) haha..

oh well..... nu ska jag fortsätta att inte göra nått )( thing. <3

bosse

tråkigt när sk inte e hemma -.- ^^ hihi aka hon kan inte kolla jaggarinian ;)  .. jag har iaf nu lyssnat på massa musik och kollat på eniro 8---) varför har jag så mkt att göra, kan man fråga sig. men det gör man itne.. dududu. jag hatar eniro 8-) duduu hahaha.. och sk svarar aldrig på mina sms -.- ;) haha.. thingeling pling.

hey ho rockband! <3

nu har jag spelat rockband lite själv och med trissenisse. jag ägde så stenhårt på metallica - enter sandman på gitarr , och sen alla låtar på bas ;d haha och så fick jag 98% på dani calofornia på expert när jag sjöng (a) hihi ;) sjöng den sisådär 100 ggr ^^ den e bra 8-) sen fick jag 99 på monsoon x') haha grattis till mig ;) nu ska jag lyssna på the zephyr song (ä)<3<3<3<3 craaaazy bra! (aka scrolla ner och lyssna...) .. funderar på att göra om designen i helgen men vet inte :p får se om jag orkar ^^ men de gör jag nog.. matti&catti e här nu me.. imorgon kommer mamma hem.

jag längtar tills på måndag -.- ^^ sk sa nått om nått barnarbete på vägen? bosse! .. men men ^^ vi åker nog med pappa så de e lugna puckar :: thingeling <3

hey

crazy hungrig som 17!..
har kollat massa bdb nu.
dududu. kan det inte va
måndag imorgon? ........

nu e jag hemma igen..

och nu e de helg :d :( ^^ hehe jag längtar typ redan tills på måndag (a) hihi. fast jag vill sova - så helg kanske inte e så dumt iaf ^^

dan idag va kul ^^ vi hade tema med brolle hela dan :d aka bolle - men brolle e coolare ;) hehe. så från 10 över 9 till kl 2 hade vi "so" typ ^^ de va kul.. aka vi gick igenom massa saker - kilo cool lärare =) och jag va jätterolig hela dagen ;) men de va bara ett skämt som va crazy kul (a) hihi.

när vi skulle äta så smet jag och sk in med skorna på )( höhöhöhö kilo rebell. jag orkar inte med hündin-sko-polis! haha. sen så.. ja - vi gjorde ett snabbt grupparbete också som gick bra :p sen på eftermiddagen va jag sådär rolig igen , men grejen va den att jag sa ett "skämt" högt, som var menat att jag bara skulle viska de till sk -.- så brolle hörde (n) pinigt -.- hihi ^^

sen när vi skulle dra så... ah de va kul ^^(ä) huhohohohohuhuhuhohoh. sk dumpade mig vid södertäljetåget och drog, så jag åkte till flemminge och hon till sin syster (som lever ;) haha). jag köpte en sl-korts-hållare också - kilo ghettosvart ;) mjaaa... de va väl de.. vi hade samlig med b idag (töntigt att säga b) .. haha vi hade samlig med de andra idag för anders va upptagen ^^ jao jao.. hoppas helgen går foooooooooort ^^

dagens roligheter:

australien: vi fokuserar ju bara på europa..!
brolle: jaaa, vi fokuserar på europa och på usa..
sk viskar till mig: men konstigt då, vi bor ju i usa.

(bra att veta: brolle hade grön tröja på sig 8-) haha)
brolle: asså jag kan ju inte bara åka till usa och vilja jobba som lärare där, för då kommer staten och säger "öööh har du grönt kort??"
jag: "nej men jag har grön tröja..!"

*skog av armar i luften till vänster*
jag till brolle: jag tror det är några som vill något här borta...... 8-)

*sk lägger sig bakom min rygg och jag lutar mig tillbaka*
sk: wääää
jag: wöhöhö
*hahahaha*

*sk dansar med en sopskyffel typ*
*sk och jag börjar dansa i ekosaken*
*sk halkar och ramlar ner på golvet*
*båda ligger på golvet och dör*
*hahahahaha*

haha hua hua - de va några av dagens måååånga roligheter ;) hihi (a)
jag vet att jag är rolig som 17! hohohohohoho, sk é också ganska rolig ;)
kommer inte på nå mer nu men aja ^^ thingeling <3

har bråttom

nu men skriver nog iaf 8-) upperbarligen. måste fixa håret och sminka mig och äta på 20 min, men de går nog. jag är crazy müde men imorgon får jag sova! wohooooo thingeling.

just nu

vill jag gifta mig med bosse, kännturk och han som stirrar in i kameran.
gärna australien också - och varför inte kenny?
allt de skulle vara bättre än att
behöva stå ut
med
den här skiten.
men vad ska man göra..?
det är väl bara att göra som hittils. de
blir nog jätte bra tror jag . gonatt och thingeling.

the zephyr song - red hot chilipeppersyeah (h)

alltså

nu har jag pimpat min loggbok som 17! hahaha framsidan är så grymmmm! bild kommer nog imorgon ;) för sk får inte se den förrän imorgon ^^ hihihihihi. och ja.. baksidan e också cool som 17 x) ^^ hhohohoho. jag kommer iaf ha coolast loggbok i skolan ;) haha - inte för att vi nånsin använder den men iaf ^^ thingeling <3

pemma

haha nu e jag hemmapemma ^^ kiilo tidigt idag ^^<3 ganska okej dag idag 8-) ;) haha kom till skolan, aka åkte me pappa till flemminge och sen pendeln till centralen som kom fram 12 min innan tåget från slussen gick! så vi kuuuuta till tbanan och hoppa på tåget och åkte (kilo sakta som 17!) till slussen och spraaaang och drog sl korten och sen hoppa på saltiståget 2 min innan de åkte )( kilo skillat att vi hittar )( haha! sen hade vi samling och hurtanders kan ryska :d så vi kanske ska ha ryska som språkval =) sen hade vi engelska och sk och jag hämtade lexicon i receptionen xd haha de vägde som 17 8-) .. sen hade vi svenska och sen hade jag ph - hahahah såhär lät det:

a: hej! hur går det?
k: bra bra
a: bra det, du trivs i klassen och så?
k: arrå
a: bra.. har du satt upp några veckomål?
k: *tänker i 5 min* nej....? vi har ju inte fått några uppgifter?
a: det är sant. då är det ju lite svårt. vi skippar det den här veckan..
k: jao
a: hur går det med pendlingen då?
k: de går bra
a: okej.. är du också en sån som ester att du blir trött på eftermiddagen?
k: *hahahahaha* jaa lite
a: aah, men det blir nog bättre när ni kommer in i rutinerna och så.. 8-|
k: jadå de tror jag me..
a: hur kommer det sig att du valde den här skolan då?
k: jaa.. *bla bla bla*
a: okej :) aa men de va tur att ni kom hit iallafall! :) det är roligt att ni är här.. du är som en frisk fläkt! ni höjder stämningen och det blir lite mer drag i klassen :) du och katrin.... *bla bla bla*
k: * 8---------) wannabe bert och katrin *
a: var det något mer?
k: nepp
a: okej, då ses vi senare då :)
k: jao
a: hej hej
k: hej

hahahahahah! pinigt !!! "du och katrin" xd 8-) frisk fläkt som 17 ;) hihi. iaf sen så hade vi lunch - orkar itne berätta -.- hündin som va sko-polis iaf -.- böse!! och äckelmat!! så sk och jag åt massäck i alfa ist ^^ haha de va kul. jag fick 17 kryddiga russin (a) tack sk (a) haha en till sak också på tal om tack sk ^^ hon fixade (utan att jag bett henne, fast jag ville ju!!!!!) skåp 17 till mig !!!!!!!!!!!!!! :d:d:d:d hahah kilo snällt! så jag fixade skåp 18 breve mitt till henne x) hahah iaf nästan ;) hihi. jaja de blir nog bra. jag och sk ska pimpa våra skåp iaf ;) jag ska bara ha bilder på 17 8-) .. lurad..... 8---))))) haha
sen hade vi idrott och vår idrottslärare e cool som 17 !! bösefrilla, som man säger i negelinge ;) haha och vi ska ha bad i negelinge aka neckbadet (? xd) på torsdag ;) kul som 17 8-) haha. kilo crazy att huset snart blåser ner..

aja de va nog allt. va på ica.. och åkte till poppeby med mama-sk. dududu.. ^^ nu ska jag skriva önskelista till sk ;) hihi thingeling<3

hemma

:) nu e vi hemma.. aka kom hem typ 7. idag hade vi .. tema (som va kul ^^ ganska ok lärare :p) och sen tyyyp.. på temat körde vi en lek, och bara typ jag sk hampus och kanske rebecca fattade vad den gick ut på :s hahaha de va ingen annan som fatta x) han lärarn, aka tomas (thomas??) började och sa sitt för och efternamn och sen vad han tog med sig genom tullen, och man skulle säga två saker - en som började på samma bokstav som sitt första namn och en som började på samma bokstav som sitt andra namn ^^ men ingen fatta och sa typ bananer och böcker 8-) hahaha funkar ju iof om man heter björnborg 8-) vilket ingen gjorde så de funka alltså inte.. hm. jag tog me mig katten bosse iaf <3 sen så hade vi lunch och sen matte (ägd) och sen .. svenska/tema. haha vår grupp, aka oliver ja sk o ram, vi va duktiga 8-) haha de tog två timmar för oss att skriva en liten artickel x) haha skillz? mmmhmm. sk och jag fick våra sl kort idag me ^^ hahah de va en rolig procedur ^^ vi kom dit och sa att vi ville ha - och hon nadja eller va hon nu heter (nadine kanske?) sa att eftersom vi sökte senare än alla andra så hade inte våra kommit än - så vi va tvugna att vänta en vecka till - men då vart vi så böse, så sk sa "asså vi har inte råd! det kostar jättemycket för oss att åka + att vi måste betala tågbiljetten också!" hon svarade "jaha.. oj, aah men ni får väl då - men detta kommer drabba två av era klasskamrater som får vänta då.." vi ba " ahaaaaaaaaaaa? 8-) " hahaha vi ägde henne iaf och fick våra kort ;) sen drog vi till flemmingsberg och jag drack en cl-plus-grönt te.. aka sista cm av cola smaka grönt te 8-) haha sen åkte vi hem och vi handla på icapica och sen .. ja.. nu e vi hemma. dududu )( böse.. ^^ nu måste jag skriva på jaggarinian.blogg.se också x) hahahah ;) thingeling <3

hahah.. typ?

vem förklarar bra? 8-)z

mja. nu ska jag snart sova 8-) (ahaahhahha de e lika kul varje ggn..) typ.. ska inte väckas av hög rhcp musik halv 2 (som igår (a)) haha de va , trott eller ej, inte såååå kul ;) ikväll ska jag stänga av musiken innan jag somnar 8-) haha hoppas de blir kul i skolan imorgon och att jag inte gör bort mig. dock tvivlar jag på att jag inte kommer de, så what ever. bara inte nått i matsalen -.- ^^ haha thingeling king. <3

whöe whöe x)

hahahahahhaha (a) jag har ritat massa fina bilder nu men jag ska nog inte lägga upp alla 8-) men två kan jag lägga upp 8-) haha ^^<3thingeling ^^

nu ska

jag designa min bloggis :d hohoho! den kommer bli snygg som 17 <3<3<3 (ä)
haha och så fick jag nyss en mapp av pappa som är snygg som 17 också (a) hahaha ^^
allt är bara snyggt som 17 8-) .. eeeh... vaaa? ... eeeh .... thingeling!! 8-)

nu

har jag ätit lite 8-) (aka mkt x) haha) så nu kanske jag orkar skriva lite mer om skolan 8-) vi började med bgmöte och sen två timmars matte , då vi gjorde en inplaceringsdiagnos (typ) inte riktigt men typ, och de va lätt. 8-) sen skulle vi göra en parkering x) haha så sk och jag sprang ut till parkeringen ^^ aka och mätte bilar 8-) sen så hade vi lunch och sen astronimi xd ^^ kunde alltså inte sluta skratta så de va helt crazy ^^ haha. men de va gaaaalet kul som 17 för jag va så rolig ;) och 17 va wannabe rolig genom att säga samma skämt som mig 8------) hahahaha och sen trodde någon att kebabtalrik va en låt 8-) ...... haaaaaaaaaaaahahahahahahahahah.. de va typ de som utlöste allt x) hahaha .. de va kul iaf ;) sen drog jag och sk till centralen och tog pendeln till flemmingsberg och åkte hem med papa. aka vi dumpa ester hemma hos henne och sen så (btw! sk och jag äääägde på ett spel på msn på hennes mobil )( haha ^^) åkte pappa och jag till klas ålsån och köpte ett kilo snyggt guult paraply := haha ^^ jao jao. nu ska jag lyssna på rhcp 8-) böse bra är dom .. <3<3<3<3<3<3<3 ^^ asså typ bra som 17!!!!!!!! ;)<333333333 8-)

tuudilooo aka thingeling.

hey hooo!

re: ja mamma, de va mkt presenter )( men jag tror matthias fick lika mkt iaf 8-) tristan vet jag inte....

nu har jag kommit hem från en lika galet kul dag i skolan :d haha<3<3<3 det va jättekul iaf ^^ vi hade astronomi xd haha! aja.. jag skriver mer detaljerat på jaggarinian.blogg.se =) tråkigt ändå att jag inte skriver här, men känns så jobbigt att skriva dubbelt ^^ kanske skriver här under kvällen ^^ haha <3 thing.

bilder på kläder & stuff<3

äää.. ni får lite småbilder ^^

sk - snart framme vid:
negelinnge!!! ^^<3
hahahaha min snygga tröja <3 taylorcouture ;)
<3<3<3 ^^
den luktar såååååå gott <3<3<3
kilo fint =)

orkade inte lägga in så "fint" ^^ haha.. thingeling <3

wooohoo!

wohooo nu har pappa kommit hem och packat upp, aka massa nya saker :d jag fick:
- en taylor couture tröja med mitt namn på )(
- ett rosa linne
- ett rosa och ett blått crazy linne
- 3 paket med spongebob mac n' cheese <3<3<3<3<3<3<3
- en abercrombie&fitch tröja som luktar guuuudooomlliiiiigggtt gott - aka jag vet vad jag vill ha för parfym när jag fyller år <3<3<3<3<3<3<3
- en väska ::
- en rosa a&f kilo snygg tröja <3
- ett "chicago 2016 candidate city" armband :: kilo snygg
- strumpor )(
- monokuro boo (aka stavning? haha) - mobilsmycken (ä)<3
- och spongebob klistermärken som jag så kilo ska fixa på min loggis (a) <3<3<3<3<3<3 gaaaaalet snygggttt!!!<3
- 4 peeps i gosedjur, aka minismå ^^ kilo söta ^^
- en märkesväska från min faster, aka bösestor som man kan ha när man åker nånstans ^^
- ett kiiiiiiilo dyrt "tvål+schampo+conditioner+parfym" sett som hette juicy couture <3 kilo snääääälllt !!!

ja, jag tror det var de <3 kilo braaa (a) haha :: jag ska nog gå och lukta lite på min tröja nu ;) thing )(

ps. jag <3333333 mina klistermärken! för dom byter utseende hela tiden x) hahah <3<3<3<3

taaaack pappaaaa!

wöööw!<3

crazy skoldag idag <3 det va jättekul :) först samiling med den härliga klassen ( 8-) ) och sen typ engelska, svenska och sen lunch+hål i 100 år.. sk och jag satt och skulle skriva svenska "uppsatsen" men jag (/vi) pratade med alex(ander) ist 8-) haha de gick inte så bra att skriva iaf -.-' ^^ ska nog göra de nu ist :p 8-) hahahaha. jaja de va kul iaf =) pappa e hemma också , aka ham hämta oss. imorgon ska vi till skolan igen 8-) dödöd dööööööö )( thing.

ps. ny kategori :d haha aka bytt ^^ ds.
ps2. de hände en galet pinsam sak idag!!!!!!!!!!!!!! men de ska jag nog inte skriva här 8-) , sk - du vet )( haha kilo :$ ^^ ds2.
ps3. jag är tydligen den enda på skolan med dialekt enligt alex(ander) 8-) (varför skriver jag med () ? .. de e inte som att de e kortare? 8-) hahah .. jaja) ds3.
ps4. jag ägde en 6a idag också 8-) "de där är nog din" , "nej det är din" "eeeeeeeeeeeeh nej :s:s:s de e fel storlek :o" -,-' hahah ds4.

nice pricefick bild-mail från pappa nyss 8-) haha!
nice price snubben ^^ kilo bästa reklamen.
*hohohohoho*

ps. ny text högst upp )( ds.

hey yo

typ.. nu har jag kollat på två (eller tre?) avsnitt av pr =) de e bra! och christian (<3<3<3<3<3) vann tittarfavvorit priset som michael knight (<3<3<3<3<3) vann förra året ^^ alltid min favvo som får de ^^<3 hoppas christian vinner !! och inte jillian, rami (!!) eller chris.. eller typ.. vare nån mer? nae.. aja hoppas de blir bra ^^ på onsdag ska jag kolla på de iaf ;)

om några timmar ska jag till sk..bösesakta tiden går! ...!! aaha. de e kilo jobbigt för ibland så typ blir jag jätte nervös för klassindelningarna, och ibland så känns de lite whatever eftersom att jag och sk ändå ska gå i samma klass i 3 år :):):) men just nu e jag lite nervös ^^ haha.. dom enda jag vet e ju sk, jag, och daniel i samma klass.. sen har jag ingen aning.. hoppas på några 8-) typ.. 17, r, han .. och typ.. inte australien (a) och inte hündin (a) och inte tönt1&2 (a) hahahaha hoppas ingen får reda på vem som kallas vad -._- ^^ haha! då blire la jobbigt ;) fast vissa kan man faktiskt använda.. aka typ 17 :: fast jag vet inte om de e värt eftersom jag har skrivit massa här om de 8-) haha jaja.. vi får väl se.. hoppas iaf på de bästa imorgon ;) jag menar, hurtlina fick ju klassrummet med utsikten. kan inte vi få eleverna då??????? ;d haha thingeling <3

wooouhou

pappa kollar a&f tröja till mig :d<3<3 wöööhööö - kilo att jag <3 a&f. hoppas han hittar nån snygg utan dragkedja.. de e så jobbigt. fast iof kanske smidigt. men aja, nått snyggt hittar han nog. hoppas han känner sig välldigt generös och köper 10 st (a) haha. peak+a&f=<3<3<3<3 ^^

gör fortfarande inget nu.. sitter och lyssnar på rhcp.. <3 thingeling.

woho

kilo rosa naglar nu 8-) kanske inte lika snygga som innan, men lite mer praktiska, aka utan massa pärlor x) haha ^^ jao jao.. kl e 1414. om typ 100 år ska jag till sk. jag orkar inte vänta för de finns inget att göra! aaaaaaaa oooo yeah my brai is hanging upside down dududu, jag lyssnar på musik 8-) snart kan jag snow och tear (a) jag är så duktig <3 haha! hoppas inte beni blir böse på tåget och säger till mig att va tyst bara )( hha lurad! jag ska bara sjunga tyst 8-) ;) alla vill ju sova 8-) haha förutom sk och jag )( thingeling!

ofc-

blev de just som jag trodde - jag va otålig - som vanligt, och va tvungen att vika upp byxbenen när lacket fortfarande va o-torrt. och jag pajade såklart allt så jag tog bort de ^^ ska nog göra om nu. aka inte göra som jag gjorde, utan bara vanligt ^^ haha snackom många "pärlor" jag slösade xd hahaha! jaja nu ska jag göra ett nytt försök. thing!

haha!

nu vill jag bara meddela att jag har såååå gaaalet snygga naglar >< hahaha! det började med fransk manekyr (och det blev det också) men jag satte på lite andra saker 8-) och nu e de böse snyggt ;) haha! dock kommer de nog förstöras när som hellst för  de e så ömtåligt x) haha men jag hade tråkigt :: jag lovar att sk sitter och längtar tills hon får se dom )( hihi (a) synd att jag inte kan skicka mms ^^ iaf kilo snyggt ^^ .. thingeling. <3

juste!

glömde säga de -.- imorse bröt jag av en nagel crazy mkt! asså inte lixom "åh nej jag bröt en nagel" utan den va jättelång, och nu har jag typ ingen nagel på galva nagelsaken :s de gör böööse ont!! -.- nu ska jag iaf måla om naglarna (y) thingeling pling.

hallojsan!

idag vaknade jag på samma sätt som igår - öppnade ögonen och tänkte "nu måste klockan vara mycket!" och de konsiga va att jag tror att just innan jag vaknade så drömde jag att jag kollade på mobilen som låg på sängkanten (där den brukar ligga) och att kl va 14. men grejen va den att mobilen låg på golvet. och när jag kolla på den va kl 7.58 typ (y) haha. de e ju bra att jag börjar vakna tidigt iallafall ^^ även fast jag gick och la mig typ 12 igår :p hehe.. de där me drömar e så roligt tkr jag. kanske inte mardrömmar, men för tillfället har jag bara roliga drömar ^^ kilo kul 8-) en dröm jag hade va jättecool och jättelång .. men de konstiga va att den handla om en crazy bil som inte gick att styra, ett berg, kläder, nån skola/idrottshall, omklädningsrum, nån tjej (vet ej vem) , jag och nån kille (vet ej vem heller!) .. de va skummt men de va kul ^^ haha..

aja. idag ska jag iaf till sk sent . eftersom dom kommer hem från the huvudstad bossesent ^^ men eftersom att det inte går nån buss som kommer till poppeby tills när dom kommer hem (de e ju söndag..) så kommer dom och hämtar mig :$ lite pinigt 8-) men bara de inte gör nått för dom så e de okej för mig ^^ hehe. tills dess vet jag inte vad jag ska göra ^^ pia e crazybakare! haha :: igår bakade hon massor med goda kanelochvanilj (!!!!!!!!!) bullar !!!!<3<3<3<3 vanilj e mina favvo )( fast mamma bakar aldrig sånna 8-) men nu har vi )( + att hon bakar sockerkakor just nu ^^ haha så de e ju bra ^^ + att vi får bra lunch oooooch middag! oftast får vi fixa lunchen själv - aka pan pizza 8-) haha kilo bra me mat nu iaf ^^.. imorgon kommer pappa hem :d wöhöhöö! så jag tror vi får skjuts hem imorgon =) från skolan alltsåååååååå :p .. och mamma kommer hem på fredag tror jag.. dududu. och sk ska bara till centralen på fredag :o wooooohoooo! men jag lär nog ha lärt mig hur man åker tills dess ^^ haha ;) de e ju trots allt till centralen som e de kluriga ^^

nu ska jag lyssna lite mer på liebe-rhcp <3<3<3 asså dom är så galet bra så de finns inte :s speciellt tår, och snö (a)<3 haha .. kilo bra ^^ så ja.. lite ny musik skadar aldrig 8-) (a) thingeling pling!!

kunskpsgymnaiset observatoriet

i saltsjöbaden ska jag gå. så alla vet de. haha!
för bilder - kolla min bdb :) det kommer bli såå
galet bra! kan ni fatta de! :d helt crazy <3<3<3

design!

ny design igen ^^ hah gullig va? 8-)
till ära av att skolan börjar nu ^^ hihi <3

thing.

vem

tror att hon e smarterchil och varför? 8-) hahaha
och vem har två rubriker som heter "vem" på samma dag 8-) hahah..

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH jag är SÅ rolig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!som

på alla andra ställen lägger jag upp den här bösesnygga bilden )( haha ^^ imorgon ska jag till sk. hej! .. aka thingeling.


vem...

...har crazy frilla och varför? )( haha .. mitt hår e så härligt 8-) lurad! .. imorgon innan jag ska till sk , funderade jag på att åka in till åhlens och införskaffa lite shockwave eller nått som funkar!! aka mitt e helt failat. thing,

pr

har kollat på typ 5 avsnitt av project runway på tv nu och på onsdag e de final. heja christian !!!!!! han måste vinna.. både för att han har coolaste frillan och för att han e grymm! dududu hata sweet.p. aja nu ska jag snart äta. e så galet müde. snart e de måndag! =) imorgon ska jag till sk =) thing. <3

gooood morning

asså crazybaby! jag gick och la mig typ 9 igår, och "sov" kl 11. och sen imorse vaknade jag och tänkte typ "ååh va skönt aatt få sova länge idag!, klockan måste vara lunch snart!".. jag kollar på klockn - kl e 8 (y) jag tänkte att jag ska sova 100 år till och somnade om. sen vaknade jag igen och ba "nuuuu e kl mkt :=" och kollade på klockan - kl e 9 (y) -.- hahah.. så ja, jag börjar nog komma in i det här nu ^^ och de e ju bra. kan bero på att jag längtar så mkt tills på måndag ^^ jag typ ber till gud att det blir bra med vissa saker. t.ex. klasserna! (ä) haha kiiilo viktigt! ^^ aja nu ska jag göra nått :: thing.

böse

-.- mailet va bara en besvikelse.. får väl vänta tills på måndag då -.- jag är så gaaaaaaalet crazy bazy nervös på en grejs!!!! kilo inte värt. jag trodde jag skulle bli lugnare ikväll, men ickeeee!

aja. jag har typ redan borstat tänderna nu x) och kl e 9 (y) aja. de e bara för att jag e så böse müde! ja.. jag ska väl kolla på en film eller nått nu.. thing.

yo

sitter här hemma nu.. lite segt, men är ändå typ crazybaby trött! så jag ska nog sova lite ikväll ^^ kanske kolla lite på sof också (a)<3<3 haha. jag har letat som en crazy person på bdb efter folk men hittar ingen -.- (ä) får väl vänta tills nästa ggn då.. 8-) haha. jaja.. jag väntar med spänning på ett mail från vladmir. e typ GALET NERVÖS!!!!!!!!!!! jag vill så gärna att de ska va ett positivt mail! :( haha tänk om de inte e de! ...... "/ haha lessen kommer jag bli 8-) ^^ men lite bra MÅSTE de ju bli =) jaja thingeling.

yeeeey!!!

nu e jag hemma ^^ har saknat min bloggning )( haha.. har dock typ inget att skriva ^^ haha.. vi får väl ta de sen.. iaf e sk hos sin fm&ff eller mm&mf.. haha. och jag e hemma =) och pia e här eftersom att mamma e i indien och pappa i usa.. thing <3

fråga

nu har jag packat i min rocketsväska - men!
är det värt att släpa på den överallt på axeln + ryggan, eller är det värt att släpa runt på en lika stor väska fast med hjul på? (+ rygga också).. jag vet inte riktigt. hjul e lite ute 8-) hahah... jaja svara gärna -.- så jag hinner packa om (n) haha ^^ thing.

en sak:

jag <3 kinatuggummin!!! haha <3<3<3

en till sak är att jag måste göra massa nu. aka inte så mkt, men packa.. typ. och sen måste jag sova ^^ haha . gulligt.. kom iaf hemmifrån ester nyss =) vi ringde länstrafiken men dom va cepe. haha.. järnvägsbastuvägen 8-) warum? haha.. såhär lät de också:

*ring ring*
- hej ester! ... och vart vill du resa?
- hej länis! ... ne jag ska inte resa nånstans just nu!
*kick* ......

och ja.. mitt nya gymnasiebusskort funkade idag också!! :d:d:d 8--) haha de va roligt..

aja nu ska jag ta fram min väska och börja köra ner allt däri 8-) ^^ thing!

klädväljning

nu e vi hos sk =) hon pratar med rebecca och snart ska vi välja lite kläder till sk =) iaf så har jag också valt kläder ^^ de e bra att va ute i god tid som sagt 8-) haha ... jaja. jag har bara tjocktröjsroblem ^^ men men. vad ska man göra :).

nu är det också såhär att jag kommer skriva en till blogg idag (aka inlägg) och sen ska jag ta en liten bloggpaus mellan imorgon och på fredag, aka på fredag skriver jag igen. jag känner att det är bra att ta en liten paus nu innan skolan börjar ^^ haha. hoppas jag lyckas 8-) kommer nog skriva en del på fredag isf ^^ så sakna mig inte för mkt :p hehe. aka jag skriver blogg ikväll ca kl 9 =) sen måste jag sova 8-) ska till sthlm imorgon =) ska blir kul! jaja hej hopp und tjingeling <3

fett

jag är fett inget äkta fan för jag har inte skrivit om shavi pavi på länge )( haha lurad.. iaf så e senaste nytt typ att tottenham inte vill betala $20 miljoner för honom 8-) pinigt! jag vet ... aja hoppas de blir bra ^^ han kan ju få börja i stigtomta if om han vill.. helt gratis också ! =) 8-)för tidigt -.-

ah, nu har jag vaknat då. vaknade först kl 8, aka lite innan så jag hann stänga av alarmet som va kl 8. sen så väckte mamma/sk min nu, aka sk väckte mig indirekt för jag hörde inte riktigt smset.. imorgon blir de ännu tidigare- aka jag ska nog gå och lägga mig inte efter 10 -.- haha! jag är bäse müde, men så äre. kul att skola börjar snart ^^ huhu. jag längtar tills på måndag.. och verkligen inte tills på fredag.. aka nu på fredag - kilo läskigt 8-) ^^ pappa kommer hem på måndag också och mamma åker på fredag..oh well, thingeling.

ps.

jag gillar inte slussen så mycket. den är bara i vägen. dududu, ds.

design

woho nu har jag lekt lite med lite olika designer. aka inte min egen 8-) annars har jag inte gjort så mkt alls. sk pratar i telefonen just nu :) hoppas de går bra, aka att hon laddade tillräckligt mentalt innan. dududu ramones e bra.. spiderman spiderman.. hmm. gabba gabba we accept you we accept you, one of us. dududu pinhead. jag har alltid sönder lakan -.- jobbigt.. kan bero på att de är så "sköra" och jag är lite hårdhänt när jag bäddar -.-' ^^ jao jao.. nu ska jag göra nått :: thing.

källsortering

idag har vart en bra dag. nu har jag kommit hem från sk och vi har källsorterat och vart på ica igen. btw så såg vi väskis igen där.. imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.. förhoppningsvis kommer sk inte heller ha nått att göra 8-) dududu. min iphone/syncning av den/itunes bajsar meeen meeeen. och dom sa inte wet your bed i spiderman låten :( haha tråkigt .. aja nu ska jag kolla runt lite :: thingeling.

hos sk

nu har vi vart på tågstationen :: sen lämnade vi tillbaka en film och sen for vi hit till ester. pappa är i usa nu och springer. sk ska ringa sin mamma sen 8-) aka hon går och gör de nu medans jag skriver blogg )( höhö. dom här tangenterna är yp flyttade ett steg till vänster så de blir jättekonsigt när jag skriver 8-) jaojao. jag är kilo hungrig.. undra vad vi ska äta.. korv och fisk kanke :: mmmm<3<3<3 jajaa.. sk har ny säng också :: den e cool.. hehe. nyss lekte jag lite me hennes veckaklocka 8-) bubido. mitt hår ser crazy ut idag också.. jag provade med tuppis imorse men allt e för kort ^^ jaja. nu ska vi nog hitt på nått tror jag ^^ haha. imorgon har tristan utv.samtal med the lars(aka larsan) och sen på onsdag börjar dom. nu ska jag fixa en sak )( thing.

zz

nu har jag vaknat .. och nej sk, du väckte mig inte 8-) haha. vem fattar inte ett sånt här sms:

"även fast jag har vart vaken sen 20 i (aka10) så fick jag en <3atack när de lät dududu dududu"

.. haha de e ju solklart! aja snart ska jag ta bussen till nyk. jag orkar inte klä på mig och fixa mitt äckelhår -.- aja .. och så måste jag äta också! böse. jaja de e väl bara att sätta igång. thing!

nacht

de e kiilo morgon nu, aka halv 3. imorgon ska sk väcka mig kl 10 om jag orkar hämta mobilen 8-) haha.. vilket jag inte gör -.- jaja .. sen ska jag ta en buss som går 20 över 11 härifrån och in till nyk där jag ska möta sk vid tåggrejjen och kolla lite saker )( haha. och hon ska våldgästa (?) och kidnappa och fira min födelsedag i england imorgon 8-) hohohoho mctomten. iaf ... ja.. hoppas vi äter imorgon.. typ nått mkt. jag är hungrig. undra vart mitt kort e? :o jag tog ut de från min väska.. men vart la ja de? de kanske ligger kvar iof 8-) jag svälter snart. thing.

ps. mamma, glöm inte att ringa i telefon ! ds.

msn

kilo rolig konversation )(ohoo 8-)

hoho

jag är mctomte 8-) l.o.l... jag känner mig lite mer motiverad att skriva blogg nu )( bra va! mer för er att läsa om mitt underbara liv! woho, och jag är inte ironisk )( faktiskt, de e sant )(. iaf har alllllllla ramones album kommit :d:d aka 18 st ^^<3<3<3 + att jag fick två av varje låt 8-) okej, så många behöver jag kanske inte.. ^^ kilo bra iaf. de e kul att första albumet (ramones) har 14 låtar och sammanlagt e albumet under 30 min ^^ haha.. långa låtar hej!

jag orkar inte med att min rygga e nere och jag har alla mina grejer i den. jag skulle tagit upp den förut men jag orkar inte.. och nu e de ännu läskigare att gå ner för de finns ingen pappa som sover på soffan! (aka han har inte dött , utan bara åkt till usa utan oss -.- aka han kommer hem om typ nån vecka ^^). jag är kilo hungrig också 8-) och mamma e inte hemma imorgon (aka jobbar och ringer telefonsamtal (!!!)) så nån riktig mat får vi inte heller till lunch 8-) och frukost finns de väl inte heller nåt till.. hoppas vi har gurka )(.

aja nu ska jag typ dricka snart 8-) thing.

ps. somebody put something in my drink )( ds.

hahahahajaaa, jag hitta den på heeds blogg ^^ haha de va bara rolig.. martin timell 8-)
pinigt.se

check!

jahapp då va de avklarat, aka skickat. hoppas de blir bra. och hoppas de blir bra imorgon också :: aka hoppas mamma fixar )( hoho "if mom can't do it no one can" 8-) eller nått.. jaja det finns fortfarande ingen att prata med på msn, så om du inte har nån att prata med, prata gärna med mig! .. prata gärna med mig även om du har nån att prata med 8-) haha. jaop, så äre. jag försökte ändra typsnitt på inläggen men alla e bara fula eller passar inte in. så de får bli den här tråkiga som vanligt. hehe. jag har bytt profilbild också om nån undra 8-) aka om någon inte ser de ^^ (och design, för er som är riktigt efter ^^). jaja nu ska jag hitt på nått eller nått 8-) tjingeplong.

kossa

dom är typ borta här utanför? men det finns kossor så det räcker och blir över överallt annars ^^ haha. iaf så har jag kollat på s.o.r nu, de va lika bra som vanligt.. hehe barnen blir bara yngre och yngre för varje ggn jag kollar på den. jag provtupera håret också ^^ de vart som när sandy hade klumpsaker i pälsen -.-' haha 8-) kilo illa. och jag hatar min "hellugg". böse, varför klippte hon inte sne som jag sa ? (okej jag sa de inte men jag visa! + att jag hade de innan också?) .. hm jaja. sk e lite böse nu eller nått vilket inte e bra.. hoppas allt löser sig till det bästa.. för alla då! .. jao jao. nu ska jag väl göra nått tråkigt -.- hehe.. ingen kul på msn att prata med men aja. imorgon hoppas jag att allt fixar sig =) thing.

shoho

nu har jag ätit mat.. jag är kilo mätt -.- aja. imorgon är det måndag och då ska jag inte göra nått :: joo.. kanske.. nått.. men de får vi la se.. sk har kommit hem från lind(?)köping nu. trevligt 8-) hoppas lindas hus va fint 8-) annars vore de ju tråkigt att flytta 8-) haha det regnar.. och när vi kom hem upptäckte jag (aka mamma) något hemskt!! sk's shavinyckelring låg på marken utanför bilen! :o:o:o jag smsade och frågade sk och de va som tur inte som jag misstänkte - aka att hon hatade shavi, utan de hade varit bosse (som går under namnet flutt här..) som tog den och dumpa ute i regnet! böse bosse säger jag. hon ska få stryk sen.

hmm.. om typ 3 timmar e ramonesstuffset klart, shohoo.. hoppas bara jag har tillräckligt med diskspace 8-) haha annars vore de lite pinigt 8-) typ. nu lyssnar jag på pink floyd - dark side of the moon. om någon undra )( haha.. snart ska jag kolla lite delar av school of rock, aka för att kolla lite saker ^o) hehe jaja.. jag e böse müde och har vart de i flera dagar nu! de e bara för att mamma vände på dygner för mig och satte mig i en bil i flera timmar efter att ha gjort de ... ingen adrenalinkick precis.. och när tristan och jag gick till affären hade dom inga jointar (aka joltar på svenska.) .. tråkigt. och sen så kan min mormoroch"morfar" lite ryska )( aka mer än mamma, dom kan säga charashå 8-) haha (y) orchin charashå. aja.. de här e typ den längsta bloggen jag skrivit på veckor 8-) ^^ hehe thing.

ps. lurad! jag ska kolla på hela school of rock )( <3<3<3<3 ds.

design

nu har jag haft tråkigt och gjort en ny snnykk design ^^ hehe.. jag kommer nog byta snart igen.. för den här är ganska jobbig ^^ men men .. nu får de vara såhär ett tag 8-) jag ska nog äta nått snart. thing.

stört...

nu e vi hemma hos min mormor och morfar och mamma kan inte sitt jävla lösen även om pappa ändrade de förut. snart åker vi hem iaf och jag har bara skit musik (y) hej. thing.

jag är inte trött

och jag är crazy varm och vill bara äta nått och håller på å avlider.. men ja.. vad ska man göra? jag tkr de kan vara morgon nu så jag kan få duscha och äta och massa.. aaaaaaaaaaah va varmt de e !!!?!?!?!?!?!!!! warum??? aja böse äckel.. ska väl sova snart.. thing.

kilopilo

nu har jag gjort ett av mina mkt välkända organiserade kompendier. detta ska jag skriva ut imorgon och hända over till min mor. fett bra. thing.

lululu

dani vann inte -.- de va bobby som vann men dom dumpa varann så nu finns de säsong 2 ^^ haha. iaf så har jag inget att göra. orkade inte kolla på rush hour 8-) hm jaja.. mitt rum är stökigt.. och matthias hade snott mina högtalare utan att fråga (y) töönt 8-) jaja thing-

a shot at love

haha det är så bra ^^ och snart börjar det ett nytt avsnitt ^^ wohooo.. jag hejar på dominico och dani ^^ .. och hon vanesse hade laggdamp nyss 8-) töntigt.. aja nu ska jag kolla vidare. t-raps är töntig 8-) vem de nu e .. jag måste sticka nån dag.. dududu. imorgon åker vi till arlanda och sen till mehedebyyy. trevligt att slippa sitta hemma. pluppidupp. thingeling.

antm

nu ska jag kolla på gårdagens antm och senare idag kolla på finalen )( thing.

kl1

nu e jag vaken.. klarade ut heeela spelet på medium igår ^^ på trummor alltså.. på medium. nu ska jag köra på hard, vilket inte alls e svårare ^o) haha iaf inte dom första låtarna ^^ dom sista på medium va as kul! aja nu ska jag väl äta min andra frukost för idag 8-) åt den förska kl 3, haha ^^ jaa.. och så ska ja "köpa" lite låtar idag )( hihi.... jaja thing.

uppsala

nu åker vi, thing.

kort...

orkar inte skriva långa inlägg just nu, så de blir massa korta ist. ska kolla på monk eller oth eller nått nu innan jag somnar. ska till uppsala till tandläkarn' imorgon. kommer hem nån ggn på eftermiddan. har mobilen med mig.. om de skulle va nåt.. hm.. ja de e väl de. thing gonall.

tv...

har kollat på tv nu.. ska typ kolla på monk eller nått nu.. hm.. jupp. thing.

äckel!!!!!

jag vill inte gå på den där äckel skit cepe skolan! jag skulle på riktigt göra allt för att slippa gå på den!!!!!!!!! asså kan skolan bli hemskare!? böse äckel hündin ..... bööööööse -.--.-.-.- jag hatar den bara. suuuuck . hjälp mig för guds skul !! :@

kilo

nu har jag aka vi vaknat och ätit frukost. sk sov äver här för vi spelade rockband till kl 1 ^^ haha om inte längre.. iaf spelar matticatti&trisses band nu. kirschnapp e kilo coolare. dock är tristan med i de bandet också 8-) hah de låter för j.vligt. jaja .. nån ggn idag ska jag äta. thing-

12/8

ojojoj kilo rolig dag iaf. orkar inte skriva så mkt om det, men de va solklart värt 9 dagars vänta.

ps. jag ska bli trummare + pierca mig överallt och dyrka th. thing <3 ds.

123

nu ska jag vakna, sen åka buss och sen kllppa mig. thing.

1116

imorgon måste jag vakna bösetidigt för att åka till nyk och träffa sk. sen får vi la se när jag klipper mig. nån ggn under dagen förhoppningsvis 8-) aja. hoppas jag vaknar imorgon. ingen gillar kännturk. trott eller ej. thing.

monk

kollat på monk nu.. imorgon ska jag och sk till nyk. hon ska klaga och jag ska klippa ^^ men fråga en bara hur de blir me pengar? ^o) hm hoppas mamma har fixat? .. jaja. jag är huungrig så jag ska nog ner och äta nått snart. fast vi har ju iof inget alls, men jaja hej hej thing.

pcd

har kollat massa på tv nu och ätit. hm inte gjort så mkt mer 8--) haha. jaja.. thing.

(y)

"glömde" -.- kul att de stog på min blogg hela dan också (y) aja.. ingen klippning idag iaf (y) kul.

oj

himlen öppnade sig helt nyss. regnet ööööööser ner.

håller på och updaterar iphone software nu. de tar typ 100 år. mamma har fortfarande inte sagt nått om nån tid så jag antar att jag inte ska klippa mig idag? isf imorgon.. aja thing.

-.-

vem  hör aldrig av sig och bokar inte tid och varför? -.-

aja nu har jag vaknat iaf.. ska väl äta nått och sen inte klippa mig -.- ? tjing.

meddelande till mama!

jag måste ha pengar tills idag aka du har ingen cash och jag har bara typ 200 kr, aka det räcker ingen vart om jag ska klippa mig! så måste jag vänta tills ni slutar jobbet? -.- jag orkar inte.. hör av dig tiiiiidigt iaf så jag kan bestämma i tid. dock kommer jag sova när du hör av dig så ja. meen.. jag vet inte hur det går med bussar isf. det finns en buss som kommer till nyköping halv 5, så om ni e i nyköping kl 5 så kan jag ju klippa mig då. så om du kan boka tid så att jag kan ta halv 5 bussen .. och jag måååååste somsagt klippa mig idag. thing!

gootnat

nu funderar jag på att sova efter att ha sett massa monk. det blir nog rekordtidigt för veckan som gått. jag fick en rolig kommentar för ett tag sen också, haha någon som tkte min ryska va kul, de va ju trevligt ^^ haha jag vet att jag är riktigt bra på de ;) hoppas på stp. till oktober :) imorgon hoppas jag att jag får klippa mig :) måste bara kolla bussar innan jag somnar.. eller jag kan lika gärna göra de nu .. hm.

(mamma, när du bokar tid imorgon, boka så att jag kan ta en buss som kommer in 20 i 12, och kan ta en buss hem 20 över 2. aka nånstans därimellan så de passar. dududu .. och kom ihåg att boka tidigt! aka typ när du kommer till jobbet eller nått.. för jag måååååååste klippa mig imorgon! aka idag när du läser det här..)

hmm.. aja nu ska jag väl göra nått :p thingeling.

hejdå

sk. nu har hon åkt hem (n) hehe hon ska till stugan nu ^^ aka nuuuu. imorgon ska jag klippa mig wöhöhö. dock inte som förra ggn. som tur e. nu ska jag iaf kolla på monk. hej hopps. aha thiong.

kollage

har gjort kollage. nu läser sk shavi artickeln som mamma slängde ! jaja. hej.

bossekosse

böse att de e söndag och bussarna går som hündins.. tråkigt. dom går alltså inte förrän kl 4. aka 20 över 4. eller 1655. böse. och sk har bara 16 kr. haha (n) aja vi får väl hitt på nått. thing.

bösegeting... eller?

nu har jag vaknat och inte gjort så mkt mer. jag är bööööööse hungrig! den där hündingetingen som jag såg på golvet igår och typ fångade under en skål, den rymmde såklart för skålen va ju inte jämn under -.- så nu har jag fångat den igen på min säng (y) .. ska väl äta snart. sen kanske va me sk *-) men ingen vet )( hm undra isf va vi ska göra *-) haha. bdb e så galet tråkigt.. dududu. imorgon börjar mamma jobba igen. och jag skaaaaa klippa mig 8-) duduu. och sk ska till sthlm ^^ kanske ? eller ska hon? dududu )( haha .. jaja nu ska jag väl äta eller nått. nee jag orkar inte .. aja thongelong ^^

müde?

nej jag är inte alls müde! jag bör ju sova nu, men jag kan inte. jag orkar inte.. kl e, 20 över 1. jag har ingen bok att läsa heller. och jaa. hehe sk och jag börjar få slut på saker att prata om ^^ jag ska nog leta reda på frisyr jag vill ha imorgon. sen så ska mamma beställa tid! eller hur?, mjaa de ska hon. sen så.. ja de e väl de. jag hatar att smarterchild är så böse dum och inte kan svara på mina alla frågor 8--) haha . det är töntigt. dududu, måndagsbarn suger. haha. sk borstar tänderna.. de har jag redan gjort. undra vad vi ska hitta på imorgon ^^ fortfarande ingen osm kommit med några förslag.. men de kan ju iof bero på klockan. men jaja. kanske ska kolla lite monk innan jag somnar? eller oth? ingen vet? jag tror inte jag orkar de. varför skriver maggio bara tråkiga "saknar dig" texter? booooring.. den enda som e bra e fortfarande stopp ^^ eller heter den stop? )( ingen vet  haha.. bara maggio och hon är ful. badidopada. varför skriver ingen annan än typ jag blogg hela dagen? 8--) haha.. undra när vi ska till tandläkarn'? de va nån ggn om nån vecka.. hmmm undra saflundra, faktiskt. jag hatar vår tandkräm, den gör att mina läppar blir böse. jag vet inte vf jag skriver allt de här men jag är inte müde iaf. hohoho. thongelong iaf. nu ska jag prata med sk igen ^^ hej hej.. aka thing.

jaha..

nu har jag inget att göra. jag är i stort behov av skrivbord eller stol. för min rygg kommer snart inte orka mer. det är inte så bra att ligga på sängen 24/7 -.- jag e iaf inne på min gamla msn och mamma vägrar logga in 8-) ohoo. det finns massa kul på den gamla )( aka kontakter + smiley-sar , haha. och varför lyssnar jag på veronica maggio! jag hatar henne. men en av låtarna e ok, aka stopppp. den e ganska bra 8-) hehe. på måndag ska jag nog klippa mig. eller inte nog, jag skaaa klippa mig! mamma - beställ tid imorgon! crazy. neej, nu spelas "dumpa mig" -.- den e såååå kass. haha. och ja. de e väl de. och sen är det så roligt att typ galet mkt människor saknar mig så mkt ^^ det är helt crazy.. men men, de e väl dax att börja beta av listan lite så att man blir av med alla "sakningar". hehe... undra vad jag ska göra imorgon? nån som har förslag? inte jag iaf 8--) jag ska nog.. ingen vet -.- vill inte sitta hemma hela dan iaf? dududu. mina högtalare luktar öl! +o( warum!??! böse äckligt. aja, nu ska jag byta låt och börja fippla lite me mobilen. thing.

böse katze. stopp plopp )(

hahahhahahaha det är så roligt med smilisar igen ^^
<3<3<3<3 8---)

kaatrin-@hot......

haha jaaaaaap , ska börja använda gammal igen ^^ så om du har tagit bort den pga den nya så adda den igen 8--) haha jaja.. så ere, hej hopp, aka thing.

ps. ja den va borttagen förut men nu fungerar den! aka den va säkert inte borttagen , den lagga nog bara ^^ haha ds.

listor

nu har jag gjort kiilo mkt listor )( hahah trååååkigt. har inget att göra. har ont i ryggen och armbågarna. jag behöver en stol och ett skrivbord! böse. jaja thing so long.

ps. jag ska klippa mig. ds.

lördag

mmmhm jag vaknade typ kl 1. och sen så drack jag lite oboy och städa lite i mitt rum, som blev riktigt stökigt igår 8-) sen så har jag nu vikt in alla kläder och kommit böselångt på min stickning 8--) nu har jag bara 9 kvar på de blåa )( -.- och för alla som undrar ska de bli en halsduk ^^ haha. hm .. jaa. så äre. jag är törstig och varm.

sk ska klippa sig idag! :o haha, kilo coolt. hoppas hon klipper tuppis, som jag gjorde )( haha.. de e bösecoolt. meeeen det tror jag inte hon ska 8--) men jaaa... haha, jag vill också klippa mig, men endå inte. 8-) jag vill ha tuppkam igen ^^ men endå inte.. fast jag tror jag vill ha de faktiskt. för de e så vaaaarmt me långt hår! .. jaja vi får väl se om jag vågar klippa av allt igen ^^ inte för att de e så långt nu men iaf 8--) hehe. jaja, nu ska jag sticka , thing.

crazy

de e verkligen crazy varmt! nu har sk åkt hem iaf (n) haha typ rekordsent )( de regnar typ 8-) haha ^^ nu ska jag nog sticka lite )( haha... hoppas jag kommer ihåg hur man gör. thing,

hemma

nu e vi hema hos mig 8-) och har ätit och gjort nyckelringar :; kilo snygga, + yxmördaren. hejhopp aka thong.

sk

nu far jag till sk 8-) thong.

fortfarande..

invigning -.- tråkigt nu, i början va de kul, men nu e de bara tråkigt. längtar tills lagen kommer in. typ christian olsson ska va me och bära flaggan (n) tönt. och tristan fick sin iphone nu -.- suck.. han kommer antigen ha sönder den eller ha bort den, men what ever, hans problem... och så fick han e vit men han ville egentligen ha en svart (y) smart. aja vi ska iaf in till nyk snart. och köpa garn. sen ska jag till sk. sen vette17 hur jag ska komma hem men aja. thingeling.

os invigning

nu har jag vaknat och vi måste kolla på invigningen -.- aja, thingeling. ska in till nyk sen btw. alla va där förut men dom sket i garnen! :o (n) men vi ska in igen och sen ska jag till sk )( haha ^^ thing.

tuudifruudi

nu ska jag sova- eller egentligen ska jag läsa.. boken e böse bra^^

ps. sk, om din dator slutar va ironi-oböse så ring )( aka på skype ^^ ds.

thongelong.

suck

asså det är så galet jobbigt! jag orkar inte med det. asså hela tiden kommer de ivägen 8--) varför kan inte ester bara städa nån annan dag? :s -.- haha vi som skulle sticka imorgon ^^ hon har kommit kiiilo långt på sin halsduk iaf :: de e böse snygg ^^ haha. min ska bli som hennes )( nu ska ester och jag löjla oss till toaletten och ljuga lite ^^ sen när vi har badat färdigt ska vi prata lite mer på skype ^^ hihi. thongelong ^^gräs.. färg.. ester..att se gräs växa..
att se färg torka..
och att se ester sticka..

samma nivå )(

godis

nu har jag fått mitt efterlängtade godis.

väntar bara på att ett bogginlägg ska publiceras och sen är jag set to go.

thing.

jaja

vi skulle alltså inte åka, men vi åker nästa lördag ist, när vi skjutsar pappa till arlanda (y) så ja.. nu sitter jag här. kl 20 i 7 typ ska jag åka till nyk me mor och jag skaaaaa köpa godis!! 8--)..

det är så roligt med bloggkoll också btw! ^^ för man kan inte dölja att man lagt upp ett inlägg ^^ för lixom de kommer uppdär iallafall! även om man har tagit bort de eller så, så syns de ^^ härligt.

aja.........

hallåååå!!

varför svarar ingen för!??!?! -.-

lurad!!!

vi ska säkert inte alls åka -.- de e ju ingen som svarar hemma hos dom! böse..

mårrån

nu har jag vaknat -.- e kilo müde, men ja. skulle åkt till sk idag och kollat rum ^^ men så vart de inte för vi ska till mehedeby idag ^^ aka min mormor typ *-) kommer hem på lördag.. tar inte me mig datorn, men mamma har me sig sin så jag lånar väl den nån ggn.. hm, japp. fast ja.. 8--) jag ska nog spela lite piano när vi e där )( haha ^^ jaja.. nu ska jag packa lite, thingeling.

framtid


...... 8--) hahahahhahahahahahhahahahahhhahahaha )(

läcka!!

mamma skulle ner och hämta en blomm"pall" till mig i källaren (jag våga inte gå ner..) (+ att jag såg en typ 5 cm stor spindel -.- haha) så märkte hon att vi hade läcka i källaren (n) så vi får inte använda handfatet uppe :( aka mitt favvobadrum -.- de där nere e så liiiiitet och ljust och .. nere! så ja.. de kommer bli jobbigt.. och sen så måste kanske nån snubbe riva upp nått i köket ^o) böse!

iaf e vi klara med mitt rum nu :) det vart gaaaalet snyggt ^^ typ 2 kvadratmeter av rummet är typ drömrum !! det är sant! det är prefekt.. sängen e lite stor men aja. sen finns de massaaaa extra plats nu och jag ska införskaffa överkast - kuddar - skrivbord - stol - lampor. :) kilo bra! nu ska jag bara va. haha thing.

byggning pågår!

eller snarare isärtagning. nu har vi tagit ut allt och fixat sängen och jag har damsugit bakom sängen! härligt efter två år 8--) haha och pappa va tvungen att krypa under alla plankor när de va så dammigt och skruva lite... dammigt säger jag bara.. 8--) nu ska jag fortsätta , thing.

thjong

nu har vi vart inne i stan och jag köpte en växt och lite grejer. sen åt vi och sen for vi hem typ. och nu kollar jag på made - aka en tjej ska bli hockeyspelare. de e roligt.. jag kanske också ska bli de? 8--) haha .. vem vet... aja, ikväll skaaaaaaa jag fixa mitt rum! :o och ja.. jag koka makaroner nyss me .. och sen åt jag.. )( hmm. fluff smyger runt här hemma.. hon vill nog ut.. men jag tänker inte släppa ut henne )( moahaha... måste klippa i plasten på iphonen också.. den vill inte stanna kvar där på! bajskorv. aja.. de e väl de.. ikväll e de onsdag.. eller aa.. 8--) haha. jaja, thongelong.

pcd

kollar på pussycat dolls nu.. de e kul. skriver om dagen sen. thiing.

ps. jag är hungrig. ds.

tematemat till mitt rum.
silver&blått
grönt&vitt

kilo snyggt.
:)

wellaohoo, kilo wella-hår som flyger )( haha..
och solbrillerna flyger också hejvillt. roligt roligt..... 8--)
de e 35 min kvar tills sytycd börjar.. vad ska jag göra? *-)
sk e typ online-lurad! .. 8-) jaja thongelong.

-.-

pappa somna -.- som vanligt.. så min säng står kvar på sitt gamla fula ställe och mitt rum ser lite fult om som vanligt -.- suck.. snart börjar sytycd. hej.

::

ohoo, nu har jag kollat på mer oth och brook e ingen hündin längre och inte payton eller nathan heller. och keith och karen är kilo coola och dan's fru och alla )( och haley och kilo min bror ::

de typ regnar ute. men de e skummt regn, nästan som snö för de typ blåser runt, aka de e inte som vattendroppar :s tänk om snön kommer nu! :d:d hahahah ^^ kilo bra ju .. typ.. kilo )( haha.

när papa kommer hem ska vi möblera om :: sen ska vi fixa listerna och så, kilo bra. thing.

oth fortfarande

nu har jag kollat på 7 avsnitt.. de e bra. men jag hatar brook, hon är en hündin^13432123. och hon payton är också hündin -.- vem dissar min bror lixom? :o och han nathan e inte så hündin längre och haley e ok. men dan e fortfarande hündin och keith är cool. och karen. haha, kul att de flesta e hündins.. dubidu. jag e trött -.- nu ska jag kolla vidare. thing!

rumbilder

så här ser de ut för tillfället. det är inte klart för kläderna ska va i lådorna och sängen ska bäddas och hålla på, men sänge och "hyllan" ska byta plats.. och de e spegelvänt på bilden också.. vet inte vf de blir så men aja. jag har fixat två tavlor me ^^ haha en på mitt lag, och ett kollage )( haha ^^ kilo snyggt det blir. frågan är bara om jag ska rama in shavitidningarna? dududu :) aja nu ska jag.. typ inte göra nått? juste! jag har hängt upp tvätt me 8--) jag är cool.

thooooooongeloooooong.

klar..

...eller iaf så klar jag kan bli tills pappa kommer hem.. om han nu ska hjälpa mig villsäga.

nu ska jag fixa en bild som ska vara 15x21 cm. och så har jag ramat in ett kollage ( 8--) ) och hängt upp ^^ de e typ jättefint, haha. lite snett 8--) men iaf. aja nu ska jag fixa en bild. thong

städning

nu ska jag fortsätta.. men kan ändå inte göra klart nått för jag ska flytta sänga sen... thing

operation rumcleaning

50% klart typ. just nu har vi fikapaus utan fika på skype. jag måste nu snart börja plocka in kläder i lådorna. haha sk har skurit sig på en spegel och de forsade blod xd haha. stackarn ^^ jag har iaf min spegel på väggen så den kliver jag inte på. nu ska jag prata lite med sk och dricka, thong.

meddelande till mama!

hej!
om du läser det här innan du väcker mig halv 10, vilket du bör göra;
kan du fixa nån frukost? jag vill inte ha äckel flingor som låter bajs och är nyttiga och jag vill inte ha.. ja. fast jag vet inte vad jag vill ha. hmm. iaf så kan du se att mitt schema är tajt för dagen (scrolla ner och kolla) så jag behöver alla måltider packade och klara när jag måste äta :: aka ja. hm. iaf behöver jag nån vettig frukost. men vad??? hoppas de e kallt imorgon så jag kan dricka oboy och så. jag orkar inte spendera 100 år på att bestämma frukost 8-) hm japp.. du får gärna hjälpa till med städningen om du vill 8-) aka vika kläder.. och tvätta! jag vet inte hur man gör 8-) aja det var väl allt.

thongelong!
/k

kilo

pratar me sk på skype fortfarande och mamma sover 8-) haha vi har gjort klart planen för imorgon iaf. haha.. undra hur bra den kommer hållas *-) svar: kilo bra! bara mamma väcker mig 8--) haha. annars blire körigt.. de ska bli skönt att fixa alla kläder imorgon också.. dududu.. och äta.... thongelong.skype

nu snackar jag me sk på skype men de laggar? och så me folk på msn.. hm. ja de va väl de. på onsdag ska sk och jag till gums, haha )( kilo coolt.

ps. mamma, jag ska tapetsera om :: ds.

thong.

)(

I got a friend
Her name is Grace
When we broke up
It put a smile on my face

)(
haha

ernst

suck nu e ernst på -.- han är så tråkig! herkum perkum.. kul liv. och kan tristan sluta prata !?!?!?!?!? -.- aja. de e varmt, ska nog öppna fönstret nu. thing ^^

ps. varför laggar bloggen och tar 100 år att uppdatera !?!?!?!? ds.

next

hahah nu kollar jag på next )( kilo kul.

ps. jag har kilo fått en till tidning av papa om shavi ^^ wooohoooo!!! ds.

ps2. warum stängde matthiasbajs fönstret som jag nyss öppnade!!??!?!?!? äackeltönt.. ds2.

ps3. mamma åt just 5 pankakor samtidigt? :s ds3.

ps4. den här bilden va i artikeln jag fick av papa, kilo stor )( typ ::

ds4.

made

ohoo nu kollar jag på made ^^ hehe de e ganska bra.. och de e bra att pcd har börjat igen, aka från början :) de e så bra ^^ haha 8-) gör alla e så coola.. dududu. nu ska jag skriva till sk )( haha thongelong.

ps. ska nog städa imorgon -.- (: ds.

top model

ah idag har jag inte gjort nått ^^ städar väl imorgon ist -.- haha. har inget att göra. eller nja.. kanske jag har men orkar inte. de regnar. nu ska jag kolla på utröstningen. jag tror de e den här säsongen jaslene vinner? oh well. thongelong )(

oboy

nu kollar jag på top model och dricker oboy. ska läsa allas bloggar i nästa reklampaus. thing! :)

oth

nu har jag börjat kolla på tre avsnitt av oth. de e bra.. men alla är hündins. de e inte bra, men min bror e cool )( ^^ jag e müde och hungrig , trott eller ej.

nu ska jag göra nåt. thing.

flöjt

sk sitter på toa och spelar flöjt.
snart ska jag hem -.- thooong.

godmorgon

nu har vi vaknat bådatvå. vi råkade sova nere i den extremt mjuka soffan. somnade kanske runt ... 6 eller så, och sen så vaknade jag nån ggn och la mig på golvet för sk tog upp heeeeeeeeeela soffan. sen så satte jag mig i fotöljen och sov ist 8-) nu har vi vaknat iaf. och sk duschar nu. undra vad vi ska göra idag.. hm, äta tror jag. 8-) haha... jag har fått massa myggbett ^o) .. och tur att jag inte sov hemma inatt.. aka fladdermus insidenten.. vi fick våran shavilåt översatt igår me men de har jag väl redan skrivit. sk lyssnar på no one men de verkar va en skum version. nu ska jag kolla runt lite. thing.

pizdec? :o

ohoo nu har vi pratat med ryssar hela natten och fått vår shavilåt översatt <3 men vi fatta inte så mkt 8--) de va som "singing in the rain typ" haha. och sen så kalla nån oss pizdecs :o hündin! sen översatte en annan va de betydde 8-) ohoo... och sk sa mjau till en ryss -.- )( haha thing.

mitt i natten 8--)

nu har vi kollat på:

- the final destination
- he's the girl
- one missed call

dom va bra typ. dududu, den sista sluta lite konstigt bara. 8--) nu har vi inget att göra )( gonatt.

ps. jag har bloggkoll )( prenumerera på mig )( thing gonall ds.

hos sk

nu e vi hos sk och hon steker korv ^^  hennes tangent bord e segggggt och ja. sen far vi väl in till nyyk och kollar på karnevalsgrejset. dudu vi fick gå två ggr till ica för isaks kompisar också skulle ha mat 8-) pinigt.. aja, nu ska vi väl fixa vidare.. aka ester fortsätta fixa 8--) thing.

a cinderella story

såg den just igen. minst lika bra som förra ggn! woho den är grymt bra. jag är typ kilo sam 8-) hahah. iaf så ska jag sova nu. thingeling gonall.

ohboy

nu kan jag alla amerikansk fotbolls regler )( typ iaf :: jag fattar ^^ haha. och så har jag satt ihop en bild på syskonskaran :) haha tråkigt bara att ashton inte har pilot 8-) haha. nu kollar jag på singingbee. tråkigt. mamma stinker öl. thing!ohoo )(

1a bloggen idag..

inatt sov jag och sk på soffan i vardagsrummet - bekvämt —_—' sen så for vi till poppeby och åt och sen till nyk och knallade runt. de va så gaaaaaalet varmt! och vi köpte shavidricka <3 sen så for vi till hamnen och träffade chilli och fes, de va trevligt. och vi åt glass. hehe.. såg typ inga jag kände idag i nyk. bara typ.. jonte.. och några från freja. hehe :p eller x-freja. nu kollar jag på 2 1/2 men. och sen e singing bee på och undercover brother. imorgon ska jag se när isak & josef spelar match 8-) aka sälja kaffe me sk.. fast jag orkar inte sälja 8-) )( haha. jaja de blir nog kul tror jag.. ska bara plugga lite regler först.. så jag fattar nått )( haha thing. :*vem smyger?