fredagsfinal 4

jahaja nu har det börjat. robin va bra :) jag älskar hans frilla (h) den va jäkligt snygg. hehe, och han sjöng helt okej. jag hatar womanbagge. hon e töntig. undra hur de ska gå för lars som sjunger tråkig låt -.- och kevin som sjunger på svenska ^^ haha de ska bli kul. aja nu ska jag kolla vidare på den alltid så älskade reklamen <3 tjing.

jahaja nu har kevin sjungit och robin e och sepideh och alice. kevin är bäst!! haha, han är så jävla grym! jag orkar inte me de ^^ hoppas så mkt att han kommer till globen ^^ de skule va fett kul att se honom ;) haha. och robin e va ok. men ganska random. alice va sådär - inte hennes bästa. sep sööööög - ut me henne!!!!!!! johan sjöng också. vad gör han.. -.- varför skulle han gå från att se ut som en tjej till att göra hårförlängningar!=?!?!?!?!?!?!? döööö! haha men han sjöng bättre än förut - aka skriker inte lika mkt. nu e de snart larse :) tjing.

lars.. :(

sepideh åkte äntligen :) nu e de bara bra kvar, möhöhöh....

vinterns första snö!

japp nu snöar det :d och massooor!! hoppas de fortsätter va kallt :d jag älskar snö ^^ haha. hoppas de inte blir slask och shit.. aja nu har jag vart vaken och ätit och sitter bara här. de e tråkigt. tjingeling.

bring it

just nu väntar jag på att sk ska kolla klart på bring it on 3 så vi kan kolla på 4an samtidigt ^^ den e den bästa. om någon undra. haha. undra vad som händer imorgon.. antagligen inget. undra om mama e hemma? aja tjingeling..


"snodde" den här av mama idag )(

darin

just nu sitter jag och äter darin och väntar
på att sk's film ska kollas klart på haha.. den
som fattar min bild e cool (h) tjingeling pling.tugguuummi

idag har vi vart på stan. mama o jag åkte in och sk kom ^^ vi va där i 30 min kanske, aka på h&m där jag shoppa loss 8-) haha, sen så drog jag på smärtbehandling 8---) så sk och mama gick på stan och fika utan mig -.- fett böse blev jag. haha. men de va synd om sk också som fick va me mamma i 100 år 8--) haha. aja sen drog vi till öb där jag köpte 100 paket tuggummi typ, så nu klarar jag mig i en vecka kanske, haha. sen drog vi hem. så nu e vi hemma 8-) jag har tråkigt. vet inte vad jag ska göra. jag vill äta. aja tjingeling.

miljonär!

goooodmåron

kl e 12 iof, men snart ska jag äta lunch. sen ska vi tydligen göra nått me nå vinterdäck? fattade inte riktigt eftersom att de sas till mig när jag drömde om nått men jag kommer inte ihåg va de va. haha. när dörre öppnades trodde jag att de skulle va nån i min dröm iaf, haha. sen ska vi in till nyk och jag måste köpa massa saker =) höhö men hur de blir me de vette17. och idag börjar min väg till miljonärlivet. lol. men de ska nog gå bra tror jag 8-) sålänge jag inte rör mina besparingar. haha. aja tjineling pling.

jag visstere!!!jag visste att ja kände igen jenny! aka taylor momsen!!!
hon e ju cindy lu who (?) :d haha^^ fett cool iaf. och så
e hon ju dottern i spykids (h) aka 2an - presidentens dater.
f.ö e de hennes hår jag vill ha (h) de till höger asså 8-) men
den där bilden e inte så bra 8-) haha aja gonatt..

duettlista

mjahaaa nu har sk åkt hem. vi skjutsade hem henne så att hon kunde få me sig bosse wannaben aka pumpan hem ^^ haha. och så att vi kunde sjunga klart alla våra duetter ^^ haha en lista på bra duettlåtar att köra kommer i slutet av inlägget (h) haha. just nu kollar jag på ps. i love you med irländaren (h) snart kommer han säga de där roliga. aka "kiss me arse" höhöhöh. de e roligt. och han e cool. speciellt när han sjunger galloway girl ^^ den e bra. sen när den andra irländaren sjunger den e de också roligt. hihi kiss me arse. are we finished now love? can i come back? haha han e så cool. iaf imorgon funderade jag på om mama och jag ska in till stan och köpa mig en mössa? så jag slipper sno sk's när jag vill se ut som jenny humphry. lol. vi e så fett lika ;) btw så sk och jag gg idag och de va fett bra :) med chuck o blair också =p men de va inte bra att jenny va me dom där skummisarna, max och modellen -.- fett dåligt. mend e va bra med jenny och nate. höhö. iaf så vill jag ha sånt hår som jenny har (h) för er nördar som inte kollar på gg ska jag hitta bild snart :) de e fett fint iaf. dock ska jag inte blondera de som hon gjorde ^^höhö. jaja nu kommer listan på duetter:

#1 genom tiderna: lucky - jason mraz
#2: värsta schlagern - markoolio & linda
#3: give me all of your love - fame
#4: alla amy diamond låtar - ränkas dock inte som duett riktigt
#5: a whole new world - aladin (bara om man kan texten)

haha jag kommer inte på så många fler nu, men dom va fett kul iaf )(( haha ^^ aja tjingeling, nu ska jag kolla vidare på irländaren och ps i love you. tjingeling pling. :)

bill "th" kaulitz

jag vill bara säga hur mkt jag tkr om bill kaulitz (a) han är min förebild.
jag blir överlycklig varje gång folk i skolan säger att jag e lik honom :)
dock blir jag lika pissed off varje ggn sk säger att jag inte e de :@ fan.
men jag e glad att folk uppskattar mina järva försök att likna honom...
tack för ert stöd :)

küss /kauliz wannabe #1 <3pumkin idag igen hahask carvar sin pumkin :d
den blir fett lik the nightmare before christmas gubbarna x)
haha jaja tjingeling pling.

update:
klar!fotosessionhär är en ful katt
tjing

ps. katten heter fluff "flutt bosse" berndt

#1

första ggn jag har skrapat bilen nu (h) höhö jag e cool..
dock kom bosse före mig..fett me inspelning..

tjingeling! (oj, jag börjar ett inlägg med det? hmm)

idag ska jag till sk. aka snart. vi ska först hämta tobias med trummorna nånstans i stigtomta city (lol) och sen ska vi till nyk. aka matthias bans (etc den här ggn) ska spela in en låt i nyk. och sk och jag ska kolla på gg. och sen vette17 vad vi ska göra. hm aja, nu ska jag väl äta frukost eller nått? öö.. eller? vi får la se. haha. aja tjingeling pling.

bosse pumpanmin pumpa jag fixa (h) haha fin va..? orkade inte vända på den. idag har jag somsagt inte gjort nått men imorgon ska sk o jag kolla på gg (h) höhö. och så kanske vi ska gåra nått annat, haha vem vet.. jag har massa timmar med scrubs o kolla på nu och sen så har jag rattatouille också på min ifåd. aja nu ska jag göra nått. lurad! haha tjing.

random pandom igen

goddaaaaag. nån som kan gissa vad jag har gjort idag? =d höhöhö rätt! .. inget alls. jag bör verkligen göra nått! om inte annat så bör jag plugga! men sk och jag ska kolla på gg imorron, så vi kan ju kanske göra klart so:n också? lika bra? hm vi får väl se. hon kommer hem idag också =p och linda ska träna :d:d:d 8-) haha. iaf så ska jag göra nått snart. har härmat sk igen och köpt ite scrubs. har verkligen inget att göra. och nej mama jag kan inte baka. för jag orkar inte och vet inte hur man gör =s men jag kan dekorera (h) höhö.

skolarbete som måste göras i veckan? engelskaboken ska vara klarläst =s hur 17 ska de gå. jag kommer aldrig bli klar, kommer nog sluta me att jag tar en bok jag redan har läst -.- haha. och sen ska jag göra lite matte i helgen också. sen ryskan och tyskan ska fixas och so:n. haha! efter lovet så börjar biologin också..

nu ska jag kolla på skrabbs. tjing.

what's the vits

me att göra ett test om man e hemlig 8-) haha iaf så e de kul att så många vet så mkt om mig (h) aka m och sk vet mest. och sen ofc lude som har googlat på mig - haha. sen superman? vem e de *-) haha aja, de e kul iaf. de e också kul att folk svarar 23 på frågan där iiiii frågan ståre "svart e e inte 23" , de e vad jag kallar iq befriad. och sen också att dom e allmänt oallmänbildade e ju också kul. hehe jaja tjingeling,


2.5

nu e de kväll. dududu jag har inte gjort nått alls idag! surprise :d 8-) kollar på 2 1/2 men just nu. de e kul. tror jag , e inte så insatt, haha. ska nog göra en banana smoothie nu med bananerna som jag beställde idag, haha. (nej itne från internet eller så, utan från mama o papa). imorgon vette17 vad jag ska göra. nått hittar jag väl alltid på. snart ska jag kolla på boston tea party, varför vet jag inte för jag läste att de va crazy. haha jaj tjingeling pling.

beverly hills 90210

.. kollar jag på nu. de e nått slags maraton eller nått, eller 3 avsnitt iaf =) haha varje dag i 8an tror jag de va, så kollade jag på ett avsnitt innan skolan. de va fett bra då. och nu e de lite weird men aja. de va roligare när alla knarka och så. nu e de bara om cancer ^^ hehe. hon får inte duscha på två dagar.

förövrigt har jag inte gjort nått idag alls. vad ska jag göra idag? inget alls.

tjingeling.

storvreta-warberg

ikväll spelar storvreta mot warberg! fett najs match. fast jag vill se aik. :( aja, får kolla när dom spelar. dom visar ju bara matcher på måndagar så chansen att de blir aik nån ggn e ju ganska liten + att solnahallens parket inte visas på tv -.- ^^ aja tjingeling pling.

macbook pro n' cheese?

jaha här kommer det meningslösa godmorgoninlägget:

godmorgon. kl e halv 12 och snart ska jag fixa mac n cheese <333 jag visste att jag hade en hel kvar! :d wowowoowow. iaf så klarade sig nagellacket helt okej =) inga ytor som rubbats typ. och jag kollade på halva juno igår på ifåden. den e så bra =) aja nu ska jag ner och laga food. tjingeling pling hej.

ps. jag är feeeeeeeeeett vän med fischerström på facebook :d:d:d:d:d höhöhöhö fett cool jag e, ds.

ståplatser? njaa

nae nu har nog nagellacket torkat. vad har jag gjort i en timme? inget alls var svaret. bara setat och väntat. checkat lite idol stuff och så har jag ju gjort i och för sig. converserat på bdb me carro också, haha hon ska dit ofc, de kan man lita på ^^ (för dom som inte fattar e de finalen jag snackar om). hon sa att de va ståplatser som rök för 400:- ? stämmer de? haha vi har nog sittplatser iaf ^^ hoppas jag 8-) men så e de nog. de av nog första raderna på rad sektionen tror jag =p hon ska iaf sitta typ högst upp i globen >< haha jobbigt läge. så satt vi när vi kolla på sm finalen för många år sen (i innebandy) de va grejer de. såg knappt något alls.

haha nu ska jag på riktigt ner och dricka cola och sen ska jag väl sova eller nått. eller ska jag kolla på film? det återstår att se. somnade ju till ryssland-sverige första halvleken igår. dags att ta andra halvlek eller? aja de får vi se när jag har kommit upp igen. fast vad de blir får ni inte veta förrän imorgon när jag skriver ett meningslöst "godmorgon" inlägg. hah ^^ tjingeling pling sålänge och gonall.dom här skorna ska jag förövrigt köpa om jag så ska döda nån.
tjing


spiderwebnu har jag målat naglarna. uppkommande helg till ära så målade jag dom svarta med "spindeltema" haha. aka på tummarna - spindelnät och på fingrarna - spindlar. vart kanske inte så jätte flashigt - men vad ska man göra ^^ de jobbiga e att jag alltid målar naglarna på kvällen =s aka jag går och lägger mig när de har "torkat" och när jag sen vaknar på morronen e de hemsk ojämn yta på de. så nu ska jag va vaken ett tag till så de verkligen får torka. 40 min? räcker det. nja.. kanske en timme? jaja det ska inte screwas upp iaf, höhö. kanske kommer in nån bild på hur de ser ut, eller så får ni bara använda er imagination 8-) haha. imorgon äre ff hela dan 8-) aka dom jobbar. vad ska jag göra? verkligen ingen vet. orkar nästan inte fota.. känns lite boring. sk kommer hem på tisdag eftermiddag. undra om gg har släppts då. hm jao jao, man kan ju hoppas. nu ska jag.. fortsätta va vaken. kanske gå ner och dricka lite cola? 8-) haha de låter som en plan tkr jag. tjingeling pling.

ny desajn'


mjahaa nu har jag ny design då. en riktig - ny design, och inte nån temperär. eller iof vet jag inte hur längde den här håller men jao, den duger ett tag. hade så galet tråkigt nu och visste inte alls vad jag skulle göra så jag fixade massa ps brushes och lekte lite. haha langa kommentar 8-)..

f.ö har jag fett ont i halsen. tjing.

high school musical 3

mjaha då har man sett den då. va på bio i nyk me mama ;p den va helt ok. bättre än 2an =) alla måste se den. inte de bästa filmen som gjorts meeen den måste ses iaf, haha. vet inte riktigt vad jag ska skriva. den va ganska förutsägbar men helt okej ändå ^^ hehe. fast de va lite svårt att klura ut va troy skulle göra, meen men. sen så hade troy samma hsm tröja som alltid ^^ haha jaja, se den! tjing.random

godmårgon. jag vet faktiskt inte vad kl e =s vet inte om min dator ändrar automatiskt.. men antagligen inte? eller gör den de? jo de borde den ju göra. min telefon verkar ju göra de.. eller? haha, jaja hur som hellst e kl nånting och jag ligger i sängen. och har just kollat på cribs nba edition. aaaaah va avis jag blir. jag vill fett bli känd. och som tur e e de inte helt kört för mig, jag menar, jag e ju bara 15 8-) vare inte typ brad pitt eller nån som jobbade på burger king innan han blev känd? x) haha de skulle va härligt.. "bk.. varje dag" ^^ hehe jaja.

idag ska jag fortfarande inte göra nått. de regnar och stormen ulrik ska väl komma snart. funderade på att gå ut och fota lite, men de regnar ju så hur värt e de på en skala. visst de kanske blir bra bilder men jag blir ju blöt (h) haha. jao så äre iaf. och the ultimate gift laggar också. tänkta kolla på den igår men kollade på sverige-rysslands matchen från em ist =) somnade till den och ja. haha nu ligger jag här. har ätit också dududu. luude klippte sig igår också -.- så alla vet - haha.

nån gång i veckan ska jag iaf va me sk 8-) tror jag.. haha, de va ju ett bra tag sen vi va me varann *-) sen ska jag kolla ett par converse jag kanske vill ha? tkte dom va fula förut - men dom kanske inte e så fula ändå? läder vare också så dom går att ha på vintern (h) ^^ dom hade iaf inte så snygga skosnören, och om jag får mig ett par sånna ska jag köpa orangea ^^ haha. jaja nu ska jag göra nått. kanske göra om min design? på tiden tror jag. höhö. jag har haft samma layout i typ flera 100 månader, lawl. tjingeling.

lips!!!

lips

det var på tiden!! nu kan jag äntligen få sjunga lite hemma (h)
och sheet! fett många roliga låtar på en och samma spel! dom kommer köra
över singstar så hååårt! längtar tills november, aka när de släpps. då jäklar ;)
tjing

doctor click


cribs

har inte gjort nått alls idag. typ legat i sängen hela dan. kollat på juno, och not another teen movie. sen så har vi kollat på töntar på is. de e så tråkigt, haha. och så har vi kollat på cribs <3 fett bra program. jag mår så dåligt efter att ha kollat på de ^^ haha. imorgon ska jag göra nått. typ nått jao. gå ut kanske? hm.. aja. nu ska jag kolla på tv. och lyssna på äckel godisätande. +o( tjing.

tema 2 here i come?

räknas idag som första dagen på lovet? nja kanske inte.. de börjar väl på måndag? hm jaja. nu har jag vaknat iaf. eller för 30 min sen. somnade direkt igår.. jag som hade tänkt lyssna på 4 låtar innan jag somna.. haha somna efter typ första versen på första låten. iaf idag vet jag inte alls vad jag ska göra. någon som har några förslag? öö.. antagligen inte. nått måste jag ju göra på lovet. nästa so kurs kanske? lawl. snart ska jag äta lunch hoppas jag för jag tror att jag är hungrig, men vem vet egentligen? haha -.-

jag har också fått ett myggbett under ögat ? =s eller nått äre iaf. helt crazy. jag har fett ont i halsen också (h) perfekt nu till lovet. haha.. nu ska sk göra mitt quiz, ända uppifrån luleå, de e coolt. på riktigt.. vad ska jag göra idag? plugga orkar jag inte.. kanske gå ut och fota? =) de vore roligt.. hehe jaja tjingeling.

fredagsfinal 3

vilken final e de här? haha abba tema iaf =) jag orkar inte riktigt uppdatera som tidigare. men jag måste säga att lars har coolaste style-ingen nåååånsin! yoooo heja larse. loulou va tråkigt så alla vet. lars är så gaaaaaaalet bra! haha tack för mig så länge ;) uppdaterar senare kanske =) tjing.

ooooooj va robin e får min chockröst den här veckan! :o helt enkelt gryyyyym! shit - abba power ;) hehe alice va grym också =) dock ingen wow-faktor eller så , men men. nej nu ska jag ta å rösta på robin e ;) tjing. (jag har ofc redan röstat på larse ^^)

wow. anna va helt crazy bra! ombytta roller ikväll må tro?

vem f-ing driver med mig???? hur fan kan loulou åka ut mot sepideh?!?!?! det är nått seriöst som är fel? hon äger ju sep så galet hårt! vad är det här för äckel! och anna! varför va hon lös? shit.. fan va dåligt att hon åkte ut. speideh va sämst och måste åka ut nästa vecka.. fan va dåligt. hej

loooov

jahaja då har vi lov då. kommer väl ny kategori - aka döper om sommarlov till lov bara =p.. iaf så hände de nog inte så mkt i skolan idag. vi jobbade lite so och så. lämnade in lite things, och så hade vi avslutning påtema 1 med brolle. fick kakor och så (h) haha. jag har för mig att det hände massa kul men minns verkligen inte. det hände en jätte "pinig" grej också men de orkar jag inte berätta om, haha sk vet ofc, haha. iaf så drog sk och jag till flemminge och sen drog hon till centralen igen och jag åkte hem me papa. kollade på school of rock i bilen.. eller kolla och kolla - jag sov hela vägen, haha ^^ nu e jag hemma och e galet trött iaf. om ett tag börjar idol =) och så kolla sk o jag på gg s02e07 idag :d fett bra vare! och chuck va bra ;) "nu får du jaga mig" 8-) aja, så kan de gå. nu ska jag bara inte göra nått. tjingeling pling.

cooling!!jaha, jag satt me sk i soffan hemma hos sk och helt plötsligt ser jag en penna på bordet.
den var orange. jag tog fram den och tänkte säga "har ni också en corning penna?" men
så såg jag att det var min penna som jag har letat efter i flera månader!!!!! hahahah
det va kul iaf. den har legat hemma hos sk på deras vardagsrumsbord hur länge som hellst.
hur har den hamnat där? =s lol iaf.

danonino

nu sitter sk och jag här efter en lång dag i skolan och på rosvalla. jag hoppa längst av tjejerna och sprang snabbast av tjejerna (h) sen hur lång jag hoppa och hur fort jag sprang måste vi inte gå in på.

vi åkte bil hem från flemminge, sen så åt vi shavi special <33333 och sen åkte vi och träna, aka sk. de va cool. mina fingrar va iskalla, haha. sen drog vi till gula sakerna och chilla (lol på dom) sen så åkte vi till ica och josef kom med kortet (h) sen så köpte vi grejer och nu e vi här somsagt.

ska plugga so nu tror jag ^^ de ska tydligen inte in imorgon (y) najs -.- lol. men aja, ska nog äta lite danonino och dricka lite cola nu. tjingeling pling hing.

ps. imorron e de lov :d ds.

inga fel (h)

nu sitter vi skolan och kallar på brollle genom att sjunga watching the stars - lol

jag ligger på mvg nivå på engelskan också :d shohoooooo - aka mitt cover letter hade inga fel (h) fett cool jag e jag vet. haha, nu har vi snart lunch och sen idrott. vi satt uppe till kl 1 inatt i onödan =) wohooo, tjineling,.

nattinatti

jaha då va sk och jag klara för dagen då. och då menar jag inte idag - som i torsdag utan som igår som i onsdag. så vi ska nog sova nu, så vi får sova i.. 4 timmar iaf ;) de e najs. lol. aja imorgon e de idrott, aka inte så jobbigt. frågan e om sk hinner träna imorron . hoppas de ;p hehe aja nus ka jag sova så jag inte försover mig alldeles för mkt imorron, hehe tjingelingpling.

skajptips till alla ungdomar där ute.
skype-is the shit för att plugga mitt i natten.
msn e många resor värre.
lol

"katt" i lögndrama


aftonbladet

iag va vi på besök på aftonbladet. de va kul. vi hade typ den roligaste uppgiten - trott eller ej, men vi va webnyheterna! haha. vi fick (efter att ha gjort en uppgift) hitta på och publicera massa rubriker och underrubriker på en widescreen hahahaha de va så gaalet kul! jag tror jag skratta mer idag än på länge. sist jag skratta så mkt var nog när flutt sa att han vill klappa öre som en katt, lol. de va kul iaf. sen åt vi på mcd och sen drog vi till stadsmuséet.. de va tråkigt haha! imorgon ska jag till sk efter skolan och sen me på hennes träning igen =) hehe. sen ska vi plugga också ;) haha nu ska jag lyssna på lite bra musik och sen ska jag lägga in bilder från idag (kommer nog upp här) och sen ska jag plugga. tjingeling!

förövrigt va de här mitt 500:e inlägg! haha grattis till mig.

bra dag?

dags att skriva nu kanske? mjaa kanske.. hm skola idag- inte så kul. hade matte hela dan och sen bild. bilden gick dåligt och matten gick sådär. höhö. iaf så har jag gjort klart del 1 på so:n nu som jag hade planerat, haha. skillz tack jag vet. imorgon ska vi till aftonbladet och sk och jag får världens tråkigaste uppgift och sen ska vi till nått stadsmuséum :( haha jaja vi får se hur de blir. sov så gott. tjingeling.

jag säger bara:

lol

kast med liten grönsak

idag var en helt onödig dag i skolan. vi hade svenska och engelska - tråkigt. och sen lunch, men efter de hade vi inget =s så sk jag o maxx drog in till stan och köpte nudlar. sen hade vi kast med liten grönsak. hahaha jag satte också cola i halsen/näsan. de va inte kul. lawl. sen så fick vi nån konstig lapp från en gündin om någon dricka som hon sa "är godare än cola" yeah right! vi drog iaf värsta omvägen till holländargatan (maksks kunde inte riktigt hitta i sthlm som han påstod 8-)) sen så gick vi upp för massa trappor och tog en hiss. sen kom vi in till nån tant med massa kuckelimuck saker (citat av maksks). sen fick vi gratis dricka som va spyäcklig! uschhhhhh va äcklig den va. lol. sen drog vi till mammas jobb och härjade där haha 8--) fick besökslappar också (h) haha.. sen drog vi till centralen och sa adjö till maksks och sen for vi till flemminge och sen hem. nu e jag hemma o bör plugga 8-) lawl. nu kollar jag iaf på gg. de e braaa. säsong 2 <3 aja tjingeling.

gg

hur det blev med pluggandet måste vi inte gå in på .. men att gg e typ fett bra kan jag konstatera! håller på å fixar avsnitt 12 nu och 11 va helt crazy! varför friade papa c till mama s&e :o craaazy och varför lämnade papa j&d ett meddelande till mama s&e precis samtidigt som papa c friade :o caraazy iaf . och snart e 12an klar haha.

nu ska jag läsa en blogg tror jag sen ska jag kolla på gg när de e klart. sen vill jag passa på å säga att de e börskris. lol, tjing ^^

ps. rekomenderar gg starkt (h) och för er som inte fattar e gg gossip girl. ds.

politiska ideologier och annat shit

godmorgon.. har kollat på ett gg avsnitt nu på morgonen och förhoppningsvis blir det ett till innan lunch och sen ska jag plugga. plugga som jag aldrig har pluggat förut 8-) okej de där va ljug. men nästan. jag ska iaf bli klar me de jag har att göra. jag kommer inte plugga so:n i skolan så de e lika bra att bli klar nu. hoppas sk också finner ro och kan plugga ^^ haha. men de blir nog bra. vi har ju iaf delat upp så vi vet vad vi ska göra..

ointressant: uppgiften är att vi ska beskriva lite typ var när hur och varför de olika politiska ideologierna uppstod och sen förklara vilka politiska ideologier som ligger till grund för vilka av dagens partier och sedan beskriva hur ideologierna har förändrats sen dess.. och sen dess fattar jag inte för sen när menar dom? hm aja de får jag klura på. kul uppgift iaf 8--)

haha jaja nu ska jag nog äta nått och sen kolla på gg och sen ska jag sätta igång. de kommer nog gå lite bättre än i fredags för nu har jag min dator och inte nån b liten vit macbook , haha ^^ macbookpro 4life <3 jaja tjingeling pling hejs.

hur hittade du mig?

jag har haft övar 90 besökare idag- och ja de e över standard ^^ undra saflundra hur de gick till? är jag me nånstans på nån lista eller länkad nånstans eller nått?

om du läser de här och inte brukar läsa min blogg - hur hittade du hit? ^^

jag kollar iaf på nån konstig film/konstigt tvprogram just nu, lululu. imorgon kör södertälyeah sm i gnesta, aka kval. hoppas de går bra.. dududu. undra saflundra om de blir nå mer innebandy för min del? hoppas de =) att jag hinner och så. får kolla upp de där.. tjingeling pling så länge =)

im baaaaaaack!! <3<3<3

yeah nu e jag tillbaka <3 jag har saknat min dator så mkt ^^ vad skulle jag göra utan den? moahahah. håller iaf på å inreder efter renoveringen på datorn, höhö. iaf va vi i enköping idag hos min moster som fyller 40 idag - grattis så mkt. där vare lite folk och vi åt och så =) jag <3 enköping 4 life. när jag har gift mig och skaffat barn ska de få växa upp där har jag bestämmt ^^ gärna på löparegatan också ^^ #23 haha.

jag läste också i aftonbladet idag att katrin tönten från idol har fått kicken! de va la på tiden. och jag säger de efter att hon vart programledare i två veckor! äre rekord eller äre rekord? hon är så sjuk störd i huvet. de va verkligen på tiden att hon drog. typ kalla folk för bögiga, judehatar och galna fyllon överallt? vad händer med det egentligen..

sk va me skolan på pjäs idag också - skulle åkt me men somsagt så va jag i enköping med mama. enligt amina va pjäsen bra och enligt sk va de.. "rolig ibland"? ^^ hehe aja, lite synd att jag inte kunde åka me vare, men jag överlever nog ^^ haha. imorgon blir de gaaaalet mkt plugg. och synd äre att hälften av de jag ska göra e i stockholm och oppeby ^^ sorgligt men sant. hehe tjingeling hej (;

fredagsfinal 2


jaha då kör vi igen då:

öppningsnummret: inget speciellt va? fick bara en glimt av allas tråkiga style-ingar? =/
robin e: han lät som rw. men.. de va ingen "power" i framträdandet tyvärr. typ lite lame (n) ^^
paus: jag hatar att de e paus efter första låten! så galet b, haha. yazmina väntar efter pausen.
yazmina: laaaaaaaaaaaaaame.. inte bra, hon ryker!
anna: hon e braaaaaaa. tråkiga kläder som 17 och bör ha högklackat till de där. men sången får tummenupp. hoppas hon kör nån kul låt snart ^^

robin b: de verkade som att han inte sjöng till musiken, men han e ok.. lite mer fart än vanligt men lakritspuck.
johan: hemsk styling.. 5 kg smink. men han va bra =p dock inget framträdande jag kommer minnas =p hoppas han steppar upp och kör som han gjorde i globen i början.. de va bra..!

lars: lars är bäst och han ska till globen och komma tvåa så att jag får se honom :d wowowowo <3333 ps. bästa dansen också (h) haha ^^

sepideh: *ho-ho-ho* random.. inte dålig eller så, men booring. tråkig låt också. lalalala hoppas hon hänger. för jag orkar inte me henne längre ^^ haha...

loulou: lawlz på massa skit. haha. hon e bra.. synd bara att kören breve mig i soffan ska sänka henne 8--) lol, men de va ganska bra =) men jag tkr inte om henne ^o) ^^ haha bagge tkr iaf att hon ska till globen 8--)

kevin: mr bean, lawlz! hahaha. vad händer med hans vita sneakers? :o asså kan han inte typ dumpa dom ? ^^ han e fett bra på att sjunga han kevin alltså.. vad ska man sääääga? ^^

alice: hon måste få bra kritik av juryn? de va lite zzz i början men sen vare helt okej.. hehe =p - hoho i knew it - juryn gillare. hehe..

jahaaa.. jaa vad ska man säga. de va ett tråkigt tema ändå för jag va inte så haj på låtarna. men de va väl ingen som sög direkt.. förutom yazmina. hon måste åka, lawlz. hon och sepideh får hänga löst me robin e eller b, och yazmina åker iaf. haha återkommer me hur de blir )( hihi..

utröstningen: jag tippar på yazmina. jag dödar nån om hon e kvar och nån bra åker ut. 10 ska bli 9.. 8-) juryn tror yaz&sep. robin e e safe. kevin me ^^ larse e sääääker <333333 moaahhahaha ^^ och anna.. me ^^ loulou.. hmm.. säkert! yazmina e lösis .. lol! alice säker och johan me... men inte robin b.. hmmmm hoppas för allt i världen att töntmina åker.. yazmina åker! shoooooooohoooooooooo! nu e de slut för henne ^^ tjingeling.

idolpidol

ikväll e de idol
utan min data :(
heja larsgg

har nu börjat kolla på gossip girl yeah (h) de e bra.. på måndag ska jag och sk snacka fett me gg (h) haha 8--) iaf så va jag hemma idag och skulle plugga. hmm.. ah , har börjat iaf ! och de e ju bra . haha. ikväll e de idol och sen ska min dator lagas och restore-as! shooohooo jag saknar den så mkt och så ska jag dricka cola ikväll. haha maxx drack säkert upp min cola i skolan idag -.- men jag fick en alldeles egen här hemma (h) så de vart +- 0 mohaha. nu ska jag fortsätt kolla. tjing!

jag säger bara en sak:


idrott

haha sträckte mitt ben =( lol. iaf hade vi höjd och längd, och de va kul =) alla äääägde på längden och höjden också ^^ fast jag va inte me på höjden för jag sträckte jumsken (?) när vi hoppa längd. men de va kul ändå. e helt slut.

shit.. de känns så värdelöst att blogga när jag inte har min dator. men lite update kommer varje dag. och ikväll ska nog min dator fixas. tjingeing pling.

ryssland-finland

jaaa då har jag kollat på den då, återgien på mammas dator.

shavi va så galet grym så jag ville spy. han ägde alla och jag typ kan inte beskriva hur galet jävla bra han var! gjode dock bara 1 av de 3 målen som ryssland gjorde, men han gjorde nog alla assister till självmålen som finland gjorde, lol. 3-0 vart de iaf och de va bra =) dock va hiddink cepe och bytte ut honom i sista minuten :o damp.

iaf har inget hänt idag. kenny köpte cola till mig, så dagens cola går till honom, haha ^^. annars har inget hänt. jo jag ritade en bild av öre och flutt. uj vilket stohej de blev runt den bilden xd haha. jaja nu ska jag checka vidare. tjing.

russia-finland

Watch live video from Russia vs Finland HD on Justin.tv

inget fix idag

jaha inget fix me datan idag. sitter på tristans data nu.. kommer nog uppdatera om de som har hänt i veckan när jag får tillbaka min dator. orkar inte göra de nu. så.. sov så gott, tjingeling ^

lagg lagg lagg

min dator laggade igår och ska återställas idag så inlägg kommer. tjing

?vem e typ smidigast nånsin att hoppa över stängslet? (h) och ja, de e ett stängsel där. jag skuttar inte bara runt random, haha. iaf så har jag inte gjort så mkt idag -.- vet inte alls vad jag ska göra och e inte på humör att ta tag i de heller. gör tyskan imorron på hålet tror jag. eller kanske nått, vi får la se. undra vad sk gör imorgon, aka om hon åker me imorron bitti, har hon smsat? ingen vet, haha. jaja nu ska jag kolla på miami ink. tjing,

fiaaasko

jaha.. här kommer väl update om dagen igår och så..

vi va hemma hos sk iaf och gjorde oss klara att åka till töntstället. när vi kom dit vare fullt me folk och alla tvaparater va på och sverige-portugal spelade. vi gick in och väntade i 5 minuter. sen kom en hündin och frågade om vi hade fått hjälp. vi sa nej och sa att vi skulle kolla på ryssland-tyskland. då började cepet skaka på huvet och ba "ne men de går inte" , sk ba "men vi har ju bokat bord och du sa att de skulle fungera?" hon ba "ne men de går inte.. de e fullt här nu" sk: "men vi hade ju bokat bord och du sa att vi skulle få se på matchen!" hon ba "men du sa varken namn eller tid ni skulle komma" sk: "men du sa ju att du skrev upp de! du bad inte om namn eller tid!!" och ah, de va nivån på de samtalet. vi gick därifrån iaf och ska aldrig gå dit igen. vi åkte runt hela nyköping till varje matställe och alla visade sverige matchen på tv. de slutade med att vi gick till mamma mia och åt och sen drog hem till sk. där kollade vi upp om de fanns på internet att kolla, och de fanns de. vi kollade sista halvlek. det stod 2-0 till tyskland då och sen gjorde shavi mål! han va så gaaalet oberskivligt grym på matchen! asså shit, vi såg en halvlek och han hade minst 100 livsfarliga målchanser, som stolpe ut och världens snyggaste inlägg! varför vann dom inte!??! cepe. aja de va grymt. sen åkte vi runt hela nyköping och letade efter glass och sen hittade vi på statoil vid gums och åkte hem. då va kl halv 12. sen kollade vi på white chicks. jag tror jag sov genom typ hela filmen, men kommer typ ihåg va den handla om, hehe. sen va kl 20 över 1. vi gick ner och skulle typ sova. men då va jag inte alls trött! så vi låg och prata i typ minst 100 år. ingen aning om va kl va när vi somnade. hehe.. men men. imorse vaknade vi typ 1 eller så. och då fanns de inga bussar som passade.. skumma bussar åkte också? hm. iaf så åt vi wannabe frukost och sen skjutsade sk hem mig =) nu sitter jag här..

de va fiasko kväll verkligen.. men de vart bra iaf, eftersom att vi fick se shavi lite och att han gjorde mål. de va bra. och sen på onsdag är nästa match och den visar dom inte på tv nånstans! (n) dåååligt som 17. imorgon e de skola och jag måste göra lite grejer nu. tjingeling pling.

hockeypockey

nu har sk och jag vart inne i nyk =) jag försov mig -.- så vi hann bara åka i 20 min typ , haha. nu vet jag hur bra jag e iaf 8-) lol. iaf så fikade vi me papa sk och joooobro' och sen for vi hit hem igen. vi köpte också två posters! 10:- på gallerix för alla storlekar! värsta kapet, lol. ni får kanske bilder sen x) haha. nu ska vi iaf snart fara in till nyk igen och jag ska bara byta om först. vi ska kanske sjunga singstar ^^ och sen ska vi kolla ryssland-tyskland! wöhöhöhöö <33 hon snackar med dom nu :: de verkar ha funkat! jihoooo nu ska jag nog byta om. tjingeling =)

fredagsfinal 1


jaha nu har fredagsfinalerna börjat ^^ kommer lite update efter varje i de här inlägget..

kevin: han va grymt bra! verkligen! hoppas att han vinner, eller robin e =) iaf så gjorde kevin låten natalie as bra och ja, de va inte sämre än väntat alls. han e cool cool.

loulou: hon va inte så bra. eftersom att aguliera (?) s version på hurt e så "sammetslen" så kom hennes skrovliga (sjuka?) röst och gjorde den ganska dåligt. synd..

robin b: den gjorde han bra =) duffy e cool, och de va grymt att han körde den lite mörkare. som han sa i intervjun så gjorde han den till sin egen, lite rockig och så och de va la bra ^^

yazmina: dont stop the music.. erhm.. fett svag (n) låter som att hon typ nynna på den. hon bör åka ut idag på riktigt. de där va verkligen verkligen inte bra. synd iaf 8-) haha..

lars: nu e de lars :d han e braaaaaaaaaa! äkta lars version, aka egen ^^ alla <3 lars. fett bra va han iaf! hoppas juryn gilla de.. hm.. lilla lars ^^ "glöm inte att rösta på dom andra också" .. lol haha

alice: gryyyyymmmmmm. finns inte så mkt mer att säga. hon e galet bra.. bästa tjejen!

jesper: njaa.. gilla inte låten - han va bättre än förr iaf =)

sepideh: hur fan stavar man de? erhm.. ah.. bra låt men hon gjorde den inte bra. jag gillar henne inte , håller me han med vita tänder i juryn , aka andreas, haha lol.

johan: självsäker snubbe. viva la vida, hehe. han gjorde den bra =) aka sjöng bra, inget crazy den här ggn, vilket va skönt. passa bra me den låten ^^ han sitter sejf sejf.

anna: hon va bra. gillar inte henne, men hon "äger tydligen" . haha men jao, hon va ok, sjöng ganska bra. dock inget speciellt me framträdandet.

robin e: gwennnis låt :: fett bra e dom. its my life. nu ska vi se hur de går. introt e bra 8-) lol. hoppas så mkt de e kevin och lars i final. hahaha varför står de här? :s lo. aja robin e bra =)

jaha nu är det snart utslagning. jag tror jesper och robin b hänger lite löst. tyvärr. jag har röstat på larse ofc =) och sen röstade jag på kevin också! han är så gullig =) och grymt bra. honom vill jag se i globen. tillsammans med larse ofc ^^ hehe. larse sa i en tvintervju me expressen att han inte vill vinna, utan vill komma 3a eller 5a. och jag tkr han ska komma tvåa :: ^^ hehe, men jag förstår verkligen att han inte vill vinna och han motiverade de jättebra , grym snubbe helt enkelt.

jahapp då vare klart då. jesper åkte ut =( tråkigt men men. yazmina får dra nästa vecka. haha tjingeling.

larse, så skön!

haha hans inspirationskälla e leonardo davinci för han diggar honom ^^ haha jao han e cool. usch vad jag har träningsvärk, hur ska de gå imorron?? och sk om du läser de här, (vilket du antagligen gör 8-) lol) så måste vi bestämma hur vi ska göra me allt :: aka jag kommer nog va inne under idol kanske =) tjingeling.

ps. heja heja heja heja laaaaaaarse, jag vill se larse i the globe :d <3 ds.

lars eriksson

asså han är så cool :o typ hur härlig som hellst ! haha han gillar harry potter och har en spiderman plånis och skriver grymma låtar och sjunger as bra och är snäll mot alla och tittarfavorit och woooo. här är ett inlägg han skrev i sin blogg:Lögner och idioti

10 oktober 2008 kl 11:55

Förvrängning av verkligheten har blivit vår verklighet. Här ska jag ge ett litet harmlöst exempel, och vi lär alla drunkna i sådana framöver. Alice och jag har skojat om vem som bloggar mest, hon eller jag, och hon har skojat till det framför en kamera och sagt att Lars fuskar, eftersom jag mest bara skickar en massa bilder men inte skriver nåt. Det tyckte jag var roligt sagt, och dessutom så har hon ju helt rätt i det!:-D Så gick jag in på tv4.se nyss och såg rubriken: Alice: Lars fuskar. Vad fan är det liksom? Seriöst. Det är nån jävla idiot som sitter och försöker skapa skandalfulla rubriker av ingenting, och dessutom så måste man ju inse att Alice och jag måste prata ut lite när de skriver så där. Vilket vi har gjort och vi blev förbannade båda två. Och sen kramade vi om varann. Jag blir inte besviken enbart för att de jävlas med just mig, utan för att mänskligheten på planeten just nu skapar en massa skit ofta. Hon eller han som är rubrikansvarig där nu, oavsett om hon är respekterad med en fin titel med fin lön or whatever, kan inte kallas en mogen ansvarstagande person, även fast hon kanske är 45. Hon hade kunnat fokusera på det fina och göra en mysig skildring av det, till gagn för alla, för vi har alla ett ansvar för allt vi gör. Och hon har mer ansvar, kan man tycka. Men hon begår tjänstefel i mina ögon. Bidrar absolut inte till en bättre värld, snarare talar till det dåliga i människan och försöker dra fram det. SÅ JÄVLA VÄRDELÖST. För övrigt älskar jag Alice. Puss!

och det där är så sant! :o jag hatar att dom skriver rubriker som typ inte alls stämmer med va de säger! typ som förut när de va efter förra veckans slutgrejs, så vare en intervju med anna och jesper och ba " kärleken spirar i idol " va rubriken, men när man kollade på klippet sa dom typ:
"hur äre med kärleken i idol då? spirar den mellan deltagarna?"
svar: "den spirar nog mellan alla, alla tycker om varandra"
de va inte som att de va mellan jesper och anna som kärleken spirade! och nu när dom försöker få folk att tro att alice påstår att lars fuskar, de e bara töntigt. håller me lars och hejar på honom ikväll :d han gör låten asbra förövrigt =) tjingeling pling.


freedag med trääningsvärk

= inget röj :( haha ..

ojojoj vilken onödigt lång dag! kom till skolan (genom flemminge -.-) och knallade till samlingen med hurtis - booring. sen hade vi tema hela dan. ingen sa nått om inlämningen så ingen lämnade in den. men aa. vi kollade på film och shit och så , de va tråkigt. jag har så galet mkt träningsvärk så jag håller på å dö. hoppas jag kan åka imorron, haha. och ingen annan hade typ träningsvärk :o haha töntar. sen så satt sk och jag och väntade på pappa i 100 år iaf och sen så drog vi hem. eller dumpa ester och sen handlade vi mat (och 3 liter cola typ! <3<3<3<3) och sen drog vi in till stan och pappa köpte vin och typ mördade snubben på musik börsen. cptöntar e dom där. looooool haha! typ "jag skrev inte de där presentkortet" "nej jag vet! men de va du som sålde produkten till mig!!" "ah de vet jag inget om"... lol tönt. iaf sen så drog vi hem och nu e vi hemma och jag har träningsvärk och e müde som 19. scheiße baiße. har också lagt in bilder och sååååå. hm aja tjingeling..:)


laaawl

nu har vi vart i skolan och gjort massor =) vi hade svenska redovisning som va hur lame som hellst och ek ägde (aka sk och jag). sen såååååå.. hade vi idrott =) de va as kul, haha. vi sprang massa och jag sprang mot maksksksksk! haha :d han va snabbare än jag tordde han skulle va 8-) men jag ägde honom, lol. hih. iaf så drog vi till skolan sen o åkte hem till sk. sen åkte vi till rosis och åt :::::. de va gott. haha, sen hade sk träning och jag ska fett läramig åka skridskor och sen ska jag börja på hockey (h) haha yeah. nu ska vi dricka cola och äta kräm, lol. haha imorgon e de skola och sen på lördag e de russia <3 btw. vi ahr inte ryska på typ 4903874091283 veckor nu. hahahha. thingeling. 

nu ska jag göra som babybosse..och sova. gonatt!

wensda

nu är jag hemma då. skolan va hemsk idag! eller hemsk och hemsk, de va den inte. men oeffektiv. hade svenska och matte och engelska. men matten gick bra =) jobbade mkt. haha lude och maksksksksks gjorde inget ^^ haha dom kollade när jag löste alla kluringar (h) och så ägde jag ju lude på provet. lol. och anders vet vad lol och rofl och omg betyder, haha lol. sen så ja.. gjorde inte så mkt. tatuerade lude också, fät cool.. massa msn adresser på armen och frankenstein i ansiktet =s hahaha. conect the dots gjorde maksksksk ockå. sedaaaan så slutade vi typ. imorgon har vi svenska inlämning och reovisning. dududu jag måste skriva lite om platte (aka platon) också. de låter som plankton. fett jobbigt. innan jag sover ska jag nog kolla på meet the spartans. men först ska jag kolla på generation fett ^^ haha reverse "thinspo" 8-) lurad. suck.. hm.. juste! hahahahha, sk skrev min livs biografi på whiteboard tavlan idag också , och skrev min msn och skrev "adda or die" haha och sen under biografin stog de "skänk en slant till flickebarnet" och jag fick en femma från elliott. roflmpo! han köpte sig fri från min vänskap ^^ haha. och maksksks addade, ist för die. ^^ och så kollade vi på en scen ifrån mirror(s) ? looooooooooool säger jag bara. de va en brud i ett badkar och som låg och hennes spegelbild, aka demonerna bakom spegeln, tog självmord genom att slita sönder käken, och då slets hennes käke också sönder xd hahah de va crazy..

och juste! sk och jag slutade ju kvart i 4 och papa va klar halv 5. så vi la oss i bilen och va crazy hahah. och sen så kom brolle och kristian och vi skoja lite me kristian om octoberfest (lol) aka han va bakis ^^ och brolle lola (lol e så fult xd hahahah jag e inte seriös, så alla vet de). sen så sjöng brolle "vissa har det. andra inte. vissa har det. inte jag." hahaha. sen sprang vi in i skolan och hämtade historieböcker som man inte får ta hem och så tog vi hem dom , höhöhöhö. sen så drog vi hem. dududu imorgon ska jag me sk på träningen )( och sen ska jag sova i poppis. sen e de fredag! =) men imorgon e de löpning på idrotten -.- men har packat sen förra veckan, haha. jag har så dåligt kondis så de e 7kt. hoppas dom på hockeyn inte e läskiga.. för då kanske jag kan börja där =) hehe , jaja tjingeling. <3

473

e inlägget .. lol. börj obba nu men jag orkar inte.. lude läser. han ser ut som frankensteins monster i ansiktet efter maksksksksk och min tatuering. aka conect the dots. jaja , nu ska jag jobba. tjingeling.

larse's morfar

haha jag börjar nog dagen med att citerar larses morfar: det synes mig bättre att vara / ensam och bortglömd gå / än att vandra bland människors skara / och känna sig ensam ändå. höhö. iaf så e idolbloggarna kul. larse e cool. nu ska jag borsta tänderna och sen far vi nog. tjingeling pling.

ps. nu har han norrkisen kommit. ds.

471

:a inlägget i den här bloggen, shohoo grattis till mig 8-) ? haha lol.. iaf så sitter jag här nu och mi tvåsidiga uppsats till so:n är på fem sidor och med länkar till wikipedia, som man inte får använda. tack så mkt. =) aja, hoppas de e som alex sa, aka tills på fredag - annars e jag screwad - och de e inte mitt fel.. den va två sidor från början! -.- aja..

iaf så gör jag inget nu och bör sova snart. dududu. ska bara läsa idolbloggarna först 8-) haha kul jul. juste - vi ska på judas priest konsäääär i februari också, katching. de blir säkert bra, roffelmopp. nu ska jag läsa, tjing.

yeah

fett klar ja.. men de ska inte va klart förrän på fredag (!!!) tönt tomas som inte sa nått.. böse. jaja nu har jag lekt konstnär i ps iaf =) jag e gryyyyymm på de måste jag säga- nu ska jag göra nått. tjingeling.oxford saks

nu e vi hemma och har haft en random dag i skolan. hade matte och fick tillbaka provet. bättre än väntat. sen hade vi bild. pirre ska hoppa av astronomin tydligen också så vi ska tydligen promt börja tidigare. dududu.. inte för att de gör mig nått. e iaf typ klar med draken nu. bakgrund? hmm.. aja.. snart ska vi äta hoppas jag för jag e döende. sen måste jag göra paradigm uppgiften. shit.. jävla oxford system -.- juck. tjingeing.

gonatt

gonatt alla barn


dont let the two goat bite. yo

thingeling

johanp och larsejag vill så mkt va me i idol!
lär mig sjunga någon!!! -.- lol

thingeling.

såhär slutade sudden:

Katrin says: (9:11:30 PM)
mullis har bollen
Katrin says: (9:11:38 PM)
jag ska bli kommentator , skriftligt (H)
Katrin says: (9:11:45 PM)
nu har pixbo bollen
Katrin says: (9:11:49 PM)
de anfaller
estHer says: (9:11:50 PM)
ohooo! ^^
Katrin says: (9:11:58 PM)
skjuter utanför
Katrin says: (9:12:06 PM)
mullis har frislag
Katrin says: (9:12:09 PM)
anfaller sakta
Katrin says: (9:12:16 PM)
håller bollen på backen
Katrin says: (9:12:24 PM)
blir stressade av pixbo
Katrin says: (9:12:29 PM)
målisutkast till holtz
Katrin says: (9:12:33 PM)
pixbo frislag
Katrin says: (9:12:43 PM)
1.38 in i 5 min sudden
Katrin says: (9:12:48 PM)
pixbo plockade keepern
Katrin says: (9:12:53 PM)
runnestig in
Katrin says: (9:12:55 PM)
de anfaller
Katrin says: (9:13:09 PM)
tom kasse för mullis
Katrin says: (9:13:10 PM)
men missar
Katrin says: (9:13:17 PM)
pixbospelare down
Katrin says: (9:13:24 PM)
fick blad i nyllet
Katrin says: (9:13:26 PM)
grinar
Katrin says: (9:13:31 PM)
buhu
Katrin says: (9:13:33 PM)
fett ont
Katrin says: (9:13:40 PM)
holtz rakt upp i ansiktet på daniel dahl
Katrin says: (9:13:45 PM)
ontont
Katrin says: (9:13:51 PM)
skaftet träffade munnen
Katrin says: (9:13:58 PM)
inget penalty ?
Katrin says: (9:14:01 PM)
hög klubba?
Katrin says: (9:14:02 PM)
nix?
Katrin says: (9:14:07 PM)
nu får alla vila lite
Katrin says: (9:14:12 PM)
pixbospelare uppe igen
Katrin says: (9:14:17 PM)
nu e keepern inne igen
Katrin says: (9:14:28 PM)
snart börjar dom
Katrin says: (9:14:37 PM)
nu e vi igång igen
Katrin says: (9:14:40 PM)
2 min in i sudden
Katrin says: (9:14:43 PM)
pixbo anfaller
Katrin says: (9:14:49 PM)
keepern e ute i pixbo igen
Katrin says: (9:14:56 PM)
mullis tappa bollen i anfall
Katrin says: (9:15:03 PM)
mullis har frislag
Katrin says: (9:15:05 PM)
anfaller
Katrin says: (9:15:09 PM)
bryts av pixbo
Katrin says: (9:15:16 PM)
bryts igen
Katrin says: (9:15:22 PM)
mullis hade tom kasse men missa
Katrin says: (9:15:27 PM)
pixbo anfaller
Katrin says: (9:15:36 PM)
runnestig gjorde zorro men missa
Katrin says: (9:15:42 PM)
mullis frislag
Katrin says: (9:15:44 PM)
yxar upp
Katrin says: (9:15:48 PM)
bryts att pixbo
Katrin says: (9:15:54 PM)
pixbo anfaller
Katrin says: (9:16:00 PM)
sakta men säkert
Katrin says: (9:16:05 PM)
alla har bytt klubba nu
Katrin says: (9:16:08 PM)
till sudden-klubba
Katrin says: (9:16:13 PM)
anfall
Katrin says: (9:16:19 PM)
SKOTT PÅ MÅL
Katrin says: (9:16:20 PM)
missar
Katrin says: (9:16:28 PM)
mullis langa upp den mot tom kasse
Katrin says: (9:16:29 PM)
missar precis
Katrin says: (9:16:34 PM)
pixbo anfaller INGEN
Katrin says: (9:16:36 PM)
IGEN*
Katrin says: (9:16:41 PM)
OOOOOOH
Katrin says: (9:16:47 PM)
tom kasse men pixbo räddar!!!!
Katrin says: (9:16:53 PM)
pixbo e heta
Katrin says: (9:16:59 PM)
antfaller
Katrin says: (9:17:03 PM)
högklubba för pixbo
Katrin says: (9:17:08 PM)
skott på mål men i ribban ut
Katrin says: (9:17:15 PM)
5 mot 5 igen
Katrin says: (9:17:22 PM)
fajt
Katrin says: (9:17:24 PM)
frislag pixbo
Katrin says: (9:17:28 PM)
6 mot 5
Katrin says: (9:17:29 PM)
nu
Katrin says: (9:17:31 PM)
aka
Katrin says: (9:17:34 PM)
målisen i pixbo e ute
Katrin says: (9:17:36 PM)
de pressar
Katrin says: (9:17:41 PM)
anfaller bakifrån
Katrin says: (9:17:43 PM)
missar
Katrin says: (9:18:01 PM)
pixbo anfaller
Katrin says: (9:18:05 PM)
24 sek kvar
Katrin says: (9:18:14 PM)
p (pixbo) skjuter
Katrin says: (9:18:17 PM)
p frislag
Katrin says: (9:18:24 PM)
tom kasse hos p
Katrin says: (9:18:32 PM)
p anfaller
Katrin says: (9:18:37 PM)
driver
Katrin says: (9:18:38 PM)
SLUT
Katrin says: (9:18:39 PM)
-.-

tjingeling ^^

mullsjö-pixbo, time out

"vilken utveckling" ekar de på tvn! mullsjö låg under 5-1 och kommentatorerna sa att matchen va avgjort när de va 5 min kvar. mullsjö gör 1 mål. sen med 3 min kvar gör de 1 mål = 5-2. sen pp, 6 mot 4, 3-5, sen på 10 sek gör dom 2 mål och nu ståre 5-5! spännande om mullis vinner! sheat. sen körom suddeno också :: de e spännande alltså. haha, skott från forsberg och där e slutsingalen ^^ haha. allt började på en töntig utvisning som inte alls stämde mot pixbo, haha. nu e de sudden :: snart, om 1 sek. haha lollis. holtz gjorde typ tre mål, han e crazy!! .. update om hur de slutar kommer i de här inlägget. thingeling.

mullsjö-pixbo

svenska superligan just nu =) säsongen e igång . hade helt glömt bort de ! =/ iaf varje måndag på tv4sport så e de innebandy på tv :d haha de e najs. just nu e de mullsjö-pixbo. pixbo äger såklart med 4-1. mullsjö är nya för iår och de märks. dom e annars ett b-igt lag från jönköping. asså de borde va lag mot småhålor som har lag i ligan ^^ men men. längtar tills aik spelar :d kollade och de e en 92a (!!!!!!) som spelar i deras herrlag :s "talangerna" blir bara yngre och yngre.

förövrigt ska jag börja spela hockey tror jag, med sk i griffins dam ;) först ska jag bara kolla på deras träning på torsdag =) wish me luck med den processen, höhö. thingeling pling.

pampkn's

nu sitter jag här och ska äta när maten svalnar. jag är sluuuuut. här kommer lite bilder från dagen, aka tre st:


första ryskan idag. jag skrev allt svarta och sk allt gröna. vi äger


bosse skördade våra pumpor idag. dom är fula

tjingeling


asså kolla på de!de där e typ på riktigt min dröm frilla !! helt crazy snyggt!! typ platt och crazy :d haha jag hoppas så mkt han går till final så jag får se honom i gloooooben <33333333 ^^ iaf e idolerna  i gbg nu. och coolar till sig =) anna pannas hår har blivit finare men sänk hårfästet för guds skull :o de ser ju så konstigt ut ^^ heh jaja. poan har också blekt tänderna ^^ heh tjingeling.

get & sjuk

nu sitter vi i skolan och är coola. vi har just ätit den vidrigaste maten <3 mrh. ester fok quorn, lol. hahaha ^^ sen har vi tydligen haft svenska och engelska också :s jag hatar dom här tangetntborden! dom suger så hårt. och varför smög sig ordet "get" in i tangentborden, hahha ^^ tecken som 17. snart har vi våra första ryska lektion som e 50 % obemannad, haha anders ska va me på knc samtidigt, haha pinig. iaf så ja.. så äre. jag typ kallsvettas som 17, aka ena sekunden e jag kall och andra e jag varm -.- haha jag kommer säkert bli sjuk igen -.- ^^  jaja thingeling. <3

buss, tåg och bi:n

jaha nu ska jag väl sova då. det blir buss och tåg imorgon (n) typiskt att bilen ska va paj. usch bajs bil. vad vore livet utan bil egentligen :s haha inte för att jag har bil men iaf ^^ imorgon äre måndag - aka språkdagen ^^ vi har engelska svenska ryska och tyska. aka första ryskan e imorron =)) de e typ jag ester alexandra daniel och pjär tror jao. de blir skoj ^^ haha. längtar som 17 8-) de tråkiga e att vi ska börja me att lära oss de ryska alfabetet, vilket e lite onödigt. jag tkr vi kan börja me att lära oss hur man säger "talar du ryska" osv och fråga om vägen och beställa saker, för de kan jag redan 8-) haha. sen på tyskan får vi helt enkelt se hur de går x) haha lunchrasten får väl ägnas till de antar jag. men de blir nog najs. nu ska jag vänta på att pierre (aka pjär) ska skriva klart på sin blogg och sen ska jag schlafa. tjingeling pling.nu är det så att den där geten till vänster e en vanlig get och den till höger är en getter.
dom förvandlas som spiderman, när dom blir bitna av en spindel. dock är denna spindel bi.
roffelmopp och lol på den. haha


rasmus händer löst

nu har .. victoria ? åkt ut och snart åker rasmus ut ^^ jesper och han hänger och dinglar, haha. sen såå.. har oscar godkänt pjär ^^ hehe de e bra. och vi ska lägga ut våran getter på google (h) haha och sen ska vi donera en get till ugandas barn :s vi får se hur de blir med den saken - lol. lars sitter säkert ^^ haha. johan e säker ::  wohohohoh. ^^ robin b e också säker 8-) haha what ever nu ska jag kolla vidare ^^ thingling pling. <3

idol maraton :d

haha nu e de idol på tv från kl 18.00 till kl 00.45 ^^ mihi, men jag fattar inte va de e för nått för de börjar med tjejernas första den här veckan? aka vad e alla andra? hm weird iaf :p men de ska bli kuuuul 8-) efter pausen e de annas tur. och på måndag släpps biljetterna till finalen på hemsidan, aka vi ska fett dit :d bara de inte e typ yazmina, seppidepp och jesper i final x) haha men men, ändå värt. johan och lars kanske e där 8-) kul att va me i idol. då får man gratis biljetter . haha jag sa till mama att jag skulle söka till idol när jag har lärt mig sjunga, önska mig lycka till. min resa mot idol får ni följa här på min blogg =) hahah ^^ jaja vi får se hur de blir med det ;) men innan jag går ut 3an ska jag nog ha sökt xd måste rappa på om jag ska lära mig tills dess, haha. oh well. nu ska jag kolla på anna, höhö. thingeling.

johanpoanhaha fett bra <3
thingeling

pluggupdate 2

jaha nu har jag skrivit klart reflektionerna, men de kanske jag hade redan när jag skrev förra ggn? hm aja de har jag gjort iaf. och sen så har jag skrivit paradigm uppgiften, och skickat den till mama. hade columbus, boktryckarkonsten och davinci. de blir säkert bra. och de vart nästan exakt 2 sidor. höhö. och så skulle man ju ha 1.5 radmellanrum också så de blir bra. hehe. nu ska jag nog fixa tvätt och sen måla naglarna. eller så ska jag måla naglarna och sen göra svenska muntliga bajset som e galet svårt och galllllllleeeeeet mkt att göra! :s vet inte om jag orkar -.- men jag bör. sen ska jag göra nått annat men vet inte vad . tyskan kanske? nja.. tjingeling.

ps. vem dissar egentligen? 8-) lol roffelmopp. ds

pluggupdate 1

nu sitter jag här och kollar efter info om paradigmskifte - det finns verkligen inget alls (n) men men. som tur e ska man bara skriva två sidor med 1.5 radsmellanrum, hehe så de blir nog bra. om någon vill veta vad ett paradigmskifte e, så e de en vetenskaplig revolution, som är upptäckter och uppfinningar som klarlägger de fenomen som var avvikelser i det tidigare paradigmet.  =) hahahha alla <3 synonymer.se.. aja nu ska jag väl fortsätta. thingeling.

ps. jag <3 esters present til mig på signes födelsedag från carro ^^ haha ds.

paradigm skifte?

jahapp då börjar jag väl plugga snart då.. vet inte vad jag ska börja med? jag tror jag tar paradigm uppgiften för den e störst och jag har inte ens börjat och valt. så de e lika bra att göra. sen svenskan kan jag göra ikväll eller imorgon eller nått. paradigmen ska iof inte va klar förrän på torsdag men de e lika bra att göra den nu för annars blire stressigt. aka jobbigt. och det orkar jag inte me. hehe. de blir antagligen lite update här på bloggen. dubido. måste äta frukost också. hmmm.. det regnar som 17 ute. nej, nu ska jag börja med nått. thingeling pling. <3

rock

jaha nu ska jag väl sova då. thingeling gonatt!om man har en rock på sig?...


who are you to wave your finger?

nu sitter jag här helt övergiven. haha jag orkar inte gå upp. tvn står på utan ljud och jag lyssnar på tool. fett cool att de står me som alternative metal på wiki. aka som soad. de e grymt. the plot f.ö om nån vill lyssna. lyssna! höhö. undra va som e på tv :s de e kanalen star iaf, och de e nått skumt me massa tjejer i baddräkter, typ bodybuilding eller nått, haha! pinigt iaf. ne de va de defenitivt inte, haha undra sa bosse.. aja. imorgon ska jag göra:

paradigm uppgiften (skriftlig)
svenska uppgiften (skriftlig)
svenska uppgiften (skriftlig&muntlig)
tyska uppgiften (kunskaplig)

jao det är väl de jag ska göra. de kursiva, aka tyskan e inte så viktig just nu. och nu e de ormar på tv! juck! en stor äcklig gul orm. uschipuschi. nu e de slut :( haha ^^ jaja, ska väl dricka lite cola och sen gå och sova eller nått ^^ om de finns nån kvar. imorgon ska jag somsagt plugga. frågan e om jag ska ut och ta lite kort också? jag funderar på att göra de. men frågan e bara vad jag ska ta kort på? blir ju lite uttjatat om jag ska ta på samma som förra veckan? hmm vi får välla se.

lyrics

kollade igenom gamla bloggar nyss ^^ aka mina egna. och där hade jag fixat en mraz lyrics lista, där jag markerat alla låtar jag kan lyricsen på ^^ haha nu kan jag konstatera att jag kan desto fler än förr, haha:haha thingeling.


hockey?

kollar på töntar på is just nu. det är verkligen inte lika coolat som hockey. men de duger.. är väldigt wannabe dock och "kändisarna" e mkt random. haha ^^ snart ere irving. haha. och sk e på middag, men hon e nog hemma snart, höhö. jag ska nog börja på hockey 8-) fast jag vet inte om jag bör.. haha. imorgon blire plugg och hoppas de e nått bra på tv mer ikväll - aka antalgligen inte, hehe thingeling.oscar > pjär

haha nu har vi äntligen kommit på smeknamn till oscar! som rubriken säger e de pjär. varför? jo de ska jag berätta )( haha de va sk som kom på de ^^

en i sk's lag heter erika, och när sk och linda gav henne en pimpad vattenflaska stavade linda fel, och skrev erka.

erka > erkan
erkan > erre
erre > ferre
ferre > firre
firre > pirre
pirre > pierre
pierre > pjär

och killnamnet för erika är erik, och det är ett vanligt svenskt killnamn, precis som oscar.

hahah så ja, så äre (h) kan de bli mer logiskt? thingeling.

underground

varning; känsliga läsare bör inte läsa, haha!haha humor. thing.

hemma efter 10000 days resa

haha ursäkta ordvitsen i rubriken 8-) eller vad man ska säga. haha ^^ iaf fick jag skjuts till nykvarn station, sen for jag med tåg till syd och sen tåg från syd till nyk och sen buss hem och sen gick jag från busshållsplatsen, haha crazy pendlare (h) therese fick typ <3-attack när jag sa att jag pendlade i 2 timmar enkel resa ibland, haha ^^ men men, de e inte så jobbigt som folk tror ;p iaf så e jag hemma nu och bör plugga men jag e helt slut! har ist skaffat hela 10000 days albumet med tool =) de e braa. the plot e bästa låten som 17. hehe ^^ de gillar vi. iaf ska jag göra nått nu. thingeling.

11 finalisternahär kommer idol updaten då:

kollade ofc på idol igår också (i newmill). annas framträdande va ok.. fast hon ser fortfarande ut som en gammal tant (n) haha. yazmina va typ random, tkte inte hon va nå speciell alls. alice däremot va lika cool som vanligt - sjöng bra och va bara allmänt bra =) loulou e typ favoriten men jag tkr inte såå mkt om henne, hon e för wannabe på nått sätt. men hon kommer nog gå långt. sen den där bruden, va hon nu heter.. e de kanske seppidepp (sepideh) ? ah hon va boooring, henne gilla jag inte! jenny - som åkte ut - hon gilla jag verkligen inte, tkte hela kvällen att de va hennes tur att dra =) haha. jesper gjorde bra ifrån sig faktiskt. han va helt okej, om man jämför med alla andra ggr (aka de två andra) och han gjorde låten helt okej =) . kevin va också grymmmmmm! haha han e så härlig. han kommer också gå låååångt. robin b va grym, honom gillar jag, han hejar jag på i smyg ^^ johan.. ja vad ska man säga (h) fanns de nån coolare style-ing eller ? ^^ hah de va grymt, men han gjorde inte låten så bra den här ggn. han va bättre första ggn han gjorde den, men han va helt crazy bra iallafall. lars ägde sööööönder. han va grym och cool och allt såååntt ^^ hehe han e bra.. robin e va faktiskt förvånansvärt bra! han lixom chockerade eller vad man ska säga.. hade inte riktigt lagt märke till honom före igårkväll =) men de va bra iaf. va gallllleeeeeeeet nervös när de stod mellan johan och jenny på slutet :o shiiiit va läskigt de va!! men som tur va gick johan poan vidare =) tänk idol utan honom :o ovärt ^^ hehe jaja. på fredag e de dags igen =) får väl överleva på klippen på tv4.se/idol sålänge ^^ tjingeling pling.

varför?

varför hade jag fått typ 10000 nya kommentarer från typ mamma? hmm.. iaf så va ernst på radion igår morse (!!) inte kl 8 på kvällen, men men. nu sitter vi hemma hos myller och ska göra nåt. ska väl ta tåg hem nn ggn. undra vad som händer mer idag. ska väl plugga när jag kommer hem, eller nått. jag vet inte ritkigt. nu skrek nån , haha. jag måste fixa lite. thingeling.<3

i newmill

nu e vi här och vi har typ gått böselångt, haha. iaf har vi lagat mat också, tacos. de va coolt. sen har vi sjungit singstar och jag ägde m på alla låtar! haha (h) nu kollar vi på postkodsmiljonären och snart e de idol! shohooo <3 dobido, nu ska jag göra nått. aka kolla på tv ^^ haha thingeling. <3

musen sådan sprang just förbi vardagsrummet, haha. mamma - musen e lös. aka den e inte inne i väggarna längre. så nu e den nånstans, jag kunde inte göra nått med den haha. gullig liten sak, men den kommer säkert förstöra nått. hehe sugit. nu ska jag snart dra. tjingeling.

hemstudiedag 2

nu har vi hemstudiedag, jag och sk. jag ska göra svenska reflektionen nu, den om boken vi läste och seminarierna vi hade och shit. snackom tråkigt de kommer bli, men men. lite plugg måste man ju göra. sen bär det av till nykvarn. spännande- de blir en lång resa, haha. först ska jag ta buss in till nyköping som går 13.33 och kommer fram 13.54, sen tar jag tåg till södertälje syd som går 14.13 och kommer in till syd 14.51. sen tar jag tåg till nykvarn som åker 15.11 och kommer fram till nykvarn 15.18. haha de blir crazy.. men jao. undra om de går att köpa biljett direkt till nykvarn från nyköping? eller ska jag köpa biljett i södertälje? hm får se hur jag gör. nu ska jag plugga . thingeling.

rix morronzoo på tv6ja tvekade lite på om jag skulle kolla på de eller inte. jag har ju en klar bild i huvet på hur de ska se ut i studion, så jag ville inte paja den bilden, men sen bestämmde jag mig för att kolla på de iallafall och de ser inte alls ut som jag tkr att de ska se ut! men vad ska man göra, haha. de e bättre på radion iallafall. för då har man så tråkig i bilen så då e allt typ bättre. men när man sitter framför tvn finns de så mkt annat man kan göra. men jag tror grejen med de här e för de som härjar på morronen och gör massa och springer hit och dit och inte har nån radio. jag som sitter och kollar på programmet för att kolla på programmet, kanske inte tkr de e lika kul. haha.. iallafall e de heavy - haha. ernst kommer på radion! tråkigt som 17. haha längtar tills idol och singstar!!!!!! thingeling. <3

utslagningen igårsom bilden visar åkte elias ut. galet otippat! asså visst, när han och robin e va i botten va de ju ganska klart, men iallafall! och alla påhopp mot jesper! haha typ "jesper e söt, men de e ju kossor också" .. töntigt. iaf så e johan vidare och lars. han e så grym lars! iallafall så vare en bra grupp som gick vidare. dock skulle nog jesper bytas ut mot elias, hehe. ikväll är det idol igen och jag längtar typ galet mycket. och så sen idag ska jag hem till sofiaaaaa! höhö vi ska göra massa kul =) bland annat köra singstar och kolla på idol (h) haha och handla mat 8-) ^^ kul i alla fall. nu kollar jag på rix morron zoo. thingeling =)

boysen

nu e de idol boysen - elias va först ut. han körde en tråkig låt och hande konstiga skor, haha han va bättre förra veckan. juryn e töntig och de e jihde me ^^ hehe. update kommer väl i de här inlägget, så checka out de lite då och då =) thingeling.

nu har lars och nån och jesper sjungit. lars ägde, jesper va skön och den andra minns jag inte ens? jobbigt - hahaha. iaf så tkr jag dom e så taskiga mot jesper =/ haha ^^ juste ! robin b vare ! han va ok.. inget speciellt, haha. nu ska robin e sjunga, han ska ut tror jag.. han e tråkigt. men de blir nog jesper =/ haha tjing.

på riktigt ! johan är den bästa i typ hela världen!! haha han kommer gå långt ^^ han va så grymt bäst så jag vet inte vart jag ska ta vägen, haha. fett cool. gillar sk's mamma btw: "han ser ut som katrin, samma hår, samma frisyr, samma klädstil" hahahah ^^ de va kul. nu e de 100 år kvar tills utröstningen men men. e ju hemma imorgon bitti så jag klarare (h) haha. nu ska jag lyssna på johan (h) tjingeling.


hahaha ful bild på johan som 17! ^^

orienterings bilder m.m

här kommer lite bilder från veckan ^^ haha:
hahhaa snygga bilder hej.
1a: sk <3 storstadspojken
2a: alla <3 plopp
3a: sk leker på duschtåget
4a: sk (aka jag) hitta kontrolläcklet!!!
5a: sk ramla 100 ggr hahaha "/
6a: sk e bergsget
7a: flutt vägra pose-a ^^ haha

thing.

orientering är inte min grej

crazy dag. kom till skolan och hade samlig - tråkigt. sen hade vi engelska, också tråkigt! haha gjorde inte så mkt tror jag. gick ingeom frankenstein och ludde & maxx fick översätta alla svåra ord, de va crazy skillade dom va då :o kan massa svåra ord. iaf sen så hade vi svenskan, galet tråkigt. sk och jag härja lite. haha "de luktar så illa överallt =s" haha. sen så åt vi, de va bajsräkor i maten, aka inte ätbart så jag åt 100 mackor, som också e bajsäckliga. haha. sen så drog vi till idrotten och vi gick med öre till solsidan och han halka nästan en ggn (gjorde en flutträddning, roffelmopp lol). sen så ramlade sk och gjorde sig illa ^^ sen hade vi orientering, jag flutt och sk skutta runt i skogen och satte ut "kontroller" aka orangea band. vi ägde, sen när vi skulle hitta alexis och zeinabs så sket de sig! hahahaha. flutt va på riktigt helt crazy!!! hahahaha typ bland annat hans landningsteknik och roffelmopp ^^ de va kul. iaf va jag och sk bergsgätter (y) coola e vi. sen drog vi till centralen och nu e vi hemma. jag e müde som 17. imorgon far jag till newmill men först ska jag plugga och kolla på rix morron zoo på tv, haha. de  e mitt mål. hoppas inte mamma e hemma bara.. dududud, höhö. oscar har fortfarande inte gjort klart sin drake (n) han tänker förgöra mina drakar -.- böse! haha jag får helt enkelt utveckla dom. thingeling.

hahaha

kollar på idol nu, galet tråkigt med tjejerna för alla e så fula och tråkiga. speciellt anna, vad händer med håret? -.- hehe aja, så kan de gå. finns ny intervju me johanp på idolsidan 8----) haha den va rolig. ^^ haha typ massa "hihi" 8-) aja, de blir nog bra. undra vart mjölby (?) ligger *-) hm aja, haha nu ska jag kolla vidare. kanske byter till top model? hm we'll see.. thingeling.höhö


max, crazy och.. willy?

mja nu är jag hemma, och tillbaka till mitt tangentbord. det var en hemskt och händelserik resa hem från kunnis. nu äre så att vi åkte till gums för att handla, och jag va hungrig så vi stannade på max (inte i skolan, haha) och köpte mat.. inte de godaste som finns men men. sen när vi skulle åka så sket sig kopplingen? så bilen åkte varken fram eller bak, så pappa och jag puttade tillbaka den till parkeringen och där stog vi och väntade. mamma gick till btermen aka okq8 och hämtade hyrbil. sen efter 30 min typ kom en crazy läskig snubbe och bergade bilen till stigis. och sen kom mamma och vi drog till willys och handla och sen åkte vi hem. nu har vi vääääärldens minsta hyrbil och ska åka i den imorgon (y) lyckat nej. aja de ordnar sig nog. iaf har vi idrott i morgon, böse tråkigt.. de kommer säkert spöregna, men men. nu ska jag göra nått. thingeling.

back at kunnis

jaha då sitter jag här då. med ett hemskt tangentbord på kunnis i nyk. åkte från en kunnis skola till den andra under loppet av endast några timmar. haha. varför e jag här? jo det ska jag berätta - för tristan har utvecklingssamtal, men han ska inte va me! så mamma pappa och larsan (och jimmy?) sitter och snackar just nu, och tristan e inte ens med? vad e de för bull.. aja frågan e ju också varför jag inte åker hem, jo för nr 1: mitt busskort e blockerat (lol), nr 2. de e huligansamling i stigtomta vid busstationen, så jag fick inte åka hem för jag kunde bli påkörd av ett gäng huliganer. haha illa jag vet. iaf sitter jag här och tråkar. kim och nån sitter framför mig och gör nått. så skoldagen:

va inställd på att åka hela vägen till saltis med bilen, men ofc svänger vi in i flemminge och måste ta pendeln till centralen osv osv . när vi kom fram hade vi redan börjat, vi hade bg-råd (aka basgruppsråd, aka klassråd) och jag va inte dryg mot ip. haha jag va typ cool 8-) iaf sen så hade vi powerpoint grejs med pellesvanslös på övervåningen om paradigmskifte och renässansen. de va tråkigt. sk och jag ritade drakar, hon ägde mig ofc, haha ^^ sen så hade vi typ genomgång med hurtis och jag ville bara spy på henne, haha. de va sååååååå tråkigt!!! sen hade vi lunch - weeey ätbar lunch (h) makaroner och köttbullar, mhm de gick ner. sen hade vi lunchrast och jag visade oscar hur man egentligen ritar drakar. han började på en.. den vart cool men den va fööör realistisk, haha och hornen såg ut som älg horn! haha, iaf så vart den cool och jag fick bestämma färgerna (h) fett cool bliren. den ska nog va klar tills imorgon höhö, jag hann typ rita 100 drakar under tiden han skissade på sin (med grön penna? haha) . iaf så chilla vi 8-) hahah och en kul sak va att vaaaaaaaaarje gång jag sa craaaaaaazy , chris ba "va?" haha så han heter crazy nu för tiden, hehe. de e cool. ett smeknamn som kom automatiskt, e e inte varje dag. sen så gjorde sk och jag en undersökning och lila vann överllägseet (h) yeah ^^ stackars gul och röd. meeeen men. öre, flutt, crazy, amina, daniel, ram och bella röstade på lila (kanke några fler?) och de va bra, haha ^^ .. hände de nått mer..? hmm crazy och ... jeffrey kanske, undersäkte min ifåd. crazy och jag (aka crazy har en ipod touch) får ha skolans internet på våra manicker (h) vi e coola. (de blir lång blogg idag eftersom att jag har tråkigt och nte har nått att göra, haha) . haha juste! när jag skulle spotta ut mina tuggummin missade jag hela dagarna -.- de va inte kul. och sn e flutt på g me öre men öre e inte på g me flutt xd haha de va de roligaste idag. sen vare nått mer som va galt kul men jag minns inte riktigt. stackars anders på matten idag också , men e man mes så e man. dududu. sen iaf efter början på svenskan drog sk och jag hem med pappa i bilen. emd's nya låt suger.

och juste, muhammed och allah hittades i en mango imorse, skillz!

nu ska jag dunsta. aka ska kolla om dom har blockat e buddy på skolans datorer som förra året. men bdb funkar iaf. hmm i får välla se. om de tar alldeles för lång tid på sig så skriver jag väl lite till, haha thingeling.