-.-

värdelös skola med värdelösa lärare.... :*

jag är sjuk och mår bajs (y) wiih

sjuck

nuuuu e jag sjukare än förut ^^ bara för att jag va på etc rockkarusellen igår :) men de va värt de för de va kul ^^ hade dock vart ÄNNU roligare om sk va me somsagt men aja (; sitter och kolar på rachale ray... de e konstigt 8-) haha de e underklädsvisning typ ^o) 8-) haha... aja.. snart kommer mama hem och vi ska äta... jag mår dåligt.. tjing :)

skoldagen idaaaaaaaaaag

bajsskola... shit vilken onödig dag -

kom dit, hade engelska. gunnillaa godziillaa dampa sönder på mig och maxx för att vi gjorde grammatiken muntligt :s cepetant. sen hade vi .. matte - helt värdelöst, men jag fick plus-poöng för att jag upptäckte fel i facit som trodde att propotionalitetskonstanten skulle vara olika i alla tal när de va direkt propotionellt (nej jag kan inte stava propotionellt..?).. iaf sen så vare fiskt till lunch (y) mack vart de.. mmmmm .. -.- sen hade vi tyska.... TRÅKIGT!!!! jag fatta 0 men de fatta inte krille bajs skägg så ja... på måndag ska 5 va klart iaf (y) najs najs bajs. sen såååååååååå hade vi svenska och r4power (y) lika värdelöst som vanligt.... maxx roade sig med oscars tranor iaf... hahahhaa ^^ seeeeeeeeeeen så skulle vi läsa ur bibeln :) kul att vår svenska uppgift e så o-religiös... bajs. maxx o ja stack iaf kvart över och kom till slussen kl 4 iaf.. sen köpte jag semlor och drog till tåget.. där träffade vi på molini som hade vart nånstans hos.... sin bror? iaf så åkte vi hem och nu e jag hemma... seeegt iaf.. vill inte åka till skolan imorron heller.. uäk. ikväll kommer papa hem (y)

tjing

jag har bara en sak att säga:

jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan jag vill INTE åka till skolan. tjing

ps. jag vill INTE åka till skolan.. ds.

shavi goes arsenal :d<3SHAVI SPELAAR SNART I ARSENAL..... MED NR 23 :D<333333333

sjukelipuk

igår så blev sk sjuk och idag är jag sjuk -.- jag hostar massa och har fett ont i halsen.. bajsigt i know. men snart ska mama och jg in till nyk och göra nått... typ tristan fyller år på tisdag .. satt..

har inget annat att skriva.. bajsis bara bökar runt hela tiden och ska leka med allt och alla - fett jobbigt ibland. vi har prov nästa vecka och engelskan ska in.. de måste göras i helgen.. men på vilken dator???...

och på måndag kommer pappa hem igen.. dududud


tjing

kort skoldag...

guten tag!

idag var jag seg som aldrig förr när jag skulle upp.. hade 30 min på mig men de gick bra. mitt hår va dock inte på topp idag om man säga så, hoho.. iaf sov jag hela tågresan och sen va jag fett seg hela vägen till skolan..

på saltisbanan va de en snubbe som hade "random svarta buisiness skor" och dom hade en stor röd prick på tån :s asså verkligen en prick, ingen fläck utan den skulle typ va där :s fett fult?

i skolan började vi med att leka första världskriget (aka so redovisning). jag, sk, maxx och alexandra va russia =) vi ägde sönder och vann men de ville inte brolle erkänna så han sa att ingen vann. löööl.

sen hade vi matte och sen slutade vi så vi kunde hinna mer 14.40 tåget hem och nu e jag hemma...

på tåget vare massa tjejer som va kanske 19? eller nått och dom hade vart och shoppat o sthlm idag och va helt faschinerade över tåget typ ^o) haha varje ggn vi åkte genom en tunnel höll de för öronen och skratta?... aah... och så va de en som satt mitt emot oss som skratta åt oss ^o) skummisar.

nu ska jag dricka min cola. :) tjingeling plingmmmmmh )(

-.-!!!

JAG VILL HA ETT LIV!!!!!!11....

jag vill ha ett fritidsintresse....

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH...

wihooo the hills

..kollar jag på just nu och de e fett bra.. jag ska (när jag fått tillbaka/en dator att använda på heltid) köpa hela laguna beatch serien först och sen hele the hills ^^ vilket liv, i know :*

jag har läst 100 sidor i en bok idag, fett coolt i know..

jag HATAR TRISTANS JOJO ÄCKEL LJUD SOM LÅTER HELA ÄCKLIGA TIDEN! jag lovar att jag kommer älda upp den inom en snar framtid.. och varför tror han att han e cool när han kala mig bitch? på riktigt, att gå från "hej då emo" till "jaha bitch" är inte så cool som man kan tro.

nu ska jag göra nått..

tjing

w.e

segt med bloggandet nu när jag inte har nån dator.. och de suger så hårt att va utan -.- suck... de e typ bara jag i famijen som nånsin har behövt vara utan dator ... så ingen annan fattar .. -.- och jag BEHÖVER EN DAAAAAAAAATOR!!!! sheeet. jag har inget sätt att göra skolarbete på... så ja.. jag vet inte hur nån ska lösa de här men nått måste göras.. bajs...

jö vill ha macbook air...


tjing