Vaken som en schmaken

Nu sitter jag här, nyduschad och vet inte riktigt vad jag ska göra.. men får väl vänta med att knalla ner tills alla andra vaknat 8-) haha.. sängen här e så feeeett stor och skön ^^ hoppas jetläägen försvinner snart 8-)... idag ska vi nog.. ö.. på fest tror jag :-) mitt hår är så fult och vågigt -.- .. nu ska jag skicka ett mail! tjing

Glass :-)

kim + jag for just med lori + typ.. malcom's kusin och köpte glass ^^ han kusinen e också från england och har SÅÅÅ COOOL dialekt! haha.. coolt. iaf så åkte vi hem till lori sen och jag fick kolla i yearbook-en ^^ coolt de också.. sen nu sitter jag här på världens högaste säng :s haha.. är så äckligt trött att jag bara vill bajsa på mig 8-)fick en ny klocka idag :-) fin fin.. och manikyren )( orange (h) höööÖö! och en ny tröja också 8-) kim's gamla.. den ser jäääättestor ut, den e lite stor men inte föör ^^

NU SKA JAG SNART SOVA! WOOHOOOOOOO!! Tjing

Undra om...

...det står på blogg.se aka på min blogg att jag publicerar inlägg typ kl 4 på natten/morgonen? skumt isf. jag är så sjukt trött och jag vet inte riktigt varför jag skriver här. ester gick och la sig nyss aka somna nyss, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. just nu lyssnar jag på en bra låt, aka in your hands, skrev nog om den i flyg-inlägget...

hoppas att jag får sova imorgon *-) aka att jag KAN sova.. jag vakna ju typ 6 imorse hehe.. vi ska nog på nå party imorgon? de blir nog roligt. hoppas jag kan hålla mig vaken 8-)

kan berätta lite onödig info om tennisen idag:
vi kolla på när en som heter ross spelade med en som hette david (tror jag) mot några FETT STORA snubbar i finalen.. de va fett duktiga och jag fattade verkligen ingenting för de fanns en poänggrej men de stog 0-0 genom hela matchen så jag fatta inget haha. iaf lyssna jag när kim berätta i bilen för nån annan i telefon att de förlorade första settet (? va de nu e) med 5-7 typ och sen vart de ett dåligt domarbeslut MOT dom och då blev de fett sura och tappa fokus leler nått och förlora nästa sett med 6-0? hm jaja. de va synd.. två timmar satt vi på marken och kolla typ ^^ men de va roligare än man kan tro.. 8-) hööhö )(

jaojao nu sitter jag här med en cokicola 8-) och massa is.. lalala in your haaaaaaaands! (8) shit va långa alla inlägg blir.. synd för den som måste läsa alla på raken.. aka ingen behöver ju men de e ju lite lättare om man lixom läser typ direkt efter att de har publicerats haha.. nu e kl halv 10 här.. snart får jag sova! WOOOOO plygg <3

tjong

Meningslöst update

nu sitter jag här fortfarande och "pratar" med ester på msn.. haha de som e roligt är att vi skriver massa.. hysteriskt roligt. jag är så grymt trött att de e crazy haha.. ikväll vette17 vad som händer men jag hoppas att jag får vara hemma sjäålv 8-) haha.. nee men kanske inte själv men t skulle på bio med sina vänner men sen blev de massa skrikande i telefonen så ajg tror att k hämtar henne nu.. hah? hoppas inte att hon e hemma, haha hon e ganska jobbig 8-) hoppas att ingen google translate-ar det här haha då blir det pinigt. nu kom cabo in igen. hon har en kon på huvudet lol de e fint :-) 8-) ..

lalalla jagh ar inget att göra8-) jag kan ju kolla på en film eller nått men det orkar jag inte.. kl e typ 3 på morgonen för mig (hur länge kan jag skriva för mig? när slutar jag vara trött? 8-) haha) hur som hellst så vet jag inte vad jag ska skriva riktigt. det kommer nog bli många fler meningslösa inlägg härifrån. haha hoppas jag kan ta massa bilder snart :-) aka jag tog ju bilder igår kväll, aka typ 9 st, haha.. orkar bara inte lägga in dom 8-) nu e kl 3 för ester som sitter på skype )( för mig e kl 8 på kvällen..

haha förra ggn vi va här publicerade jag nått på onyx gb typ på dan eller vid den här tiden och alla ba wooaa varför skriver hon så sen 8-) nu va cabo uppe på bordet.. inte så bra tror jag .. haha :s de va läskigt .. hunden e så läskigt.. nu sa ester nått pinigt jag vet inte riktigt va h on sa 8-) de laggar bara helat iden haha.. nu orkar jag inte skriva nå mer 8-) tjong

Ester på Skype )(


Skrivet på planet ^^

29/5-09
På planet, kl 4.45

Nu sitter jag på planet.. vet inte riktigt enligt vilken tid kl e 4, men svensk kanske? Fast det kan ju ändå inte stämma.. 8-) haha.. hur som helst är det extremt tråkigt här för det finns inget att göra. Inga bra filmer.. eller jo kanske, men jag orkar inte kolla på dom 8-) haha.. har lyssnat på musik och läst och spelat tetris i 100 år..

När jag skulle på planet, aka genom gatesaken och säkerhetskontrollen så följde en tjej med mig genom hela och hon hade grön väst så vi fick gå före ALLA i köerna )( höööhöö, de va coolt. Alla blev så avundsjuka på mig :--) hihi. Jag sitter iaf på plats 38A .. det är en fönsterplats (y) haha. De e bara 3 timmar och 6 minuter kvar nu *-) vi åker i 872 km/h.. de e rekord på hela vägen! ::

Jag skriver det här inlägget i word just nu, om någon som inte fattar undra.. för jag har inte internet 1000000 mil upp i luften 8-) hur som helst så får jag massa specialsaker för att jag e um (unatended minor )( höööööhö), typ en liten blå väska att ha alla papper i :: de e inte alla som får! Och så får jag special-glass som ingen annan får )( … jag har inte fått se cockpitten än :’( ska nog fråga om jag får ☹ .. HÖÖÖÖÖÖÖÖ driver.. jag har vart uppe och knallat runt, aka gått på toa 1 ggn 8-) jag hade inget att göra.. och det har jag inte nu heller de e därför det här inlägget lär bli mktmktmktmkt långt. Nu kommer en med vätten .. mmmh i love water.. man blir så fett törstig uppe i luften 8-) haha..

Jag har förövrigt en ny favvolåt.. jag tror den heter in your hands med charlie winston :( den e bra.. och ester!! Ett tips på låt du bör lyssna på … hahahha, promise me, med dead by april… e de 17 som sjunger eller? 8-) haha ^^ och på tal om ester )( den där filmen va fett bra ^^ haha de e så kul med massa film.. dock är det bara jag som e me på filmerna 8-) haha men iaf )( .. sen började jag kolla på lilla s.j och sen på wanted men den va för pinig för att kolla på på planet *-) hahaha…… nu åker vi över ungava bay.. jag började också kolla på lejonkunden men den e ju på svenska :’(!!! Haha.. dåligt..

Vi åker i 785 km/h nu 8-) pinigt .. jag tror vi är i nord amerika nu? Haha vi e iaf inte i europa.. jag har åkt över rejkavik och de där öarna som tillhör danmark och grönland och massa skojs.. planet va typ 1 timme försenat också för att de va massa pappersgrejer som inte hade kommit än för de va nptt om att vi hade bytt gate eller nått? Hmmm… kaptenen sa iaf 10000 ggr ”bara 10 min till” 8-) fett jobbigt. Men vi ska komma fram ruuuuunt 12 nån ggn… kanske 1 tillome..

Flygvärdinnan som gav mig glass försäkrar sig 100 ggr om att jag inte smiter sen när vi har landat 8-) för jag ska få hjälp hela vägen till min faster )( höööhö. Frågan är bara…kommer det vara en svensk sas-person eller en amerikansk? Pinigt om det är en amerikansk… och så är det massa papper som ska fyllas i och jag fattar ingenting för de e nått me visum men jag har ju amerikanskt pass? Så jag lär ju inte behöva fylla i de :s och juste:

Mamma: på arlanda sa snubben i passkontrollen att man alltid ska visa svenskt pass i sverige, och så räckte jag fram de svenska passet och de e de som har gått ut (y) satt jag har inget svenskt giltigt pass med mig.. så om jag inte får komma in i sverige sen när jag kommer hem e ju de synd :----)

Nu ska jag nog inte  skriva så mycket mer,… och dricka upp mitt vatten :: skoj med långt inlägg, haha ha så kul med läsandet )( fast det ska väl stå i början eftersom du redan har läst allt om du e här nere? 8-) w.e. … have it good alla, jag bloggar nog igen när jag fått internetgrejset upsettat :) tjong!!

update!

hej allihopa! (blondinbella hej hje hej 8-) haha) iaf så e jag här i staterna nu ^^ de e sköj. lite rapppport från vad vi har gjort:

igår kom jag och då så gjorde vi inte så mkt.. :s hahah.. åkte och hämtade taylor och sen typ åkte vi hem? vi tiedye-ade iaf och de va sköj ;) JUSTE! vi åkte till potbellys och åt när jag kom, feeett gott, och så va max (ovant att inte stava me 2 x 8-)?) judocoach där.. han e cool :) iaf så va jag så sjukt trött igår .. va vaken till typ kl 6 min tid, aka över 24 timmar i sträck.. kunde inte sova på planet 8-) sen sov taylor och jag nere i källarn iaf.

imorse vakna jag kl 6 aka kl 2 typ min tid och de va jobbigt. men jag somna om och vakna igen runt 10 här.. så vi knallade upp och sen åkte vi å åt.. paaaancakes! blåbär )( hööö. och sen skulle vi fixa manekyr (stavas de verkligen så??) och isf för att åka och fixa de drog vi till en tennismatch och kolla när en som heter ross spelade state-championship, aka statfinalen :-) han förlora med sin partner dock "/ btw så ska jag gifta mig med en tennisspelare för de har så extremt COOLA vader!! <333 sen drog vi och gjorde lite grejor och nu sitter jag här ^^ ska ringa ester på skype, tjing ;)

nu är jag reeeeedooo!!!!!

nu har jag koll på det mesta, dock inte pass *-) haha och allt det där.. måste bara fixa klart naglarna, fixa en liten grejs och sen är jag redo att sova. väckning 0530 imorgon för att fixa och dona lite. sen far vi 0630 (y) förhoppningsvis går allt perfa. jag tror jag bloggar imorgon bitti men vi får se. annars så hörs vi när jag är framme :D det kommer bli bajsnajs )(


alla <3 fb (och hästpojken)haha så såg de ut efter en konversation på fb 8-) fast de fanns 54 kommentarer och inte bara 34 8-) meen men. jag kommer ha me dator med mig när jag åker också! :: jag får överta papas äntligen 8-) hoho. frågan är hur jag ska transportera den på planet för jag får inte plats med den i min högtalarväska :s . hmm


wohohohohoh1!

supersize vs super skinnynu e de på 8-) haha jag blir bara hungrig av det 8-) .. det verkar så fett äckligt för super skinny-en... som måste äta så äckligt mycket 8-) de bästa är när de visar matintaget i tubarna haha..

Nu har jag packat klart

8-) haha jaha.. nu då? har iaf packat klart och de blev en hel del.. jag har en väska innuti en annan.. aka extrashöld utanpå )( bara för att de e snyggt )( höö... iaf så har vi köpt lite presenter till människorna.. sa jag de? hm, haha ja de har jag redan skrivit. jag gillar inte simpsons så mkt..

jag längtar tills jag kommer fram. det verkar så läskigt och krångligt med massa adresser och saker och beskrivningar och bevis som ska skrivas och kollas överallt 8-) jaojao, de blir säkert bra.. jag får ju barnvakt med mig i alla fall :: 8-)..

tjing

gårdagen+idag

igår for jag in till nyk på kvällen typ och gick på sk's hockeymöte :--) haha de va skoj 8-) ^^ sen drog vi och hyrde saw 1,2,3,4,5 och en zach effronnn film som ÄGDE SÖNDER 8-) ahahhahaha typ mulan 2 stil. och sen jeckyll and hyde. men vi kollade bara på zach filmen och saw 1+2, de va bra :) sk åt massa vindruvor också som hon kasta på mig (som jag gav igen med på morgonen 8-)) sen åt jag kycklingchips* .. de va roligt 8-) vi somna runt 3 efter zackis fimen haha..

sen imorse vaknade jag runt 6 och mådde dåligt.. så jag kastade några vindruvor på sk men hon vaknade inte.. så jag väckte henne 8-) hööhööö och så fick jag en värktablett som inte funka 8-) så sen åkte jag hem med en buss kl 7 typ (inte 6 :( haha) och när jag kom hem tog jag en till tablett och sen spydde jag upp allihop (y) sen sov jag i 100 år och sen åkte vi in till nyk.. köpte grejor till usa:arna (smörkniv....ernst-style då.... bok.....glögggrejs.....bb handdukar....) och åt på hellamans och grejs och sen åkte vi typ hem. jag köpte en tidning med feta intervjun och snygga bilder på shavi :)

nu måste jag snart packa... orkar inte 8-) massa väskor kommer de behöva bli. och jag HATARHATARHATARHATAR våra värsta år. DET ÄR SÅ DÅLIGT!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

jaojao nu ska jag göra lite grejor :: tjingtjongplong

* kycklingchipsen är inte kycklingchips utan chips med sourcream & franska örter smak 8-) det smakade stinas kyckling. inte så jätteäckligt, men ingen favorit kanske *-) ^^

nyheter

ikväll spelas championsleague finalen mellan barca och man utd (heja barca!!) och mike tysons dotter har dött och championsleaguefinalen var samma dag som esc finalen nästa år så esc har flyttat ^^ + att erik i robinsons dator är stulen och på hans dator har han bilder som avslöjar vinnaren! pinigt om han som snodde datorn (eller hon) avslöjar vinnaren 8-)

ont i huvet

jag har fett ont i huvet.. vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. solen har typ gått ner 8-)..imorgon äre packning som gäller och sen far jag.. äntligen. vet dock inte riktigt vad jag ska göra där *-) vi får välla se. kommer åka tyo 20 över 10 från arlanda och komma fram runt 12 8-) hööhö. nu ska jag kolla vidare på tyra banks show (y) de e kul

tjonglong

JAG HATAR

ATT ÄCKELLÖSENORDET TILL DEN HÄR VIDERCEPEDATORN ÄR "BORTGLÖMT" .. INGENTING GÅR ATT GÖRA!!! -.- och de FUNKAR inte att skriva in nån annans för då måste man logga ut ur den här och ALDRIG MER KOMMA IN I DEN! cepe -.- .. DAJFLDSJFLAKDJFLAKDJGFLK DAFJG

Måste smaka...cheesburgare på flaska...

Dagens snyggbild!


glasisar

va hos optikern igår och hitta ett par glasisar jag vill ha (h)
coolidesch :: får införskaffa när jag kommer hem.. kostar inte såå mkt heller (y) najsbajs

dagen

idag har vi inte gjort så mkt. chillade på stan i typ 100 timmar 8---) höö.. kollade nyss på the village.. och så lagade vi mat 8-) hööhö. de blev gott :: och mättande.. och så åt vi sorbet (y) nu ska vi nog kolla på gardenstate *-) laddadiii. och så va vi ute och tog dagens outfit bilder (h) woho här är några fina bilder 8-)
tidslöseri x100

jag hatar att blogga.. de e så jobbigt..

väntar på bussen nu.. hm.. den går om typ 40 min -.- (y) ingen vet varför de bara typ 20 min för mig att göra mig klar (ink dusch).. de va dåligt. i alla fall så skulle jag kolla på phoneboot igår men orkade ine kolla hela.. han bara kolla tills dom där äcklena gick och hämtade snubben.. dadadi *-) den e så rolig. de e så synd om han pizzasnubben dock *-)


långt hår 8-)....

ska till optikern och kolla mina linser )( mitt ena äga e lite större än de andra också.. bör det kollas upp? ... )( 8-)


snygg näsa - snyggt hår .. hööö .. jag hatar photobooottthhhh 8-)

suck....

jag vill bara åka till usa nu -.- orkar inte vänta en hel vecka..

hm... idag har jag inte gjort nått alls... skitvädret varierar så mkt, tråkigt.. ska till optikern imorgon och nu morrar bosse här.. hm w.e.. snart ska jag kolla på the phoneboot igen.. den va så rolig. och jag började kolla på blair witch project som inte va bra men! jag har inte kollat klart på den och den e ganska läskig så ja vågar nog inte kolla klart på den ikväll.. hm jaja.. tjong

Maybelline's Lash Stiletto MascaraDålig kvalité, men jao.. den va helt okej faktiskt. man får inte lika tjocka ögonfransar av den som med den andra gula jag hade, men man får längre med den här. syns inte på bildenra hur långa dom e, men de är lååånga i promise.. (y)

Inköpen! :-)


Grejorna från Åhléns:
-Proffs Super Extra Strong Hårspray
-Hårborste (dubblesidig)
-Hårspännen
(-Hårsnoddar som inte är på bilden)
-Lash Stiletto Mascara


Grejorna från Apoteket:
-L300 Hudkräm
-Apoliva duschcreme
-Ipren 400 mg


Grejorna från Intersport:
-Bikini
-Clique trosor, 2 st.


Grejor från KappAhl och H&M
-Svart bh (KappAhl)
-Step strumpor (H&M)


Shorts från Rut m.f, köpt på JC


-Klänning från H&M
-Kofta från Gina Tricot

Övrigt är ett linne från Gina, vitt - vanligt. Resultat från nya mascaran kommer kanske imorgon eller idag eller nått, hehe :)

Juno

är en sån bra film ^^... den är lika rolig varje gång, har sett den typ 100 ggr, heee. de e roligast i början, sen blir det bara ganska jobbigt, hehe.. men det är sköy fram till att hon åker till paret ^^ hehe..

bosse sprang just förbi, arg som ett bi 8-) fräste och höll på 8-) men jaja. imorgon händer inget alls. jag hoppas på sooool men icke.. de blir nog regn x100, och sen på måndag ska jag till optikerrrn och skaffa nya linser (y) toppien. ska kolla bussar nu. antagligen måste jag ta en buss som kommer in 1 timme innan - vad ska jag göra? -.- jaja tjing!

:-)Lyrics | Glen Hansard - Falling Slowly lyrics

flashigt

Inköp för resan - resultatet

Har kassar från H&M, Åhléns, JC, Apoteket, Kappahl, Gina Tricot, Intersport.. Har införskaffat en klänning, leggins, shorts, hårspray, hårborste, hårsnoddar, hårspännen, en kofta, en bikini, en mascara, strumpor, underkläder, ipren, duschgrejer och ett linne (y) jag är fit4fight. Bara tandborste och tandkräm som saknas! Redo att åka ialafal. Måste bara fixa fram hörlurar till planresan, yezh.


bilder på hur allt ser ut kanske utökar det här inlägget, hooho, hej hopp!

maktpengar & förtryck ... (?)

nu har vi vart i nyk i sisådär typ 4 timmar och köpt massa sköy.. massa nödvändigheter och lite kläder och sååå de e rollidesch (y) nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. jutse! jag har köpt ny bikini också :G coolidesch! och så har jag lite småt å gåt.. jag har också kommit fram till att jag undrar om folk som är funktionshindrade, och får träffas in idol, om de tänker att de bara e för välgörenhet och om de verkligen tkr de e kul för då behandlas de ju inte som vem som hellst.. för vem som hellst får inte träffa sin livs idol.. hm?

ex. på extreme home makeover så vare några barn i rullstol som fick träffa jonas brothers.. hur kul kan de va att veta att de bara träffar en för att göra ett "stackars barn" glatt?.. dåligt tycker jag.. men jag sitter ju inte i rullstol så vad vet jag.. iof kanske man ska utnyttja det lite och önska sig en träff med shavi och säga att man sitter i rullis? :: ...?

Inköp för resan

guten morgen. idag far jag till stan och ska köpa lite grejor inför resan.. bland annat hårspray, tandborste, mascara, lite kläder kanske, bikini, hörlurar? osv.. de blir najsbajs. jag har fet ont i halsen 8--) .. hm jao jao, nu ska jag snart drao, tjong o long

favoriter från lookbook


cool sida!!

http://lookbook.nu


polaroid.. sköy


Leopard

jag har kommit fram till att jag nog gillar leopardmönster.. asså inte så extremt besatt eller så, men lixom, de e ganska okej. skulle vilja ha nånting med leopard på hehe.. de kanske går över men jag tkr de e snyggt nu :--) hehe..


LÄTT FAVORIT I TALANG!

men ja vet inte om han gick vidare :S ööööö hoppas de!!!!! BÄST JAO!


HAHAHAHAHA 8D

10 roliga konversationer från en rolig blogg ^^ öhö
shavirå


På min riktiga önskelista 2:


fett dyra från nelly... men fett coola.....

new away kit

vilken är snyggast?? jag tycker lätt att den gula gamla är snyggare..
(n)

nu sitter jag här och gör ingenting.. jag önskar att extreme home makeover kom till oss så vi kunde få ett bauta hus.... hm. jaja. undra vad jag ska göra idag. de e inge fint väder -.- bajs.. jaja tjing

hahha!!! 2.50 är bäst!


205009

jag är så otroligt trött på allt som har med datorn att göra.. jag är trött på bajs bdb, facebook, bloggen, msn (!!!), allt! det är så TRÅKIGT! bloggen är väl de som e minst tråkigt antar jag, men de finns ju inget att göra på datorn!? vad ska man göra? .. speciellt när man inte har nån att prata med? hm.. tråkiiiigt..

jag kan ju berätta om vad sk och jag har gjort idag då 8-) haha..

vi va först och hyrde två filmer: the phone booth och once. först kollade vi på the phonebooth, jag hade sett mitten på tv och den verkade bra. och jag tkr faktiskt att de va riktigt bra!! de e samma scen genom hela filmen, men den e ganska spännande, och lite rolig ^^ fast den står på thriller 8-) iiiiinte så läskigt asså, haha..

när vi hade sett den så drog vi till stan och knalla runt.. efter de så drog vi tillbaka till poppis och sk lagade mat och jag fixa lite..

sen när vi åt kollade vi på once, den va inte så bra tyvärr "/ trodde den skulle va fett bra.. men de va helt okej musik me =) orkar inte förklara va den handlar om^^ de e knappt att jag vet.. sen va esters mat också den godaste jag nånsin ätit typ 8-) haha ne men den va fett good :-) hade nog vart godare om den va lite onyttigare, bara psykiskti )( haha...

sen spelade vi lite gitarr och så och sen åkte jag hem 8-) haha spännande dag..

mamma har bokat mina biljetter också. fast de har jag ju redan sagt.. aja w.e tjing!

ps. mamma - biljetter till extra brittan konsert släpps den 25!! var beredd )( ... haha fast jag vet inte när konserten är.. så det kan ju iof bli ett problem 8-) . jaja, check it out. ds.

Lite bilder ^^

här kommer lite bilder från mobilenius (y)

(ps. mamma - nej jag har inte tappat bort dom, jag vet bara inte riktigt vart de är, och jag har inga ploppar till dom! de suger.. dom ramlar av hela tiden och så försvinner dom.. (n) såååå jag behöver ploppar + stora hörlurar woho)


haha fina bilder jao! speciellt på mig :-) och bajsaren är så crazy hela tin 8-)

i väntan på bussen

nu sitter jag här igen då, och väntar på bussen.. ska dra om typ en kvart (y)

och jag ska tydligen åka till usa om 9 (!!) dagar -.-.. fett länge kvar! vad ska jag nu göra i 100 år? ingenting? sköööj. supersköj.. de e typ de jag har gjort de senaste månaderna så de blir nog ingen skillnad woho...

idag ska sk och jag iaf kolla på en film, vet inte va den heter men zach braff e me i den iaf (y) ladadii, jag måste kolla mina linser också om jag har några kvar.. vill inte gå på koll grejs -.- dom är så dryga där.. (och okunniga, lol)

jag vill också ha ett par feta hörlurar till resan (y) vet inte ens vart mina är nånstans :s jaja 8-)

tjing

376

dagar kvar tills jag får långt hår igen! deni ... kolla bara på bilden i menyn.. SHIT vad långt hår jag har haft!! det är helt sjukt.. nu är det bara axellängd på det. jag odlar iallafall håret och om 376 dagar är det långt igen ;) (det är förövrigt 1 juni 2010 ^^)


På min riktiga önskelistaFrån Bikbok

5 saker man inte ska göra på en ansiktsbehandling:1. Tugga inte tuggummi innan! Magen tror att den ska få mat men icke! Tuggummituggande resulterar i kurrande mage under hela timmen - inte så roligt som det verkar.
2. Gå på toa innan om du måste gå på toa ofta (aka som en vanlig människa)! Den som håller i behandlingen är inte så ekonomisk och låter ofta vattnet rinna under längre tid, så om du är lättpåverkad - gå på toa!
3. Ljug inte! En liten liten lögn, eller något som egentligen är sant men tolkas fel, kan lätt leda till en pinsam situation. Ex: Hon frågade mig om det skulle bli skönt med sommarlov snart, och jag som redan har "sommarlov" eftersom att jag har hoppat av gymnasiet svarade utan att tänka efter "Ja". Sedan fortsatte hon och sa "Går du andra året eller?" Jag svarar "Eh, nej - ettan". Sen fortsatte hon och sa "Ja, du var ganska så säker på vad du ville fortsätta plugga till efter gymnasiet va?" Och ungefär här känner jag att hon måste ha förväxlat mig med någon annan? Och så fortsatte hon med "Har du en bra klass då?" Och jag svarade såkalrt ja... Detta kunde ha blivit pinsamt eftersom jag åker till USA snart och kunde inte riktigt förklara att jag skulle missa skolan och allt, haha!
4. Tänk inte på annat som är helt orelevant! Var lite alert även om du är avslappnad. Ex: Jag låg och funderade på något och hörde röster utifrån och var helt borta, plötsligt ropar hon (tycker jag, som är så seg) "OKEJ?", och det tar ett tag tills jag reagerar och fattar att hon sa "Känns det okej?", så jag svarar 100 år för sent "Ja"...
5. Ha inte toffsar bak på huvudet, speciellt inte en toffs, det gör ganska ont när man ligger på rygg med huvet på kudden.

polaroid reklam )(


min (extremt osammanhängande) dröm:

mycket i den här drömen är extremt osammanhängande och oförklarligt så jag orkar inte skriva "ingen vet varför" 10000 ggr ^^ haha, och ja.. så här var det iaf:

del 1.
jag var i usa och någon fyllde år, så vi höll på att fixa massa saker, och de va inte så mycket jag kommer ihåg från de men jag kommer ihåg att jag vaknade och tänkte först aha de va en dröm, men sen blev jag skitsur för jag trodde de va på riktigt igen och ba "vad gör jag i min säng?! hallå!?" sen tänkte jag igen "aha de va bara en dröm..." haha 8-)

del 2.
jag satt i en bil med johan palm och hans pappa på väg till mehedeby (min mormor y morfar), tydligen skulle han vara barnvakt åt mina kusiner, nora + agnes där haha. jag vet inte vad jag skulle göra men jag skulle iaf med pappa palm till ett hus i närheten och sen åka hem igen. men när vi hade dumpat johan där så hade jag fått hans telefon nr (! :: deni hahha) och sen efter typ 5 min i de där andra huset frågade jag om jag hann hälsa på min mormor o morfar och de gjorde jag, så jag gick dit (så nära va de). johan va såklart där, men inte mina kusiner. vi började spela fotboll med en boll som min mm&mfs hund hade lekt med förut, och innan jag sköt ett skott så tänkte jag "den här kommer träffa rutan" och det gjorde den såkalrt och pajja rutan och då blev min mf FETT arg och sa att jag skulle betala varje ÖRE! hha 8-) sen så vare nått med att jag försökte övertala johan att han skulle börja på cybergymnasiet, haha.. de gick inge bra, men när jag sa att han skulle gå bygg där (? haha) så gick han typ me på de 8-) så vi är bff nu..

del 3.
jag skulle nu träna med södertälje utanför min mm&mfs hus.. alla hade kommit dit och vi skule springa. och johan va nu och spelade fotboll med mina kusiner.. de va många från gripen som skulle va me också, haha. så jag och en i södertälje börja springa, de va en från hölö järna så jag visste inte vem de va. så vi sprang och sprang och jag tror jag åt en semla samtidigt så de va sååå jobbigt. och så skulle vi springa upp för en spikrakt brant backe och de va sååå segt. alla andra va kvar vid början.. och bara stog? iaf så började vi snacka om att shavi (!) inte hade fått spela matcher (med södertälje innebandy) även fast han inte tränar nu! och ja ba "ah men han blir ju bänkad ibland också" hon ba "ah de e sant.." haha, så på vägen ner för den branta backen åkte jag på rumpan av nån anledning.. sen hände inget mer..

haha de va roliga drömar 8-) den mellersta va nog roligast ^o) de andra va ju bara jobbiga. haha de e crazy också hur mkt jag kommer ihåg av dem 8-) ^^ tjing

project runway

kollar jag på just nu :---) de e roligt, höhö. jag kom på nått jag skulle skriva men vad var det :s haha.. det va nått ganska intressant (8-)) haha men jag kommer verkligen inte ihåg :s hmmm... jag vet vad ester behöver i födelsedagspresent iaf :-) hon behöver plåster helahelatiden men har aldrig "/ )( hööö..

förhoppningsvis så blir allt bra lálálaa.. de e en på pr (8-)) som ska göra hiphop kläder och failar så hårt ^^ hahahah :-) de e roligt också. och så har jag återställt designen här också, de blev bättresåhär, de va så trångt på den andra,

och imorgon ska jag på ansiktsbehandling.. de bilr toppenknoppen, tjing

Surprize!

Mina kära läsare (alla typ 2 st?):
Inom en snar framtid kommer jag bege mig mot de förenta staterna. Det jag ska göra är hälsa på min kära släkt utanför Chicago, IL - och det kommer bli A.W.E.S.O.M.E... Jag vet inte riktigt när jag far, men det blir nog snart. Förhoppningsvis har jag nått sätt att skriva regelbundna blogginlägg när jag är där, men utan dator är det sehr schwer. Hur som helst kommer det bli helt crazy och jag har till och med en egen kategori till detta :-) WOHO!

på min önskelista


schtug, gi osv.

nu har jag precis kommit hem från esterpester )( vi va i stugan igår :-) de va roligt - vi satt ute i solen och jag fick snygg bränna 8-) haha, och så lagade vi massa gi-mat. de va kul 8---) )( hööh. iaf så kollade vi på american pie maraton igår och idag men vi kolla inte på bästa aka betahouse :( höö.. och så kolla vi på en till film och åt ^^

idag fyller beni bankt min väninna år :: grattis (y)

nu ska jag.. öö ..?

lite bilder...

från mobilen som jag passa på att lägga in.. väldigt random bilder men w.e ::


ester för ett bra tag sen )( ^^

ester i moppen :o.... varför koncenterar hon sig inte på vägen för S:S:S:S: )(

BÅDA FÅR PLATS I TÄLTET :D 8-)

poopie )(

EVERYBODY MOVE UR BODY

NORWAY WINS EUROVISION, EVERYBODY MOVE UR BODY LALALALA NORPA :Dwiiihihi )(

en känsla jag fick...

...för ett tag sen när jag satt och väntade på bussen här i stigis. helt plötsligt åkte en bil förbi. det var en snygg, dyr svart liten bil. och bara i några sekunder tänkte jag "skönt om några veckor när jag har råd med en sån". jag vet inte varifrån det kom, men det kändes typ som att jag skulle bli stenrik om bara nån vecka. och jag skulle minsann ha råd med en dyr bil... undra varifrån den känslan kom. kanske var det de 20 :- om dagen jag skulle få för praktikplats kommande veckor, vem vet?

hm, hade jag rätt om att jag skulle bli rik? hmm kanske inte pengarmässigt men...


TEST!

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0905161602231427&a=1&&

GÖR DET!!!

bra malena ::

nu har eurovision börjat och malena e bra men hon hörs inte!!1 kan bero på att jag lyssnat på låtan på högsta volym med hörlurar ^o)..

iaf e den bra och folk sitter här och äter .. mm -.-

iaf så har jag fixat blondinkatrin designen hit ^^ de va roligt.. men men :: tjing

EUROVISION 2009, RUSSIA <3ikväll är det, som alla vet, eurovision final! det är också i ryssland <333 höhö. mina favoriter är sverige (för en gångs skull 8-) men dom måste verkligen fixa ljudet på hennes mic 8-) ^^) och turkiet ^^ den låten är så dålig ^^ hah.. folk tror att arash kommer vinna.. det tror inte jag.. hööö.. hoppas ryssland vinner igen ;) går det? .. hm

ps. eftersom att det är i ryssland får de här va på ryssland kategorin :D wii ... 8-) ^^ ds.

Rix FM FESTIVAL - bilder på http://dberndt.blogg.se

orkar inte skriva så mkt 8-) drog dit, hängde ett tag, de e mitt år att ha legginsbränna nu ;) haha. efter ett par timmar av ingenting och lite artister (mums bland annat hahah) och hündinblickar och så gick vi till gallerian.. sen gick vi tillbaka och knuffades i möngden i typ 2 timmar. stog riktigt långt fram.. sen så drog vi till mor vid en kontainer (? 8-) haha) och kolla på lite folk och så sen drog vi jeem.

de bästa va andreas lundstedt och eric rivers (heat) (y) och ragdollz, aka dansarna i singingbee :D va fett coooola! höhö. de va många cepen där som ester och jag ägde.. jag fångade en tshirt också )(

de va en kille som försökte mosa sig framför oss i mängden till ett par tjejer (som jag förövrigt hatar), och efter många om och men så lyckades han mosa sig fram, trots att vi försökte stoppa honom. så när hot n cold började spelas och alla hoppade upp och ner så började jag hoppa på honom och moooosa mig mot hans håll så han flög som en liten bajs vante :-) de va roligt . och ester och jag fick massa utrymme.. tills 100 pers fyllde upp de, haha..

HIHI

jag spammade "dessssibajsis" blogg förut med min dberndt blogg ^^ detta fick jag av någon cool jessica:

"sluta spamma, så jävla drygt! och din blogg suger, wohoo nu växte ditt besökarantal idag med en besökare. kommer aldrig att återvända.

slúta spamma!!!!!!!!"

HAHA :D

anonymt också ;) tuff

wiii :-)

fin slideshow 8D

 

 

skitsak :/ de va en superslideshow med shavi.. men laggar (n)


bra lååååt

med många roliga språk .. öö .. eller två? hm


(n)

INTERVJU MED ADEBAYOR ... nolla

så går det...... när man inte är i skolan ^^ hehe, mään män. jag får väl prata med mig själv eller nått )(

ps. nån som har förslag på praktikplats? (a) alla coola som läser den här superbloggen? hööö öhö öhöö öhöö! ds.

goddag

nu har jag vaknat.. jag har ont i halsen *-) måste söka praktikplats nån dag.. |-)

och till anonym som kommentera vem de nu va: jaaaapp rix fm festival börjar i kungsan imorgon :---) ...

nu ska jag göra nått, tjonglong

12 maj osv

vad ganska misslyckat.. allt bajsa sönder (n) de sluta me att vi bara drog och grille.. men de va kul iaf. och så har vi skivit in oss på navet också (y) ska kolla praktikplats och bajs och så. de blir säkert bra.. ica stigtomta? hmm

nu sitter vi här och kollar på mtv.. brittan spjut är coolidesch.. hoppas mamma fixar biljetter )( hööö

nu e de typ akon eller nån 8-) pinig snubbe ^^

tjing

HAHAHAHAHAHAHA osv.

"Om man petar på den så tänds den.. och släcks den.. och sådär.." hahahaha ^^"Vi ser inte lika ut... vi är bara lika till personligheten..." Bra att ni har koll bruuudar :-)

12 maj

om en timme är det 12 maj.. och för alla som inte vet så blir det sommar natten mellan 11e och 12e maj. det har jag och ester bestämt sedan 100 år tillbaka och nu är 12e maj äntligen här! inte för att det är speciellt speciellt med 12 maj annars ^ men vi ska i alla fall köra en razborka klassiker - alltså att TÄLTA! förra gången vi tälta var det massa skummt som hände ^^ läs om det här:

NATTEN

BILDER

förhoppningsvis blir det spännande den här ggn me :D vi ska grilla med engångsgrill också ;) det är vår thing (h)

HAHAHA nasse då...Det enda jag kan tänka mig att Nasse har gjort för att förtjäna det smeknamnet är att nocka någon! HAHA han är arsenals sämsta spelare :( stackarn.. han (och walcott-bulle) gör aldrig något bra ^^ det är illa. han är typ nya kännturk (n) i alla fall så är hans riktiga smeknamn nasse och han coachar usa i hockey )( höhöhö! och han spelar tydligen i franska landslaget 8-) illa...

det blir mycket artiklar idag...Hahahha, en som inte ska vara med på den här listan är Cesc Fabregas.. nolla.. han är seriöst den som tar alla frisparkar i arsenal och ändå är han sämst i världen på det! han lär sig aldrig att hans puffiga fjuttar inte fungerar! tönt..

ps. förövrigt är han inte speciellt bra heller.. tyvärr... ds.

:D

Shavi är så bra ;)Han borde vara på 1an... ingen vet ju ens vem james beattie är ^^ + att shavi var MYCKET dyrare än tönt beattie (h) höhö heja shavi <3

vaken som en schmaken

nu e jag vaken iaf.. vaknade prick en timme innan bussen gick till nyk.. de e ju bra 8--) höö.. ska iaf in till stan idag med isterpister och äta på mcd för att "fira" aka sörja hennes gi-månad som börjar imorgon.. det kommer vara svårare för mig än för henne, de kan jag lova.

iaf så läste jag den där artikeln som jag publicera under nyss och shit va hemskt... asså de går inte att beskriva hur hemskt det är. och de finns säkert 10000 fler sånna fall efter alla matcher.. (kanske inte örgryte mot .. va de nu va de förlora mot igår haha) men i alla fall.. tänk när man utd förlorar då! efter sin seger march.. minst typ 10034234 som dör då? 8--) de e inte bra de asså 8-) man kan ju fråga om de e bra eller dåliga supportrar som tar sitt liv för att de förlorar.....

Wow...

Artikel snodd från Christians blogg.


Ingen bildtext behövs.....HÖÖHÖHÖHÖHÖHÖ SHAVI<3

Zach Braff på SöndagspartyHan är så bra! Haha, han är inte bara rolig i Scrubs utan annars också. Till exempel när han var på Ellen DeGeneres show! Tänk att vara så rolig... Det är så synd att Scrubs slutar med honom nu. 8 säsonger är ganska bra ändå! Har inte sett 8e säsongen men det kommer kanske... Vi får väl hoppas att han ändrar sig och gör 10 säsonger till! ;)

inget alls idag (y)

jag är fett trött.. har inte gjort nått alls idag.. ovanligt eller hur? :----)

iaf så spelar arsenal om en halvtimme typ (y) det blir najsigt.. men laguppställningen har inte kommit upp än satt jag vet inte om shavi får spela eller inte.. säkert inte (n) imorgon ska jag inte göra nått heller.. mamma sa att jag måste baka massa varje dag nu till "oss" sa hon, och sen när jag sa att hon bantar så sa hon "jag måste inte äta" och "jag kan låta bli" ..  ^o) öööö eller hur? .. lawl

iafffff så har jag somsagt inte gjort nått idag.. haha.. nu ska jag göra om min design lite så den ser ut som min dberndt design.. aka extremt enkel.. skönare så (y) tjong

Arsenal - Chelsea igen

idag spelar arsenal mot chelsea :-) de dåliga e att shavi har vart sjuk hela veckan aka har inte tränat torsdag+fredag. så han lär inte så spela, men finns me på bänken :-)

bendtner fick böter häromdagen också ^^ wenger (som GAV honom bötern ^^) vart fett sur men sa att han hade blivit "set up" 8-) de e ju bra.. öö .. hm.. ^^ iaf så kommer han nog spela :-)

och gibbs kommer få spela också! ^^ trots att han "tabba sig" efter att inte ha plyggat (a) hahah ;) jaja HEJA ARSENAL<3

tjing

lite random :-)

idag har jag inte gjort ett bajs. har bara hängt här, vilket inte är speciellt roligt alls. har druckig 5 liter cola också (h) 8-) .. öhööö på måndag ska jag bli "nyttig" aka inget bajs förutom lördag+fredag 8-) ^^ de kommer går bra... driiiver ggögögöööhöh. men men vad ska man göra? )(

ester ska börja med ig aka gi bajs som varar i 30 dagar (n) hon kommer inte kunna komma hit på 30 dagar utan matlåda typ -.- ^^ hehe de kommer iaf kännas bra när hon äter äcklig fisk och spenat och jag äter vanlig mat :D ööhöh ;) hon kommer nog klara de galant *-) jag skulle aldrig få för mig att göra nått sånt men hon har ju gjort de förut så ^^ de blir nog najs.. och så kommer hon få veckohandla också ^^ hennes högsta dröm? 8-) ;)

iaf så ska jag inte göra de.. jag ska äta vanligt.. eller nått 8-) ^^ funderar på att dra fram mamas stavar också för jag orkar verkligen inte springa än.. och de e ju kul att gåå så jao ;)

robinson idag va skoj :--) angela åkte ut och jag hejar på lukas ;D gögöööögööhööö ^^

tjong

ps. SNART 12e maj!!!! <3 ds.

ps2. VART KAN MAN PRAKTISERA I NYKÖPING??????????? ds2.

händelserik lördag

Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar på frågorna (förutom fråga 1 förstås). Lycka till!

1. Ditt namn: Katrin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Kung
3. Flicknamn: Karolina
4. Pojknamn: Kristoffer
5. Yrke: Kock
6. Färg: Krämvit
7. Klädesplagg: Kjol
8. Mat: Kringla
9. Sak i badrummet: Kamomilltvål (stavas kamomill med c?)
10. Plats/stad: Köpenhamn
11. En orsak att vara sen: Krockade
12. Något man skriker: KORS I TAKET!
13. Film: Kogänget
14. Något man dricker: Kristallvatten
15. Band: (Sean) Kingston
16. Djur: Katt
17. Gatunamn: Kexle vägen
18. Bil: Korsa
19. Sång: Kings of leon

hööhöhö

nu har jag vaknat och sitter å kollar på house.. vet inte vad jag ska göra idag.. finns inget alls att göra.. igår åkte sk inlines hit - de va roligt... för mig ... hahah ^^ "hon är så duktig medans jag bara tjockar hela tiden x)<3333" haha (6) .. iaf e hon på collo i helgen.. jag vill också va där men de går inte 8-) haha .. hoppas hon får nå nya vänner 8-) aka rekryterar folk till kirschnapp :-) men inga e nog tilräckligt skillade :-) hööö...

tjong

är man cool så är man

och jag är cool, så här kommer bilderna som jag just la upp på bdb ;)
för er som inte vet - så är det jag och min klon, johan palm :-) haööhöhhöahööhaö ;)

jag: *går upp på scenen för andra ggn* hej... kan jag få ta ett kort med dig.....
johan: nej
jag: bakifrån... öö..... ?
johan: höhö skoja bara.. bakifrån? :s öööh okej... de va ovanligt
jag: haha ah... OCH framifrån!
johan: okej.. vi börjar med väl med bakifrån ^^
*ester tar kort och det är pinsam tystnad när vi har ryggem mot världen 8-)* hahaha
sen tar ester kort framifrån :: höhö

en annan del från signeringen som var lite kul var när jag knalla fram till bror palm (robert?) och fråga om jag kunde få hans autograf ^^ hade precis köpt en guldpenna så den va lite seg 8-)
han ba: öööööh min autograf? okej :s haha .. vill du att jag ska skriva johan eller?
jag: haha .. eh .. nej?
han: hehehe... okej... hehehehe *darrar otroligt mkt och skriver sin autograf efter 100 försök att få igång pennan*
han: de här pennorna e ju värsta dyra!!
jag: ää ... ööö ... heheheh... 8-)
han: får jag rita lite mer på [skivomslaget]?
jag: aaah visst, rita på ^^
han: *gör en stjärna och räcker mig pennan och skivan*
jag: tack så mycket :-------D
han: *tar tag i pennan igen, sniffar på den och sen släpper* varsågod 8D

haha de va kul ^^

roossia

kollade mina kategorier nyss... och kom på att jag måste meddela alla att jag ska läsa ryska i höst! på riktigt alltså!! ^ inte kl 5 efter skolan nån gång nån gång ^^ haha de kommer bli fett bra :-) najs assååååååå tjing.

ps. när ska vi åka till ryssland? 8-) JO när shavi spelar!!!! .. när de nu än är :-) ds.

min första lediga dag

av typ 100000000 spenderas framför datorn )( jag skulle sitta ute men de e så kallt :S:S:S:S dåååligt!!!

iaf så ska jag inte göra så mkt idag.. navetsnubben peter ringde mig och sa att jag skulle komma tisdag kl 11 (y) toppen (y) hoppas jag hittar dit bara 8-) han beskrev vägen och nått han sa va lite konstigt... typ

"du går förbi matsalen mot gymnastiksalen...du har hoppat av gripen va? så du vet vart matsalen ligger?" öööö? varför skulle jag veta de om jag hoppat av? ^o) okej om han sa "du har gått på gripen va så du vet vart den ligger?" men icke 8-) haha ^^ jaja nu ska jag fundera lite på vart jag vill praktisera.. jag vet verkligen inte vart eller vad jag har för alternativ ens.. och de e så tråkigt att jag inte får pengar för de.. sk får ju iaf sitt studiebidrag.. jag får ju barnbidrag fortfarande (h) ^^ jaja tjing

ps. NY KATEGORI! )( HÖHÖ ds.

SHAVI :-)wiiiii =) 2nd time... haha 70% av rösterna.. #2 var fabregas... med 9 % ... haha

navel

nu har jag förlängt min sovmorgon ganska mkt.. hah.. skulle ta en buss kl 9 typ, men då somna jag om. så nu ska jag ta en buss 11.15 8-) synd att lektionen som jag inte måste gå på började 9.15 )( hhööhöhöh.. jaja. nu har jag officiellt hoppat av gripen, snart ^^ aka jag ska gå om hela 1an )( rollidesch... men jag ska inte gå natur patur... utan media pedia! skoj schmoj.. med rimm.. jaja. de blir nog bra. frågan e om jag ska skriva in mig på naveln eller inte (ahahahha jag hatar navel+navet+alla ord) vi får la se :: nu ska jag äta klart, tjong

Arsenal - Manchester United

Champions league semifinal 2... 1-0 till Man Utd i matchER... 2-0 till Man Utd i matchEN -.- Värdelöst! Stackars Gibbs som halkade!! och värdelöst av amunia men ändå. Kan Ronaldovidercepe sluta wajna HELATIDEN!? DÅLIG LAGSPELARE! Shavi får inte spela heller, så det är ju sämst, men jag såg honom, han ser ut att vara lika mycket ryss som vanligt med sin raklugg <3. Hur som hellst så måste Goonas' vinna med 2 mål för att gå vidare, aka 4 mål behövs - MINST. Lycka till...

Ps. IN MED BENDTNER, WENGER!!!! Ds.
jaha då har arsenal spelat klart i champions league för den här säsongen.. så äckligt bajssynd att de vart överkörda.. men man u är så äckligt bra... suuuuuuuuuck att shavi inte får spela!!! det är han som saknas !!! -.- <3

w.e

jag är bara trött hela tiden.. allt är så jobbigt och jag är bara irriterad på allt och alla -.-.. jag vill bara typ bajsa ner allt och ja.. nått mer. suck.........

-.-

(y)

nu är det gjort :G ... (y) toppen hoppen koppen snutt på korv 8-)

funderdag

idag har allt varit jobbigt (typ)... men de va kul att grilla på stranden.. eld är kul ::nagelfix nu, sen sova, sen skitäckelskola......

lite bilder från sommarn'

lite bilder jag la in på datorn typ igår ... från i sommras, hehe


SNYGG JAG :: 8-) ???

SNYGG ester med 100 lager hattar )( ^^^

vad gör hon :S hahaha ^^

mina knän från lägret, efter första dan typ :D (rolig bild ^^^h hha)

sooooommrig jao schmao

mest störda leken ever.... fråga inte vad de gör ^o) (också från lägret ...)

coooula tränare som leker .... peter y joakim

schmöööögen <3

8-)

tyvärr (?) tog veckan slut... verkligen en superkul vecka... (y) :-) .... ??

ikea

har nu vart på ikea.. impulsutflykt idag.. de va kul.. köpte lite smått y gott (y)


vill inte till skola imorron....

jag blir...

...galen! jag vet inte vad jag ska göra.. jag har redan städat mitt rum och fixat alla mina shavi grejer så nu e mitt rum fullt <3 höhö. men jag vet inte vad jag ska göra nu..

och så vill jag inte åka till skolan imorgon heller.. jag vill aldrig mer åka till äckelskolan.. jag vet inte vad jag ska göra... -.- ester vet inte vad hon ska göra... ingen vet vad vi ska göra!!!! jöajföladjsföklajsödfjÖJDFÖGJAÖSDLFJSLADKFJÖALSDJ bajs jag hatar allt bajs! låt mig bara aldrig åka till skolan.. -.-

min dröööm ::

inatt hade jag världens konstigaste och bästa och äskigaste dröm.. den va uppdelad i två delar.. och de va läskigt. dom som e me i drömmen (som jag kan definiera) är shavi och ester..

del 1 - de läskiga:
vi skulle ha skridskor på idrotten - ute.. och isen höll inte och va paj överallt men åka skridskor skulle vi! .. ester va heeeelt crazy och hoppade från isflak till isflak och sen helt plötsligt va vi i en brant snöbacke. massa barn och ester och jag. vi planerade att åka ner på isen längst längst ner men så åkte nån före och isen braka igenom och han dratta i.. vi, av nån anledning åkte också ner i vattnet som va iskallt men de va kallare för ester än för mig (8-)?), men vi kravla oss upp till nån lite snöklump och typ ester tog fram sin mobil, men de va så svårt att hålla sig kvar där uppe.. men hon ringde till nån.. beni eller isak kanske? jag e inte säker.. men på nått sätt räddades vi..

del 2 - de bästa:
vi samlades i ett rum, alla barn (vet inte om de va klassen? vi kan ha vart på nått läger??), och stog ett bra tag. sen satte vi oss på heltäckningsmattan (varför de va de vet jag inte?) sen börja läraren/nån börja snacka och sen kom shavi in i rummet! ingen la märke till de förutom jag och sk 8-) jag börja typ grina (nästan..) i drömmen ^o) hm (undra hur de blir NÄR vi träffar honom irl )( haha 8--)) och sen så började han visa ett trick.. aka de e de som får mig att tro att vi va på läger? haha, och så fick vi kolla på en fotbollsfilm med massa finter haha.. sen var vi helt plötsligt i ett litet utrymme där shavi började plocka upp maaaaassa saker som han hade med sig och skulle "sälja" allt, men de va gratis!! haha , och så va de nån invandrare på andra sidan rummet som va skitsur och sålde massa skit och trodde jag hade tagit massa :o men iaf.. shavi började dela ut saker till mig (hahah) och alla andra satt i skolbänkar i en rad :s jag fick massa typ "patch" saker (en sån som ester köpte i london, aka ryssland) och jag fick en italen av shavi och sa att jag ville ha en rysslan och då fick jag de me.. men de röda va grönt på den :s hmm.. och så ropade jag på ester och ba "kolla!" ^^ iaf så bad jag honom ge ester en ryssland me och han ba "du kan ta den och ge till henne?" ja ba "men de skulle betyda mer om du gav den till henne!" ^^ haha så han gick fram till vart ester satt för han hade sett att jag ropat på henne innan.. men ester satt breve nån och han gav den till henne!!!! hahahaha -.- ja ba hinta att de va till fel men han fatta inte :( så ester fick ingen :( sen så snacka jag massaaaaa me shavi och så.. och så helt plötsligt åkte vi rulltrappa (va i sthlm men jag kände inte igen mig).. och då frågade shavi hur jag kunde hitta så bra överallt.. så jag började berätta om skola och allt.. sen kom vi upp på ett tak nånstans och de fanns gräs där uppe.. så de vart typ en twilight äng scen.. bara att shavi inte glittra.. och så frågade jag honom varför han vifta me fingret igår på matchen.. och han vart typ assur och ba "jag vet inte..." ja ba "men asså, vare till spelaren eller domaren?" han ba "jag vet inte!" .. öö sen så låg vi 100 år i gräset typ 3 meter ifrån varann och sa ingenting 8-) haha sen sa jag att jag egentligen borde ta kort typ "every minute of every day of every day of every year of my life" kommer jag ihåg att jag sa men de va inte de jag mena ^o) jag mena att jag skulle ta kort medans de vara! men att jag ville komma ihåg allt själv, inte genom bilder ^^ han ba "mm" hahahahha ^^ sen så typ gick nån utanför mitt rum eller nått så jag vaaaakna :'( BLÖÖÖHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.. de va en rolig dröm iaf ^^ han va så bra på engelska också ^^ haha men nån ggn fatta jag inte va han sa ^^ kommer inte ihåg va de va ;)

meeen de va kul ^^

Hahhahaha shavi :*

Shavi får straff - viftar på fingret aka "nej det är inte straff"

kommentator 1: why did he wag his finger??
kommentator 2: i dont know.. i bet his team manager isnt so happy about him doing it..
kommentator 1: yeah .... let the referee make the calls...

kommentatorerna kollar på klippet me shavi igen:

kommentator 1: or is he waging his finger twoard *snubben som fällde honom*
kommentator 2: ........ö.... im not sure what he's doing...
kommentator 1: hahahaha

^^ shavi

Tönt om shavi:han är ju bara pinsam :S ..... alla vet att shavi är bäst <3

1-0 i mathcen f.ö

HISTORISK MATCH!!!

SHAVI ÄR KAPTEN FÖR FÖRSTA GGN I ARSENALTRÖJAN!!!! WÖÖÖÖÖÖHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!och fick nyss sitt första gula kort i arsenaltröjan! ^^^ haha de e bara för att ade inte spelar ;)

Key bag

cooool 8---) "bara" 1515 :- ... 8---)


klicka på bilden för att komma till sidan...

WOOOO

JAG HAR LÖST FAVORIT-MYSTERIET! woowoohohoho

ester säger: favorit på engelska stavas favourite
katrin säger: favorit på engelska stavas favorite

på brittiska stavas favorit: favourite
på amerikanska stavas favorit: favorite

^^

hamnen here we come

shavi hälsar :-)hööööhööö )(( ^^

jag har fett ont i halsen också (n) tjongelong plong!

dberndt.blogg.se

har gjort en till blogg, aka till mina bilder :p inte för att jag tar såååå ofta, och inte för att jag är sååå duktig, men jag har iaf fixat en så jag kan samla alla på samma ställe :-------) och de e så roligt för jag har en som heter katrin.blogg.se och en som heter dberndt.blogg.se ^^  katrin/dberndt.blogg.se )( höhöhö

har inte fixat design eller så och inte lagt upp nå bilder än men de kommer :---)