Percy Jackson and the OlympiansDen 18 januari började jag lyssna på Percy Jackson and the Olympians-bokserien. Nu har jag lyssnat klart på alla 5 böcker. Jag älskar bokserier... typ som Twilight och Harry Potter (som jag f.ö inte har lyssnat/läst klart), för då behöver det inte ta slut! PJ tog slut, men det är ändå liksom inte riktigt slut... haha. Det var ett riktigt bra slut i alla fall.

De fem böckerna heter (i ordning) Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief, The Sea of Monsters, The Titans Curse, The Battle of the Labyrinth och The Last Olympian. Jag funderade här om dagen på vilken jag tyckte var bäst... Jag började tänka typ att The Sea of Monsters var bäst... och The Battle of the Labyrinth... och The Lightning Thief... och The Titans Curse var ju också bäst... och The Last Olympian var ju lätt också bäst... Hmmm, alltså var alla bäst haha. Men om man säger såhär: Den som var "minst" bäst var Th... nej, haha jag kom nyss på att den inte alls var minst bäst.

Whatever! Alla är asbra och alla bör lyssna på dem. Böckerna är 100 gånger bättre än filmen, även fast filmen är asbra. Förhoppningsvis kommer alla 5 böcker ut på film... fast jag vet i och för sig inte hur de ska lyckas med det eftersom att de ändrade såå himla mycket i första filmen haha.

Bra böcker i alla fall. Läs dem. Jag ska lyssna på dem igen en vacker dag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: