If this is what we’ve got, then what we’ve got is goldDreamhack Winter 2010 +++++Typ det sjukaste jag sett ever. På ett bra sätt. Vi kom dit ganska tidigt och alla låg och sov. På sina tangentbord. Jag måste börja spela något så jag får dra dit på riktigt. Jag ska ha den pimpaste stationen ever. True story.

Singer/Songwriter-spelning på Magasinet / 101126


Bild på The Rooster Illusion från förra veckans Kulturkrock. Cooliders.

Idag snöade det fint


Alla som bör skaffa ett liv, räck upp en hand


Twin

"Ta för er och hjälp varandra, men lita inte på att nån kommer göra nåt bra för er skull. Den enda som kan fixa er framtid är ni själva. Politik är bullshit, ingen politiker brinner för er, de brinner för sin egen framtid och karriär, tror ni nåt annat är ni mer än lovligt naiva. Att snacka om att "höja kvinnolöner" är också bullshit. Det leder bara till att ni fastnar i låglönejobb, era liv blir som ett fängelse. Fixa skolan, fixa en bra utbildning, se om ert eget hus. Ta betalt! Var djävligt dyra. Tro på er själva, ingen annan kommer att göra det. Skapa er egen framtid och se till att inte bli ekonomiskt beroende av någon annan människa. Kalla er inte feminist!"

- Linda Skugge

Jag är officiellt besatt av detta underbara FB-spel!Jag älskar det så mycket!! Haha och jag slog just mitt rekord med fett mycket. Aaaaaaaah måste förbereda morgondagens debatt och sen ska jag spela hela natten lång. <3

Retards varje dag


Stop having a boring tuna, stop having a boring lifeFEED


Engelskabokens första mening satte ribban högt för resten...

CRANK THAT, SOULJA BOY!Skoldansen som supergruppen ägde sönder!

Bombnedslag / 101121Just nu ser det ut såhär här inne. Det är ju ganska coolt och så. Jag har ju ingenstans att lägga kläderna...

Nukkan thrashar Kulturkrocken 101120Nu är jag hemma. Och stört trött. Nuclear Torment spelade på Kulturkrocken idag och var riktigt bra. Bättre than ever typ. Massor med bilder togs (1300 för att vara exakt). Några av dem finns på Facebook. Tjoflöjt.

Apple iPhone 4 - This changed everything. Again.


iPhone 4s fjortisfunktion: 5 egobilder av 5 möjligaTjoflöjt!

Tjingeling från mobilen!

Hahaaa, det går alltså att blogga från mobilen på iPhonen. Det har fungerat hela tiden bara att jag inte har vetat hur det är man ska göra. Skillz! Just nu sitter vi på matten och gör det vi är bäst på... Aka att dels komma för sent och dels att inte lyssna. Can't wait tills matte C är slut. Det är death on earth typ. Och jag fattar ingenting...

Jag längtar tills dagen då jag får ta en sån här bild...Men nu för jag nöja mig med att kolla på denna. Måste klä på mig och fara till skolan... T__T

Nu när historia A, del 1 är klart känner jag mig såhär:UUUHHH.............. nu ska jag äta och sen sova. godnatt.

Såhär pepp är jag på livet just nuHar ASONT i ryggen från dansen på idrotten. Har DÖONT i halsen och har haft hela dagen. Att skrika konstant i 1.5 timmar på idrotten är ingen höjdare. Att ha fett prov om två dagar suger bajs. Jag vill bara sova och vakna igen i maj...

(Varför är det alltid nått konstigt med bilder på mig jag lägger upp..? Det som är under min hals typ är bara min hals... nyckelbenen ser askonstiga ut.....)

Varför plugga när man kan fota sig själv med data-fjärris?Jag gör allt för att slippa plugga just nu. IG prov :D haha

Award från morsan

(Haaah morsan är det töntigaste ordet som finns).

Mormin har givit mig ett Beautiful Blogger Award! Tjoho!

"Som mottagare av en award ställs det en del krav på en och denna gång är det följande":

-Som vinnare ska du kopiera in denna i din blogg. (Check!)
-Tacka och länka till den du fick priset av. (Tack så mycket!... haha)
-Skriva 7 saker om dig själv. (Finns det så många saker om mig själv?)
-Skicka vidare awarden till 7 av dina vänner. (Jag har inte 7 vänner)

Sju saker eller sju sanningar om mig:

1. Jag vet inte varför men jag har riktat min skrivbordslampa mot taklampan så jag får inte precis något extra ljus av skrivbordslampan. Så miljömedveten är jag.

2. Min favoritserie för tillfället är House. Jag har precis börjat på 3 säsongen och det är så himla bra! Serien ligger på delad föstaplats overall med Ugly Betty och SATC.

3. Något av det allra värsta jag vet är att vänta på folk. Inte nödvändigtvis att stå på till exempel bussterminalen och vänta på att möta någon, men att vara på väg någonstans och behöva vänta på någon när man är helt klar att gå är typ det värsta jag kan tänka mig. Speciellt när det är varje gång! Om någon måste gå på toa en av 10 gånger så spelar det inte så stor roll... men varje. gång. Inte okej.

4. Jag ska åka till Bryssel i vår med Film i Sörmland och mitt superfilmteam (bestående av Ester, Nicole och Emma) :) Det ska bli feeett coolt för vi ska besöka EU parlamentet och massa annat skoj. Can't wait.

5. Jag ska också till Kanada (Richmond) i februari och spela innebandy VM kval mot Kanada (obvi). Det ska bli riktigt kul att spela och träffa hela landslaget igen! :D Förhoppningsvis kvalar vi och får åka till Schweiz i december 2011! :)

6. Jag har en otroligt blandad musiksmak, men är väldigt kräsen när det gäller musik jag tycker om. Antigen tycker jag om musiken eller så hatar jag den och klarar knappt av att lyssna på den. Band jag gillar är typ 30 Seconds to Mars (va? jaha... haha), Panic at the Disco, Eminem (!), As I Lay Dying, Ke$ha (faktiskt), Soulja Boy, Kanye West, Charlie Winston, Red Hot Chili Peppers, Guns n Roses, Regina Spektor etc. Alltså ganska blandat. Men! Även om det är så blandat så kommer ALDRIG band jag gillar till Sverige. Och OM de kommer till Sverige så är det året innan jag börjar lyssna på dem... = BIG TIME FAIL.

7. Jag älskar Ryssland, ryska, ryssar och allt annat som har med Ryssland att göra. (Kanske inte deras politik och sådana tråkiga saker, men allt annat). Fotbollen är nog det allra allra bästa.

Mina 7 vänner (aka de enda vars blogg jag läser typ) som ska (aka måste) svara på detta är:
Ester, Line, Linda, Frida, Jaggarinian, Emma (som egentligen inte ens bloggar haha).. oj jag hade visst inte 7 vänner. Jaja...

Ska man plugga så kan man plugga på riktigtPlugg i förgrunden... 30STM live i bakgrunden. I will survive.
Att ha två datorer är så smidigt.

30 Seconds to Mars Live in St Petersburg Russia 2010Bandet. Musiken. Snubben. Tuppkammen. Jag ska se dem live om jag så måste döda någon först.

Någon som kan gissa vart den här tönten ska?Hint: Det är i vår... och hon ska åka med sitt favvogäng aka Essan, Nikkan & Emma...n ^___^ Haha!
& Ja det är världens töntigaste bild som mamma tog... tjoflöjt. & mitt ansikte ser deform-at ut, ingen vet varför. det blev nått fel i filformatet... eller nått..

Ska nu ladda inför den ångestfyllda morgondagen

unf

Reaktion på Jay Smiths framträdande 101112
Libys solid bäg bymbgin - 100% naturalHaaaa.

Vi ser det snöar tjoflöjt!


House House House HouseNu är säsong 3 färdigladdat! Jag har mycket att kolla påååå. Sååå... hejdåååå.

MTV EMA Madrid 2010 - Tonight 9PMDet kan man inte göra med en dum-phone!

Folk säger alltid att vi är lika...Det syns ju nästan här!.. Eller?

Nukkan thrashar Huset i Huddinge 101103

Jaytröja, lockigt hår, dillchips & 100 liter julmustJag är redo för kvällens Idol!

Bloglovin's festliga reklamkampanjerHahaha när jag gick in på Bloglovin' så trodde jag först att det stod "HOPPA INTE!" aka att det var någon slags anti-självmords-kampanj... men det var det inte.

I och för sig så kanske man ser det man vill se. Jag skrev precis 3 A4 i word (svar på alla historie-frågor) och sen av någon anledning så deleta jag allt :) mysigt.

Av allt roligt jag köpte igår......så slutar det med att jag har på mig den svarta tshirten jag köpte. hahah jag är så spännande när det gäller klädsel. eller nått.

snart bär det av till huddinge. tjoflöjt.

BTW. JUICY COUTURE'S NYA PARFYM "PEACE & LOVE" LUKTAR BAJS. Och man märker det inte förrän man har sprutat på sig den. EEEW. Jag luktar toarengöring.

Oj.... töntigt.... .___.


Så gick det sen....Tjoflöjt! Nu har jag införskaffat världens snyggaste jeans (inte exakt de på bilden men precis sånna jag vill ha. dessa ska jag ha på mig varje dag tills jag dör (och så ska jag testa nicoles teori om att ingen märker att man har samma kläder varje dag...)) och jay-tröjan (haaa <333) och massa tshutsh, och stuffzzz. Fett najs. Alla docs i svart var dock sluuut. T___T meen men. får väl beställa eller någet.

HAPPY NOVEMBER ALLA BARN!Nu är det November och bara 8 månader till sommarlovet! Tjoflöjt!
Detta ska firas med film-maraton... när jag egentligen bör göra alla mina 10000 läxor jag har! WOHO!