Har aldrig varit såhär utmattad i hela mitt liv

Eller typ sen jag kom hem från Kanada.

Är så otroligt trött. 4 timmars sömn och sen skola till halv 5. Livet är inte lätt alltså... Morgondagen däremot kommer glida förbi snabbt, onsdagen likaså, sen är det bara två dagar kvar till helg.

Skolan är verkligen det allra värsta jag vet just nu. Jag vill bara bli klar med äckelgymnasiet så jag kan gå vidare och plugga nått jag själv har valt, och inte nå äcklig psykologi eller filmkunskap...

Provehito in altum

121 dagar kvar och vad som händer tills dess kunde jag inte bry mig mindre om tbh. Idag ska världens fetaste födelsedagshälsning till världens finaste spelas in. Så. Godnatt.


YOU NEED A DOCTOR BABY? YOU JELLY??Bryan Stars RT:ade min FF. Hehehehehe. Kändis-cool-heter-count på Twitter: 3. Score.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Klockan är 10 på en fredag kväll. NAJS. Lurad jag ska först kolla på Bryan Stars News när de kommer upp på YouTubeee. Och för er som inte vet vem han är - han är en asvärd youtube-reporter, aka typ han intervjuar massa band och gör massa roliga grejer och sen en gång i veckan lägger han upp en news-grej om veckans nyheter inom musikvärlden. Typ. :) Asvärt. SÅÅÅÅ. Klicka här för att komma till han kanal.

PEACE out.

/Askänd_brud_93

Everybody sing, like it’s the last song you will ever singWE WERE BORN FOR THIS

Blir aldrig gammal... helt galet bra


Det som ALLTID får mig att le så det gör ont

"Hööööh kolla han kommer till Nyckeln... hehehe"
"..."
"Men det är ju inte vårt Nyckel... haha"
"Men det står ju Nyköping..."Varje gång. Värdaste mattelektionen ever.

Jag dör.

Dö är det enda jag gör nuförtiden men det är okej. Ändå. Eller? Det är så himlahimla ansträngande. Nu ska jag berätta varför jag dör idag (på lugnast möjliga sätt):

Panic! at the Disco, ett av fyra absoluta favoritband jag har, släpper ny skriva den 22 mars i år. De har, för några minuter sen släppt x antal Europa-datum för Frankrike, England och Tyskland = de ska turnera i Europa i sommar. Detta innebär att chansen för att de ska komma till P&L är så otroligt stor att jag nästan bajsar på mig. Detta är helt sinnessjukt och om jag kommer få se dem live så bajsar jag på mig 100 gånger om.

Jag dör också för att ett annat av mina fyra favoritband, Eminem (okej, artist), ryktas komma till P&L och har gjort det sedan förra året. Jag kan inte ens börja med att beskriva hur sinnessjukt det skulle vara om han kom och hur mycket jag skulle dö. Alltså verkligen dö. På riktigt. Jag skulle nog inte kunna hantera det.

Då undrar ni säkert "de andra två av dina favorit-band då?". Jo, nu råkar det ju vara så att både All Time Low och 30 Seconds to Mars redan är bokade för P&L så ni kanske förstår varför jag skulle dö och bajsa ner mig om de andra två av mina favoritband kom dit med... Ja... Och om inte kan ni bara åka hem. Okej? Okej.

Så bli inte förvånade om jag skriver något inlägg om några veckor om att jag dör för att nått av ovanstående band/artister har blivit släppta för P&L. Ni har ju liksom blivit förvarnade.

Och jag vet att detta inlägg ser vädligt stelt ut men jag är helt sinnessjukt nervös och död och jag vet inte vart jag ska ta vägen, så om jag skulle skriva ett inlägg på sättet jag känner skulle det nog mest se ut såhär:

LJDALKÖFJASLÖDKFJAÄSL Fomgo mgomgogmogmgogooomgmggggg AAAAHHHHHHHHH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR kajflkasjdfälajhäiotwherogihjädsoigj dölkgjf akjöfldkagjl kfjsdlk jfadlskfjs ogmomgomomgomgomgomgomg!!!!!!!
Och det hade ju inte gett så himla mycket... eller hur?

Your knife, my back. My gun, your head.Lyssnar på finDanny & gänget. Har inte så himla mycket för mig. Jobbade idag. Fast dagen bestod mest av rast, så det var inte så himla ansträngande. Och så fick jag äga sönder med frimärks-maskinen också. Kewl.

Från creepy zombie till bortblekt töntEn grej som verkligen stör mig är PhotoBooths "Comic"-effekt. På datorn ser det ut som till vänster och sen när bilden har fotats ser den ut som till höger... vad är grejen egentligen? Inte okej. Och detta lägger jag märke till varje gång jag tar "såhär långt hår har jag nu"-bilder. Haha.......... Jag lovar att det är asvärt att ha när man klipper sig... då kan man kolla tillbaka och bli deprimerad över hur kort det har blivit.

Nu drar jag till Norrk för andra gången på 3 dagar. Peace out.

Tack, FacebookFör att du känner ett starkt behov av att berätta för mig hur du används... efter ca 3 år.

Semlor, Shopping och Sanctum 3D

Igår var den värdaste dagen på länge. Perfekt avslutning på världens mördarvecka i skolan...

Ester och jag for till Norrköping efter skolan och shoppade loss (aka jag shoppade loss... hon snåla. Håå). Sen fikade vi. Vi skulle inte ta nått asmycket eftersom vi skulle äta nån timme senare. Sååå vi tog varsin semla. Bra jobb. Haha... Hur som så slutade det som vanligt med att vi åt på McD, och sen såg vi på Sanctum 3D, aka James Cameron's nya film. Det var huuuuuuuuuuuur bra som helst. Jag gillade den verkligen. Och 3Dn gjorde allt 100 gånger vackrare typ, men det var inte så mycket "woooooo 3D effekt!"-känsla över det.

Sen drog vi hem och nu sitter jag här. Planerna för dagen är att städa och fixa iordning mitt rum och njuta av världens bästa inköp från igår. Tjoflöjt. Hejdå.

Skewl 110217

Har nu skrivit om hela Sveriges historia i ca 3 timmar... Är nervös för att det gick så fort och för att det bara blev 8 sidor... men vad ska man göra. Jag hade inget mer att skriva... Och imorgon kommer jag få mitt första IG ever. Jag känner mig taggad!

110114 - All heart's day...

Lite obsessed med Asking Alexandrias Final Episode ATM. Typ slutet. Så himla bra så man nästan dör (jag dör väldigt mycket nu för tiden... måste vara snön). På tal om snön så gillar jag snö som inte har nån riktning aka snö som bara typ chillar i luften. Det är kul.

Imorgon dödar. Och jag bör sova, men min jetlagg börjar ge sig, så jag går inte längre och lägger mig typ 7 på kvällen, vilket suger för det var så himla skönt. Haha... Oh well, hej då kewlingar.

Det är -22 grader

Det är mitten på februari och det är -22 grader.

För bara några dagar sen var det så gott som ingen snö kvar alls.

Jag vill barabarabara ha sommar N.U. Gärna typ 30 juni. Det skulle vara helt okej.

HEHEHEHEHEHEHEHHEHEHHEHE.

La nuit du chasseurJag tror jag bajsar på mig. Det här är nog låte jag ser fram emot mest i sommar. På riktigt. Jag kommer avlida på jump & när Shannon spelar trummor. kKJölkdjlköajsdöalkdfs. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Om någon undrar vad jag har gjort idag...Så har jag i alla fall inte pluggat Sveriges historia. Och jag har heller inte 50000 A4 med frågor på allt vi ska kunna. Heh... Fast det jag har frågor på ska vi nog inte kunna... Jaja. Nu kom pappa hem med nya whiteboard-pennor, så nu ska jag skriva om allt på tavlan och lära mig det ännu mer. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL liv.

Update: Det går ju obvi. att skriva Sveriges historia på olika sätt....... Heh.... Detta har jag hållit på med idag och jag har typ inte lärt mig nånting. Förutom att Karl XI är min favvokung. För han var både skillad och pinig. Hejdå.


Observera att ju fler streck något har under sitt årtal, desto viktigare är det. Det sista är det allra allra viktigaste.

ModellarN Fluff / 110212Har precis typ gjort klart foto-uppgiften och denna fuling har varit min modell. Kul för henne. Tjoflöjt.

Alla gånger jag vill skjuta mig själv/någon i huvudet......så tänker jag på det här istället.

Ge mig mat nuSitter kvar i skolan som en tönt och pluggar på allt som ska vara klart nästa vecka... Mitt huvud dödar och jag är så hungrig så jag typ dör. Inte okej.

NEED. NOW.Perfekt. Så lik I write sins not tragedies videon. Inte alls like Pretty Odd. Som sagt. Perfekt. Och jag längtar så mycket tills albumet kommer ut. Tjoflöjt.

Tänk

We were the kings and queens.
NO NO NO NO!
To fight... to fight... TO FIIIIIGHT!
Look in my eyes, you're killing me, killing me.
La nuit du chasseur. One night of the hunter.
I believe in nothing, but the beating of our hearts.
This is a call to arms, gather soldiers. Time to go to war.
Search... and destroy.
No warning sign, no alibi.
Tell me would you kill, to save a life?
Cause this is just a game, it's a beautiful lie.
From yesterday, it's coming.
I'm losing control now, and without you I can finally see.

Och så vidare.

Jag vet inte ens vad jag ska skrivaJag skiter i precis allt jag skrev i förra inlägget. Jag sitter här och grinar typ och kan inte andas. Min hjärna är helt helt helt helt helt tom och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vad jag ska göra, liksom. Idag är inte riktigt rätt dag att vara hemma från skolan känner jag. Behöver en viss någon att... fira med. Fast fira är lite för svagt ord. Typ. Dö med.

Jag dör.

Hej

Panik. Panik. Panik. Jag har så mycket att göra att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Först och främst måste jag göra en 10 mins presentation om Moa Martinsson inför imorgon. Sen måste jag analysera sönder en av hennes texter för att sedan kunna diskutera den i 15 minuter. Sen måste jag göra klart mattekapitlet som skulle varit klart förra vecka för att sedan skriva andra provet på matte C, och sen måste jag göra idrottsuppgiften från igår plus kompletteringsuppgiften från ergonomin, och så måste jag börja plugga på historieprovet vi har nästa vecka som jag inte kan nått alls på och som om det inte var nog så måste jag BÖRJA med fotouppgiften som gäller ca 50% av fotobetyget som ska vara helt klart på tisdag nästa vecka (fast egentligen idag). Och juste, världens mest meningslösa engelskaläxa måste göras. OCH så har vi läxförhör i rövhålsfilmkunskap på typ måndag och jag har missat båda lektioner eller den lektionen där vi gick igenom allt så jag vet inte ens vad förhöret är på. Och man får ju inte glömma pricken på moset: manuset som ska skrivas i rörliga bilden!

Någon som kanske kan tänka sig att förstå varför jag aldrig någonsin vill tillbaka till skolan? I alla fall inte de kommande två veckorna? Inte? Okej.

Och juste. Mina tulpaner dog under natten. Så de ser ungefär ut som jag känner mig nu.

Hemma från WFCQ och det är fett

Kom hem från Vanccis igår. Stört jobbig flygning från V till Heathrow och sen till Sverige. Sista biten var värst... Men nu är jag hemma! Och jag har sovit så sinnesjukt gott i min egna säng.
Jag höll mig vaken till typ 9 igår och så vaknade jag helt utvilad nu vid 5. Så det blir nog inte så mycket jetlag för min del trots allt. Fast jag kanske blir hemma från skolan ändå imorgon... För att komma in rätt liksom. Idag kan jag inte vara hemma..... för mycket att prata om..... för många presenter att dela ut......... eller? Inte?.... Okej. Heh...

Hur som så fick jag under gårdagen och nu på morgonen två fina mail från släktingar jag aldrig träffar om att de antigen såg matchen i fredags eller undrar när nästa match spelas och det är ju kul och sååååå! Så himla deprimerande bara att jag spelade ca 2 minuter sammanlagt.....
MEN MEN. Nu ska jag börja göra mig klar för superskolan. KEWL. Peace out.

Waddup sötis-tjejen på nedre raden?Gillar ni motljuset och reflexen som syns pga blixten på kameran? Det gör jag.

Women's Floorball World Championship QualificationKööttaaaa. De flesta är hyfsat taggade redan och om ca 2 timmar kommer transporten som tar oss till arenan (som är 5 min bort om man går hahah är man ett landslag så är man). Och så spelar vi "första halvan av matchen" ikväll och "andra halvan" imorgon bitti. Det är alltså två matcher, men de sitter typ ihop haha.
Mitt favvo-citat av Kanadas tränare so far (som btw heter Peter Crosby. Släkt med Sidney? Ingen vet): We're not playing Team USA. We're playing Team International. Fuck yeah. Och vi playar inte Team Canada Floorball, vi playar Team Canada Ice-Hockey-som-tror-att-innebandy-är-samma-sak. Haha. Sååå det blir spännande.
Imorgon är det lördag också, vilket betyder hemresa. Heh... Jag började packa redan igår kväll haha.
Oh well. Nu ska jag fortsätta bara sitta här och göra inget. Glöm inte att heja på oss kl 3 på morgonen när ni sover. Och sen imorgon klockan 9 på kvällen (för er). HEJA HEJA HEJA HEJA.

Hollister, sälar och sånt skoj / 110203


Helt okej utsikt från staden...

Helt okej utsikt mot staden...

En vild-säl som chillade i vattnet och åt fisk... Coolt.


Idag var vi inne i Vancouver och shoppade. Vi var lediga typ hela dagen så det var nice. Var in på Hollister och köpte en 30STM skiva och en jättefin tjocktröja höhö. Och sen köpte jag en assexig mössa också... he..he... Och när vi kom tillbaka till hotellet så dumpade vi grejerna och drog och åt/shoppade lite mer. Hittade massa skoj grejer.

Team Kanada har nu kommit till Vancouver från Toronto så det är ju kul och såååå. De såg inte så läskiga ut på sina bilder...

Annars händer inte så mycket. Ska snart sova och imorgon har vi en träning kl 2 och sen drar vi nog tillbaka till Richmond City Center och låter cashflowet fortsätta. Det finns massa kul affärer här (: Och jag hittade VÄRLDENS snyggaste skinnjacka... men den fanns bara i S. Och jag ville ha typ XXXL för att kunna ha tjocktröjor under. Så mitt liv saknar mening nu. Typ. Så det är kul.

... Ja.

Jag längtar tills på lördag... för då vet vi om vi har gått vidare eller inte...

Det var en gång och den var sexig
Imorgon... eller idag för dem, så åker n00bsen aka n00ben ovan och gänget till GBG. och jag får inte följa med. är så förkrossad. & enligt säkra källor kommer det bli hyfsat awkward from time to time, så... ja. det kanske bara är bra att jag inte följer med. för annars hade jag gjort ännu mer awkward hahaha. så himla roligt.

oh well. ville egentligen bara visa hur snygga vi är på våra mattelektioner... that's all.

nu ska vi dra ooo äta. snart. eller om 100 år. vem vet egentligen? fred ut

Vancouver update 110201Här ovan ser ni en bild på Richmond Olympic Oval... aka där vi tränar och ska spela båda kvalmatcher. Ganska coolt att spela i en OS arena. Inne är det så sinnessjukt stort att det inte ens är kul. Det är ca 15 fullstora planer varav två hockeyrinkar. Massa 10000 mils track-grejer (där mammor har mammajogg ... med sina barnvagnar hahaha och de blev värsta oroliga när vi kom och ba "ni får inte skjuta på oss, vi ba jaha...)

Hur som så är det fortfarande fint här. och jag kan inte sova. Klockan är ca 8 ATM. Vi har samling om två timmar så det är ju kul och sååå... Eller är klockan 9? Jo klockan är 9.. så om 1 timme. Ingen annan har vaknat än vad jag vet. Vilket är konstigt eftersom tangentbordet på den här rövmacen är så himla ljudligt! ... saknar min superbook. och rövtangenterna på den här lyser inte upp... så jag ser inte vad jag skriver 8-)

Ja....... jag har filmat en hel del också... Så det kommer väl en fet film när jag kommer hem någon gång. Efter att jag har pluggat ikapp allt jag missar. Kul jul.

Annars händer inte så mycket. Vi var till mall-en och åt igårkväll och det var trevligt. OCH JUSTE! Vi bor typ i china town for real. eller inte ens china town utan china!! det är kineser ÖVERALLT och alla affärer är kinesiska och allt är kinesiska. jättecreepy. det är värsta konstigt att de "okineser" här. haha......
jaja. so long.