16 våningen på Hilton VancouverInte illa pinkat.

Och någon (nämner inga namn) bads att köpa STARKASTE tigerbalsamet i sverige..... jag fick soft. kul när det är jul.
oh well. har första träningen snart och det känns bra :) det är typ sommarväder här och vi ska prommenixa till arenan. tur att jag har en fet resväska med jul som jag tar med till träningarna haha ^^
peace out

Framme i Kanada!Såhär såg det ut när vi var ca 1 timme från Vancouver. Ganska skapligt coolt.

Flyget var riktigt riktigt långt men verkligen inte hemskt. Det var helt okej faktiskt. Men långt som sagt. Och när vi kom fram regnade det massor här och det gör det fortfarande haha. Och allt är asiatiskt. Jättecreepy.
OCH AAAAAH jag önskar att jag skulle kunna beskriva med ord hur töntiga alla ungdomar på flygplatsen var!!!! Okej att de aldrig sett en OnePiece förut men KOMIGEN. Viska och kolla på varandra, sen spana in mig uppifrån ner och sen kolla på varandra och skratta?? Snälla. Verkligen ALLA stirrade. Vad är grejen?

Och ja... nu är vi aströtta och kollar på hockey (all star games). Ovechkin är himla cool kille måste jag säga. Det finns för övrigt American Eagle och Hollister här. HEHEHEHEHHHEH. Synd att vi är lediga på onsdag och kan shoppa loss. HEH.
Och jag glömde min linsvätska. Skilladtjej_93@coolmail.com. På riktigt. Men jag fyllde linsburken med vätska innan jag åkte så den har jag ju... och jag lär ju kunna köpa vätska... typ.. imorgon..eller nått. Japp. Kul skoj. Tjingeling!

/ Dilemma

Klockan är nu halv 1. Vi drar mot Arlanda runt 5. Jag måste göra mig klar och packa klart = 1.5 till 2 timmar. Alltså kommer jag max få 3 timmars sömn. Är det värt det? Eller ska jag göra mig klar nu och hålla mig vaken? Börja med kanadensisk tid redan nu liksom?

Dilemma indeed.

Jag tror jag kör på det senare alternativet. Peace.

110127

Idag tyckte Erre att det passade att ta körkort. Så vi tog en trip till Oxelösund och firade. Tjoflöjt!

Jag dör


Counting all the assholes in the room, well I'm definitely not alone, well I'm not alone. You're a lier, you're a cheater, you're a fool, well that's just like me, yoohoo, and I know you're too. Mr. Perfect don't exist my little friend, and I tell you it again, and I do it again.+

Ska nu kolla på Skins efter ca 7 timmars matte C pluggande.
Som jag har längtat...

Igår kom min OP och det var kulOch jag har också glömt att säga grattis till Ester här på bloggen. Hah. Så grattis igen! För 1000e gången. I efterskott.

Countdown to Canada: 9 dagarJag gillar att jag ska spela innebandy vm kval här om 9 dagar. Helt sinnessjukt enorm arena. Och det kommer bli fett. Speciellt med 3 pers i publiken. ♥

New obsession

Jag har nyligen blivit lite obsessed med att köpa CD skivor. Det spelar inte så stor roll att jag redan (mer eller mindre olagligt) äger alla låtar jag vill lyssna på. Jag vill äga SKIVAN. Och jag funderar på om jag allt eftersom ska införskaffa skivorna jag vill ha. Jag har redan en lång lista som måste bockas av i så fall. Haha...

Update: Har nu räknat ut att jag vill ha CD skivor för ca 1300:-. SPÄNNANDE. Heh... Det bästa är att 30STM skivorna kostar typ 80:- styck. Om man inte vill ha delux TIW. Vilket man vill... hmm... Oh well. Vi ser ju hur det blir med livet.

30 Days of Mars / 110115

Jag har himla tråkigt och om jag gör detta som man ska göra det aka varje dag så kommer jag aldrig komma ihåg det haha, så jag gör alla på en gång. Och min blogg är ändå så ful så det spelar ingen roll att jag gör det ännu fulare med detta :D Kul för mig va? ... Juste:

day 1 - Your Favorite Jared Leto film?
Phone Booth haha
day 2 - Your favorite hair style of Jared’s?

Granatäppletuppkammen fo sho. Fast de flesta tuppkammarna duger.
day 3 - Do you prefer musical Jared, or actor Jared? Why?
MUSICAL. För 30STM är tiep bäst tiep.
day 4 - Favorite photo of Jared?

Pfft, det är inte ens en bild. Hah.
day 5 - Favorite quote of Jared’s?
"Bombing for peace is like fucking for virginity."
day 6 - What would you say if you met Jared?
Hnng...
day 7 - Your favourite 30stm song?
Jag vet inte. På riktigt världens svåraste fråga. Men Vox Populi, Search and Destroy eller... Night of the Hunter kanske.
day 8 - Favourite lyric of 30stm’s self titled album?
Tell me did you see her face, tell me did you smell her taste - Buddha for Mary.
day 9 - Favorite lyric off A Beautiful Lie?
It was a thousand to one and a million to two, time to go down in flames and I'm taking you closer to the edge - Closer to the Edge.
day 10 - Favourite lyric off This Is War?
This is a battle song, brothers and sisters, time to go to war - Vox Populi.
day 11 - Did you first discover Jared as an actor, or a musician?
Musikerrr.
day 12 - What song/movie of Jared’s did you see/hear first?
Kings & Queens
day 13 - When did you first ‘fall in love’ with Jared/30stm?
När jag hörde Kings & Queens.
day 14 - Who’s your favourite member of 30stm? Why?
Jared. Egentligen. För han är ju för värd. Men Shannon är också ganska cool. Och Tomo med. Jag vet inte. Jag gillar dem allihop.
day 15 - Favourite interview of Jared/30stm?
Jag gillar inte deras intervjuer. Alls. För Jared verkar så himla dryg oftast haha, men jag gillar den när de tar över Q101.
day 16 - Favourite group picture?

En av många.
day 17 - Favourite picture of Tomo?

No contest.
day 18 - Favourite picture of Shannon?

day 19 - Were you upset when Matt left? Why?
Jag började lyssna på dem efter att han hade dragit. Så. Nej. HEH.
day 20 - Besides yourself, who do you think is a big fan of 30stm/Jared?
Ingen.
day 21 - You have one minute with the band, spill your guts.
Jag blir nervös bara jag tänker på det. Jag skulle verkligen verkligen inte veta vad jag skulle säga. Säkert fråga varför de cover-ade Hunter. Men annars skulle jag mest bara få allt jag hade på mig signerat och sen be dem följa mig på Twitter. Hahaha sorglig.
day 22 - Say you had the chance to perform with the band, would you?
Ja, om jag hade något att komma med, men jag kan varken sjunga, spela gitarr, spela bas eller spela trummor. MEN JAG KAN JU SPELA LITE FIOL, så jag tar över Tomos roll där. Perfekt.
day 23 - Favourite music video?
CTTE eller Beautiful Lie.
day 24 - All time favorite 30 seconds to mars song?
MEN JAG VET INTE. Vox Populi. Kanske. Jag vet inte.
day 25 - Who do you think they should tour with? Why?
All Time Low, Panic!, Eminem, RHCP och Muse. För då får jag se alla mina favvoband och Ester kan följa med.
day 26 - What’s your favourite album of 30 seconds to mars?
This is War.
day 27 - Would you drop everything to meet the band?
JAJAJAJAJA. Utan tvekan. Eller... nej. Eller asså va. Jag vet inte om jag skulle stanna hemma från Kanada för att göra det. Så nej. Det skulle jag inte. Fan.
day 28 - What’s the most you would pay to see them?
En konsertbiljett. Det är ju typ prostitution om jag betalar för att träffa dem (fast minus prostitutionsdelen alltså hahah).
day 29 - Have you ever meet/seen the band? Explain your experience.
Fuck life.
day 30 - Are you in the echelon? For how long?
Officiellt: några dagar. Inofficiellt: Sedan våren 2010.

Search and Destroy


Jag har nu gjort min första egna GIF......i brist på roligare saker att göra. Så... det är ju kul och så. & Jag hatar huvudet som kommer upp framför kameran haha...

HAH.


Panik / 110107Jag vet inte var jag ska ta vägen. Seriöst, de kommer till P&L och jag skulle göra vad som helst för att se dem men jag känner inget behov av att åka på P&L. Jag vill bara se dem!! AKDJFALSKÖJFALSJ och så var de i Stockholm förra året. Fuck life. Jag hatar att jag aldrig får se nått band jag vill se, live.

Jag har nog funnit mitt kall: Origami


Denna är tillägnad Ester. Så den heter Ester...