Värdelöst bajs

Jag hatar allt och alla. Jag hatar skolan. Jag hatar mina betyg. Jag hatar alla IG:n jag kommer casha in för att jag bara inte ORKAR mer. Äckelskola äckelliv äckelbajs. Kan det bara ta slut någon gång?

Måste planera mitt liv och mina pengar...

Orkar inte. Vill ha mer pengar. Vill inte jobba. Die.

Helt okej 2011

30 Seconds to Mars
All Time Low x2
We Came As Romans
Volbeat

Äre lugnt att bajsa på sig eller?

De som saknas än så länge:
Panic! at the Disco
Asking Alexandria
Eminem

Heh...

What

Det här är något av det äckligaste jag har läst i hela mitt liv och jag kan inte fatta att alla försvarar honom. Han är guld värd och deras musik är det bästa som finns. Men det här är inte okej någonstans och alla som försvarar honom och på något sätt kan se logik i det han gjorde är precis lika äckliga. Hade det här hänt någon annan Echelon hade deras liv förmodligen varit helt förstört, men ändå uppmuntrar alla det. Jag går i alla fall inte runt och hoppas att det här händer mig på deras konsert. Is it just me or..?

Och ja det är mycket möjligt att det inte stämmer. Och gör det det inte så var ju det bra. Men samtidigt skulle jag inte bli förvånad om det gjorde det. I don't knowww. Det går väl inte att veta for sure I guessss. KLjsdfakdfljaslf. Ja.

Bucketlist- Se ATL live i Baltimore, MD
- Vara på en flygplats samtidigt som ett av mina favoritband och vara på väg till samma ställe AKA hänga med dem vid gaten och sen få flytta fram till första klass bara för att de tycker att jag är så himla cool (senare delen av det här är väl inget måste I guess...)

Så långt har kommit... änsålänge liksom.

50 sidor kvar

Den här boken är verkligen en never ending story... Och jag vet redan allt som händer så det är så himla segt. Kan allt bara hända nån gång så jag kan gå vidare?

Jag har inte lyssnat på musik sen typ klockan 1 IGÅR. Jag börjar hyperventilera snart om jag inte får lyssna på något...

Måste. Läsa. Klart. Boken...

To Kill A MockingbirdSitter och pressar in den här boken i hjärnan. Fort går det inte. Har ca 200 sidor to go.

Den är inte dålig. Alls. Men jag har redan läst den en gång på engelska och sett filmen. Och vill gärna bara se filmen igen, men nej... Måste läsa den på svenska med. Seeeeegt.

När jag har läst ett kapitel till ska jag äta nudlar. Hejdå.

Gör allt för att skjuta upp läsningen...


Need^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Hittade inga jeans idag. Så det suger ju.

Twitterfamous

Emmanuel Frimpong tweetade mig nyss. Fuck yeah. Min celeb-count är uppe i... Let's see... 3? Tror jag. 4 om man räknar med att Yoji följer mig.

Imorgon ska jag nog köpa ett par nya jeans. We'll se hur det går.

Fred.

Arg

Drömde att jag var på ATL konsert. Och det var typ inga där. Och scenen var jättestor och de hade inte börjat än. Och jag stod längst fram. Och ca 3 meter bakom mig började folk ställa upp mat-bord och stolar som om ATL var ett middags-underhållnings-band.

Jag bajsar ner mig själv

ATL kommer till West Coast Riot i sommar. Det är i GBG. Det är EN dag före Metaltown. JAG DÖR. Jag dör. Jag dör. På riktigt. Det är en 1dagsfestival OCH JAG MÅSTE DIT. Vi måste åka ner en dag i förväg. Vi måste måste måste måste måste måste. MÅSTE.

Måste...

På riktigt. Aaaaaaaaaah två spelningar i Sverige inom loppet av typ 2 veckor. HEHEHEHEHEHHE. Dör.

Tänk när man bara hade typ 10 spellistor på Spotify...

va tråkigt liv man måste ha haft. själv har jag 78 stycken. SÅ kul har jag.

SO FLY LIKE A FLYZIK.

Hej.

Fucklife

Jag får panik på riktigt. Hitler gjorde inte ett skit. Det var bara hans homies som gjorde allt värdelöst. I said it. Hejdå.

Våååååååååååååååååår!...

Meanwhile i Stigtomta:


Pins & needles

Börjar få lite panik. P&L släpper nya band nästa vecka varav en är headliner. Jag dör om det är Panic. På riktigt. Det skulle inte vara konstigt om det var dem. ÅÅhhh snälla snälla snälla snälla snälla var Panic. Jag dör.

1 dagHar nog slagit rekord i lyssna-på-band-efter-att-de-varit-i-Sverige-fail. ATL var ändå nån vecka efter...

SING

Sing it for the boys, sing it for the girls, every time that you lose it sing it for the world. Sing it from the heart, sing it 'til you're nuts, sing it out for the ones that'll hate your guts, sing it for the deaf, sing it for the blind, sing about everyone that you left behind. Sing it for the world, sing it for the world...

Jag bör verkligen inte lyssna på dem men...

They know I know that they don't sound like me

Gårdagen "bjöd på" (tönt) McD, dillchips och Charlie St. Cloud samt lite lägenhetstittande. Det finns så himla många fula lägenheter i Sverige... men också väldigt väldigt många fina. Sen fanns det några fina hus också... HEH.

Hur som så är jag nu stressad över att det redan är lördag och jag har inte ens börjat tänka på plugg. OH WELL vad ska man göra... egentligen.

Hej

värsta kapet

jag tar tillbaka allt jag sagt om cdon.com. bästa ever! ... alla deras erbjudande äger sönder hah.

+

Är vaken alldeles för sent. Fluff tar upp hela sängen. Har kollat igenom gamla BDB bilder och skrattat högt. Det är svårt att förstå att det var jag som var så himla konstig för typ 4 år sedan.

It's friday friday... Fun fun fun fun. Hej

svett

lyssnar på brolle. nbd.

och imorgon kan alla sjunga "it's friday friday" och verkligen mena det. enjoy

104

jag drömmer fler och fler mardrömmar nu för tiden. ingen vet varför... jag har inte drömt en hemsk dröm på flera månader. men hur som helst så drömde jag att jag piercade mig själv över hela ansiktet och sen en dag senare kände jag för att ta ut dem och sätta i dem igen och jag vet inte vad jag höll på med. det var jobbigt i alla fall.

hej

så kul har jag på helger

jag skriver mer och mer meningslösa inlägg nu för tiden. ingen vet varför. jag har bara inget bättre för mig.

i helgen ska jag rota igenom alla mina utsorterade kläder. det är så mycket som saknas i min garderob som jag vet att jag en gång har köpt, och som jag inte alls förstår varför jag har rensat bort. så nu vet ni det i alla fall

aa

både stand up and scream & reckless and relentless kostar 149:- styck. akjdf. jaha... tycker de att jag ska orka spendera så mycket utöver det jag redan hade tänkt..?

just... this:hej

inget fungerar atm. jag bör plugga, men jag orkar inte. fet sovmorgon imorgon.

vill klippa mig igen, men klippte mig för sisådär 2 veckor sen. hah. orkar inte med nått.

kajdhfadls.

Idle of March ie. Caesars 2055e dödsdag

Kort skoldag. 90 min på gymmet. Ännu mer P!ATD. Helt slut. To Kill A Mockingbird next. Fred och imorgon är det onsdag. Hejhå.

Dröm

Jag drömde att jag tog för mycket oboy pulver i mjölken och så vaknade jag och var jättesugen på oboy. Jag drömde även att mitt smink var helt slut och att alla åkte någonstans och så åkte CIA förbi i en extra stor chrysler och så vaknade jag och mitt smink är helt slut.

Helt okej att vakna till...


HEY HEY WE ARE A HURRICANE!

Ni förstår nog inte hur överlycklig jag är över att kunna lyssna på deras nya album. Forreal. Helgalet är det i alla fall och de är så himla himla bra. Kan inte skriva det tillräckligt många gånger.GPOY

Vices & Virtues

Lyckligast i världen som sitter och lyssnar igenom Panic's nya skiva. De är så bra att det inte ens är kul. KJAHDJFKASHFLKASJHFKSA LYCKA. De är precis som back in the days före Beatles-plattan. ÅÅHHHH UNDERBARA LIV. Jag längtar så himla mycket tills det går att köpa skivan typ den 23e. ehehheheHEHHEHH denna måndag är officiellt gjord.

Stella Rae broke your little stereo last Sunday

Världens töntigaste band som är lite för bra för sitt eget bästa. Tänk er känslan av att snart få se ett band live och det är helt stört och man kan liksom inte riktigt fatta det och kan därför inte uttrycka de känslorna typ. Så är det med ett visst band. Men det här bandet fattar jag att jag ska få se live, kanske för att det inte är LIKA stort.

& hur som helst så vet jag hur det känns att fatta det. Och det är ju kul. Typ lite såhär: kjafhkajsdfhwöiehfasdkjfnwöeaghfdksgdhkgadjkfjdsklfl qwääwäeklöweaäfkawkelrk lQ3RTJEOPFL MKF.

:)

Cooltjej_somläggerpengar pålivsviktigasaker_93@hej.se

Ginza.se äger CDON.se varje dag i veckan. Det går att förhandsboka Vices & Virtues på Ginza. Så ja. There you go.

Hur som helst har jag nu räknat ihop hur mycket alla skivor jag vill/måste/ska köpa kommer kosta sammanlagt och förhoppningsvis räcker min sportlovs-lön till det. Heh... Vi ser ju. Annars får jag väl bara spara lite längre... Heh...

(Gillar ni mellanrummet i rubriken? Det gör jag)

Just... no

Jag måste säga att det är väldigt kul att läsa alla människors outbildade kommentarer angånede demokrati och diktatur. Kommentarerna är i nivå med "Uää hata diktatur... tänk en till Hitler liksom!". De har inte en aning om vad det egentligen snackar om. Pinsamt.

Skillz


to the right to the left

we will fight to the death.

109 dagar kvar

Fint och så

ian somerhalders spellista är inte illa. speciellt inte dessa låtar som är hur bra som helst och som jag lyssnar på just nu. typ. heh. ja. det är ju trevligt. och så.

Vill ha min lön nu

Har redan planerat ut vad den ska spenderas på.

Så kan det gå när rövskivaffären i Nyköping känner för att stänga och säkert skicka iväg alla röda TIW. Fu. Delux here I come. Typ.

30 juni 2011


Livsupdate 110310

Skola till 4 med diverse uppbehåll för sommarjobbssök & Tandoori House. Sen gym, OnePiece, mat och inte en enda läxa. Helt okej dag ändå.

Lyssnar på Mars för tillfället. Har panik över skivorna jag inte köpte igår. Ska dit efter skola imorgon och alla kan dö om alla är slut. Det fanns ändå 3 TIW kvar & 1 30STM. Måste. få. tag. på. en. röd. nu.

115


Vissa får skillz...... and I'm just sat here like:Sverige

Grupperna för VM i Schweiz har släppts nu. Vi är i samma grupp som Danmark, Sverige och Japan. Det är synd att jag inte vet om jag vill åka eller inte, för vi har chans att komma två i gruppen...

Gökboet

Har nyss sett Gökboet för andra gånget och jag har inte blivit ett dugg klokare. Den var inte lika dålig som när vi såg den i skolan... men ingen höjdare heller.

Imorgon ska jag skriva psykologi provet. Kul

Om du planerar att fixa middag till mig så kan detta vara bra att veta:

- När jag svälter ihjäl efter en dödande dag i skolan och vill ha riktig mat så vill jag INTE behöva äta något som man inte blir mätt på (lax eller soppa till exempel)!!
- Jag absolut HATAR att behöva anstränga mig när jag äter. Jag vill inte behöva skrapa bort skinnet från laxen, skära bort fettslämmet från köttet eller skala potatisar. Jag vill kunna skyffla in maten i munnen och bli klar.
- När jag är hungrig är inte måltiden en tid för umgänge. Jag behöver mat och det direkt. Prata får man göra någon annan gång.

Sist men inte minst:
- Falukorv och makaroner är ALLTID ett säkert kort i min bok.

Det absolut coolaste jag har sett i hela mitt liv


So you can run and tell that, homeboy

Hide your kids, hide your wife. And hide your husband 'cause they're raping everybody out here.

Hej

Dödade min design. Den blev ändå helt cp med åren. Heh... Så nu är bloggen ännu fulare. Heh...

Hungrig

Sitter kvar i rövskolan efter att vi har slutat. Igen. Ingen vet varför... Alla andra i klassen skriver nu historieprovet som jag skrev innan lovet... kul för dem.

110301

Jag har blivit oskillad på att skala Babybel ost.