You're a star in the summer nightDet kommer inte att dröja länge innan jag har hans bästa ord tatuerade på mig fo life ok.


Angel shine your light on me


WildeSkolan börjar om 15 dagar... Flyttar om 8 dagar. Yay!


White Wonderland

Ignorant fucksDet är så fruktansvärt kul hur han som intervjuar VERKLIGEN inte förstår.

Det jag inte förstår är varför de ens för denna konversation. De har två helt olika ställningar och varför kan de inte bara acceptera att de tycker olika och gå vidare..?

IdioterNo offense, men det här är den mest idiotiska bild jag någonsin sett.

Nej jag är inte emot homosexualitet eftersom det är en privatsak och har absolut inget med mig eller någon annan att göra.

MEN FÖR GUDS SKULL (no pun intended)... "Have fun living your sexist, chauvinistic, judgemental, xenophobic lifestyle". Vem fan är det som är judgemental nu egentligen? HELA DEN HÄR BILDEN ÄR JU DÖMANDE OCH OACCEPTERANDE AV RELIGION OCH RELIGIÖSA MÄNNISKORS TRO.

Om någon tror i sitt hjärta och i sin själ att något är rätt eller fel så kan inte någon idiot som den som gjort den här bilden, komma och säga att det är FEL. Den har precis lika jävla rätt som den som är homosexuell.

Det är SJÄLVKLART att homosexuella ska få göra vad de vill, tycker jag. MEN det är precis lika självklart att troende och andra för den delen, ska få ha sina egna åsikter, så länge det förblir en privatsak. När de sedan börjar gå runt och hota homosexuella och sån skit, då blir det hets mot folkgrupp.

Jag önskar bara att alla som går runt och kallar religiösa för idioter skulle stanna upp och inse att de är precis lika dömande mot DEM som de tycker att religiösa är mot homosexuella.

"Congratulations on being a part of civilized society". Vad är det för jävla civilized society vi lever i där människor inte får ha sina egna åsikter?


Summer Science Camp 2012Har klippt av mig två års hår, jobbar 15h om dagen, saknar mina favvo-barn, hinner inte äta om dagarna, är konstant hungring, fotar allt och alla omkring mig, flyttar till Malmö om två veckor. Allt rullar på...


Bloma


Marina and the Diamonds