Arbetsvänlig arbetsyta is arbetsvänlig


120226


So rad

Slutet gott allting gott. Tony och Jaxin (LBG) retweetade bilden jag la upp till Tony :') Haha... Då var det värt mödan i alla fall. En biotch sa att han såg ut som Voldemort, men jag kan väl inte rå för att näsan blev så himla konsig...... Hur som helst kan jag nu lägga till Tony på listan över Twitter-meriter ~

Det är nu sista dagen på lovet och jag hade velat dö om det inte var för vädret ute. Jag kanske tar en prommenix sen bara för att jag kan. Förmodligen inte, men det är ju trevligt att säga att jag ska i alla fall.

Tottenham v Arsenal nästa!


DONE & DONEOrkade göra klart den nu på morgonen haha... Det är så mycket jag bör fixa men jag ORKAR INTE GÖRA DET hihi. Och det var ju misstänkt ett tecken att Tony fyller år just idag. Då har jag nått att göra med den i alla fall ~ Haha.


ORKAR INTE MERDet blir så dålig stämning när man lagt ner ca 10 timmar på en illustration helt utan att det syns hahah... Orkar verkligen inte mer. Tatueringar är det absolut värsta som finns att illustrera.... Wäwäwäwä. Hejdå.


Bort bort bort

JAG MÅSTE HÄRIFRÅN. Från äckelsnön och äckelvintern. Jag vill bo någonstans där det är sol och sommar året om. Jag kommer aldrig någonsin sakna snön. DIE DIE DIE.

Tänk bara att gå till jobbet eller till skolan eller vad det nu än är, och så är det ljust ute och sol och varmt och man kan ha på sig vad man vill och ahhhhh. Det blir verkligen inte bättre än så.

Så fort jag får chansen kommer jag dra härifrån. Hej hej.

KOKAWKOIdag bokade jag min bille till OM&M i Berre den 14 majje aka i sommar hehehehehehhehehehehehe. 83 dagar kvar.


You go, girl ~Hahahahaha. Så himla värt. Det bästa i artikeln är när de skriver "It is unknown if the 46-year-old mother-of-four was actually aware of the rude message on the love hearts dress, and a spokesperson is yet to respond to Mail Online's request for comment." Hahaha. För att läsa hela artikeln, klicka här.

UPDATE:


HAHAHAHA. Ååååh idioter.

Plöjer igenom Star Wars


Happy Valentino's Day ~Idag fyller Tino Arteaga år. Fuck yeah

 


Melodifestivalen 2012Trots att musiken är fruktansvärd är det kul att det har börjat igen haha. Vi kommer aldrig mer komma i närheten att vinna efter förra årets tredjeplats. MEN vad ska man göra.

Förhoppningsvis blir Dead By April diskade också. De skämmer bara ut sig, sin image och hela genren genom att delta, so karma's only a bitch if you are...

Jag bör verkligen ha pluggat idag, men varför göra saker idag som man lika gärna kan göra imorgon! Over & out.


Seven Thousand Miles For WhatVet nu hur det känns när sångaren i ett av ens favoritband lämnar bandet. Speciellt bara några månader efter att det i flera timmar varit oklart om han tagit livet av sig eller inte.

Det är så himla värdelöst och jag orkar inte tänka på vad som kommer hända nu eller vem som kommer försöka ersätta honom. Vill mest bara dö. Världens bästa Shay. Förhoppningsvis blir han frisk igen inom en snar framtid...


Hey Baby, Here's The Song You WantedWhat Separates Me From YouHatar att förolämpa original-omslaget med att göra ett "nytt"... Men är det en skoluppgift så är det. Det enda som saknas nu är typ... hm... allt. Måste göra en logga till ett skivbolag, sätta dit eankoden, göra en fet booklet att sätta i och aahhh. Som tur är ska den inte vara klar än på några veckor.


Yeah boy and doll face


Reckless & RelentlessAsking Alexandria i onsdags var sinnessjukt. Fick Sams plektrum Matts trumpinne (Blessthefall) och AAs setlist. Det var grymt kallt att stå ute i typ 12 timmar, men hur värt som helst. Och ahhh Alex Koehler är min blivande man, om min Cam-plan av någon anledning skulle misslyckas. Heh...

Drog till London och såg Panic! at the Disco i torsdags. Det var g a l e t. Precis lika perfekt live som hemma. Brendon är stentuff och sjunger som en gud. Har aldrig varit så utmattad förut, men återigen: värt.

All Time Low i fredags var också så himla värt. En väldigt chill spelning med världens finaste band.

Nu är jag hemma och har ont överallt och känner inget behov av att göra något jag verkligen måste göra. Vill helst bara boka OM&M i Berlin och åka dit n u. Hej.