Blir inte så mycket bättre än såhär

Imorgon bär det av till Stockholm och Asking Alexandria. På torsdag drar vi till London och ser Panic! och på fredan blir det lite All Time Low. Hemresa från London blir på söndag. Helt okej slut på veckan alltså.


We will never sleep, 'cause sleep is for the weakSkulle typ hellre dö än åka till skolan imorgon. Har bara haft en dags helg den här helgen och nästa helg får jag ingen dag, men samtidigt är det värt.

Drar till London på torsdag morgon och ska se Asking Alexandria för första gången på onsdag! Hoppas för allt i världen att mina revben har slutat göra ont då, annars kommer jag nog dö en långsam och plågsam död längst fram på spelningen.

120128


InDesign kräver full koncentration


Bör gå och äta. Nicole är inte klar. Inte Ester heller. Hehehe... Stockholm efter skolan, tjoflöjt!

We Came As Romans


Imorgon bär det av mot Stockholm för att på lördag träffa världens bästa. Jag kommer förmodligen inte kunna säga ett ord till någon utav dem, men det blir nog bra ändå hehehe.

En vacker dag

Tatuerade brudar måste vara det finaste som finns. Ahhh...

Ny design hej hejFlaaashiiigtttt. Allt ser ut som bajs just nu för att alla bilder är 500 px och de ska vara 700 meeeeen det blir väl bra tillslut hehehe.

Jag firade den nya designen genom att sätta en liten extra-länk i menyn här ovan. Besök gärna den söta katten :---) Hejdå.

Är lite smått övertaggad

...och tänkte fixa en ny design så jag kanske börjar blögga lite igen hehehe

Ester 19

Mongolisk bbq igår, hemma-spa idag. Helt okej! Supergrattis Erreperre!