StädatMeramerameraaaaaIt's so fluffy!


Hills like white elephants


Tydligen har alla rätt till en egen åsikt och rätt till att göra sina egna val, utom jag. För det som gör mig glad är fel.

Jag förstår inte varför det i mitt fall är annorlunda än om någon går runt och kallar någon annan för ful hela dagarna. Det skulle ingen göra, för det är "otrevligt" och "taskigt". Men det ironiska är att konsekvenserna är exakt desamma.


A Brand New WorldDet bästa i hela världen måste vara att illustrera landskap och världar... Typ. Då kan man ju liksom skapa en helt egen värld och vara i den... Och vad är meningen med att vara i den riktigta välrden när man lika gärna kan sitta inne i sitt rum och skapa en egen! ... Den här illustrationen jag har gjort är kanske inte så speciellt avancerad men en vacker dag vill jag kunna skapa typ sånt här:

(Illustrationer av Zzanitha)

 


Hehe


120315

Är mest bara arg och äcklad just nu. Vill ha en till red bull. Isles & Glaciers är perff. Jag vill till Warped Tour och se OM&M, SWS, PTV, FIR, Chelsea Grin, och BTF. Jag vill mest av allt bara härifrån.

88Studentmössa, studentklänning, balklänning, balskor, studentskor, balsmink, balhår, studenthår, arbetsprov, avgångsbetyg, universitetsansökan, högskoleprovet, relanseringen, essäer, filmjobb, Of Mice & Men, livet, red bull, hur dålig jag är på att rita rep, vår, tatueringar, fotbolls EM osv osv osv osv osv osv.

Det är mycket att tänka på nu. Men lite av det är mer eller mindre avklarat och redo att bockas av min lista. Det jobbiga är bara att tiden går så SINNESSJUKT FORT. Det var 100 dagar kvar igår och nu är det 88. Tjoflöjt.


It's a Sweeney Todd kind of night


21

För att vara en blogg vars enda innehåll är fula GIFar, random bilder och diverse ointressanta texter om mitt ointressanta liv måste jag säga att jag är väldigt imponerad över mina 21 följare! Så, hej på er.

Annars kan jag meddela att jag luktar väldigt gott just nu. Var ute på en (trott eller ej) springrunda nyss, och duschade med en ~ny~ apelsintvål från Holland. Det är ju roligt!

Nu ska jag skriva allt jag kan om något med kristendom, alltså så gott som inget. Sen ska jag vinna en resa till Rio. Fred!

Hahahahaha...


Hey there little red riding hoodÄr så sjukt trött just nu att jag inte riktigt orkar med någonting. Mina ögon är torra och mina linser suger fett. Jag lämnade in mitt CD-omslag idag också vilket var värt. Nu har jag bara.... allt kvar. Helgen kommer bestå av skolgrejer. Är det påsklov snart?

Och jag råkade visst bli mer eller mindre rödhårig igår när jag besökte frillan i Nyk. Dock är det inte lika crazy som på bilden (solen gör det rödare eheh..). Hur som. Jag är trött. Ska nu läsa vidare om Män som hatar kvinnor. Hejdå.